Seranovi

Hvala sto si me se setila!!! :zag:

E, a tvoji me postovi zasmejavaju koliko su jadni... bas sam sa nekim forumasem pricala o tebi, i slatko smo se ismejali... :hahaha::rotf:
Tako da, sto me vise "ismevas", meni sve smesnije. Samo tako nastavi! :ok:

Јекана пусти папањеоса.
Јадни су они који могу да се смоју и радују туђој муци...а и да је мука није.
Наиће он...свакако се покупио са АТП-а како након неколико рјечи других људи.
Него немој да се ја љутим...врати се :evil:.

Јекана пусти папањеоса.
Јадни су они који могу да се смоју и радују туђој муци...а и да је мука није.
Наиће он...свакако се покупио са АТП-а како након неколико рјечи других људи.
Него немој да се ја љутим...врати се :evil:.
Hehe... znam ja da su ti ljudi kao on jadni... ali im ja ne mogu nista...nek me i dalje vredja, ako ga to ispunjava...sta ja da mu radim... ima svakakvih ljudi...
A za vracanje... imas pp. ;)

Neko na temi je rekao da je Lusija rođena 7.Avgusta,pošto se to pominje u epizodi...Zanimljiv podatak je da je prava glumica Belen Rueda rođena 16.Marta,a među glumcima je njen muž(u seriji)Dijego(Antonio Resines)ustvari rođen 7.Avgusta 1954.

Evo i mene... Ajde ne smarajte sa svadjama, zatvorice temu...

@tema

Veceras sam imao vremena da odgledam epizodu i najtuznije mi je nekako bilo kad je Marcos rekao Diegu da kad nesto lose uradi on zamislja kako ga ovaj i dalje juri cetkom...stvarno tuzno.
Mada mi je sve pri kraju bilo tuzno, to je nekako ostavilo utisak...

Znate sta mrzim? Kad se Tete(ili neko drugi) onako ponasa, dodje mi da za nju napisem da je rvaku i sl. a onda na kraju eopizode ispadne dobrica i propadne mi sve sto sam smisljao da ovde napisem o njoj...:lol:

Evo i mene... Ajde ne smarajte sa svadjama, zatvorice temu...

@tema

Veceras sam imao vremena da odgledam epizodu i najtuznije mi je nekako bilo kad je Marcos rekao Diegu da kad nesto lose uradi on zamislja kako ga ovaj i dalje juri cetkom...stvarno tuzno.
Mada mi je sve pri kraju bilo tuzno, to je nekako ostavilo utisak...

Znate sta mrzim? Kad se Tete(ili neko drugi) onako ponasa, dodje mi da za nju napisem da je rvaku i sl. a onda na kraju eopizode ispadne dobrica i propadne mi sve sto sam smisljao da ovde napisem o njoj...:lol:

Ne znam stvarno što ti je bilo tužno,ta scena je baš super...

ipak,2 kljucne scene:

-Dijego u restoranu nazdravlja:(:(:sad2: Jezivo tuzno. jel se seca neko sta je tacno rekao......??

-On govori Tete kako ga je Lusija vodila u restoran,i tren kad ga je Tete zagrlila...Kad je pircao o 50-tom,doslo mi da placem:sad2:

eh,kad bi bila epizoda na youtube-u......

Poslednja izmena:
ipak,2 kljucne scene:

-Dijego u restoranu nazdravlja:(:(:sad2: Jezivo tuzno. jel se seca neko sta je tacno rekao......??

-On govori Tete kako ga je Lusija vodila u restoran,i tren kad ga je Tete zagrlila...Kad je pircao o 50-tom,doslo mi da placem:sad2:

eh,kad bi bila epizoda na youtube-u......

da, te scene su bash tuzne :sad2:
iako gledam seranove tek od nedavno,te znam uoshte Lusijin lik, malo mi je falilo da zaplachem...

Neko na temi je rekao da je Lusija rođena 7.Avgusta,pošto se to pominje u epizodi...Zanimljiv podatak je da je prava glumica Belen Rueda rođena 16.Marta,a među glumcima je njen muž(u seriji)Dijego(Antonio Resines)ustvari rođen 7.Avgusta 1954.

Hm...To sam ja rekla,pominjalo se u epizodi "Natalie".
Ali ipak je tad Diego rodjen.

A Diego ga pretera,msm,sta ne zeli proslave.Razumem da je bio u zalosti,ali porodica se toliko trudila oko njega...

...pa onda jos jednu casu, pa jos jednu itd...:lol:

@Akemi-chan

Pa jesi gledala ep. do kraja? Nije hteo proslavu zato sto je hteo da ide sa "Lusijom" u restoran zato sto su se tako dogovarali pre...

Gledala sam.
Ma znam da su se tako dogovorili pre,ali ipak...
Mogao je to da kaze porodici,a ne da ga cekaju ko budale tamo.

A kako onaj crnac,Abdulaje Drame xD
Kaze Hosiko "Abdujeje" :D

:sad2: kad nisam zaplakala tad.
i mene ta scena svaki put rastuzi :(

@Kibo63-Ne znam kako možeš za jednu Los Serrano epizodu da kažeš da je trash,a posebno ne za ovu!:evil:
epizoda je bila samo za plakanje...jedino mi je Santjago bio zanimljiv ,a Markos se pojavio tek na kraju :thumbdown:
Gledala sam.
Ma znam da su se tako dogovorili pre,ali ipak...
Mogao je to da kaze porodici,a ne da ga cekaju ko budale tamo.

A kako onaj crnac,Abdulaje Drame xD
Kaze Hosiko "Abdujeje" :D
Sve bi to bilo lepo al serija ne bi imala nikakvu radnju :rotf:

Back