Seranovi

Odgovaram kad stignem...

Mada nemam vise zanimljivo niti korisno sta da kazem...
Istrosilo se... :)[/QUOTESamo nemoj da nas zaboravis

debili jedni sta pljujete po coni,ko da je ne znam sta uradila ako joj sve vise svidja taj lik pa sta onda,ne traje ljubav zauvek,a i ovaj hose luis tako nesstane na 10 meseci kao i nikom nista.
Coni jeste malo postupila kuvinjski ali nije prestala da voli hosika nego nije bio tu pa joj je malo nedostajalo pi:per:pppppppppp

A to...moze se to namestiti:P
znam ali to niko nije uradio pre tebe:P

Funny no1:cool: :mrgreen:

Coni je volela Hosika bog njegove cune...znate kad su se Raul, Hosiko i Cuki skinuli pred profesorkom i kad su ova dvojica pitala Hosika, kao "Sta ti je to???:eek:" :lol:

Funny no1:cool: :mrgreen:

Coni je volela Hosika bog njegove cune...znate kad su se Raul, Hosiko i Cuki skinuli pred profesorkom i kad su ova dvojica pitala Hosika, kao "Sta ti je to???:eek:" :lol:

Secam se....haha..koja je to epka bila...

Jao ljudi moji...sta cemo mi da radimo kad se zavrse,a evo uskoro ce...:sad2:

Navikao sam skoro svaki dan da budem uz njih u pola 11...nekako su mi brzo proleteli...valjda je tako u svemu sto uzivas...:sad2::sad2::sad2:

pozz svima

Secam se....haha..koja je to epka bila...

Jao ljudi moji...sta cemo mi da radimo kad se zavrse,a evo uskoro ce...:sad2:

Navikao sam skoro svaki dan da budem uz njih u pola 11...nekako su mi brzo proleteli...valjda je tako u svemu sto uzivas...:sad2::sad2::sad2:

pozz svima
Bacam sve televizore u djubre,ionako je to jedino sto sam gledao.
Ili mozda da nadjem neku sapunicu na pinku :hahaha:

Ja imam neko svoje vidjenje kraja serije,i ono je totalno subjektivno.Smatram da nista nije sanjao,nego kad je umro,ustvari otisao u raj.

Pa time i ostali otisli u raj, m?

Jeste li videli da je pre nego sto se bacio sa mosta rekao: LUSIJA, SVE SAM POGRESIO i bacio se.

Mislim da mu se ipak bog smilovao i dao jos jednu sansu da sve greske u zivotu promeni.
To je cak i odlicna postava za nastavak serije... Ali, nazalost nista od toga. j.bg

Back