Seranovi

Moze neko da mi objasni kako da skinem a da nemora preko svh onih linkova ako mi se necini najmanje 6 linkova treba da se skine za jednu epizodu

The One Who

Pa tesko da ces skinuti jednu epizodu, a da ne skines svih 6 (ili koliko ih vec ima) delova...
Jedna epizoda je podeljena na 6 delova, kako bi mogla da se uploaduje na rapidshare (jer postoji ogranicenje u maksimalnoj dozvoljenoj velicini uploada), a i pogodnije je za besplatne korisnike da skidaju manje delove, jer u slucaju 'pucanja' veze nema mogucnosti za nastavak dl-a, vec mora ponovo sve...

Moj savet je da, ukoliko nemas premium nalog, batalis skidanje... Nacekaces se...

Pa tesko da ces skinuti jednu epizodu, a da ne skines svih 6 (ili koliko ih vec ima) delova...
Jedna epizoda je podeljena na 6 delova, kako bi mogla da se uploaduje na rapidshare (jer postoji ogranicenje u maksimalnoj dozvoljenoj velicini uploada), a i pogodnije je za besplatne korisnike da skidaju manje delove, jer u slucaju 'pucanja' veze nema mogucnosti za nastavak dl-a, vec mora ponovo sve...

Moj savet je da, ukoliko nemas premium nalog, batalis skidanje... Nacekaces se...
Hehehehehehehehe nemam batalicu kad neko skine nek javi
Pozzzzzz care posecuj cesce ti si ko Chuch Noris jedino tvoj prvi post nema Re:Seranovi nego samo Seranovi:D:hahaha:svi ostali su stavile re

I meni...jadna, pa nije ona kriva sto joj se malo prijebalo, zar ne?:(

:roll:

@tema

Hosiko je opet bio najludji na kraju...:lol:
Odakle li samo onolike pare onom robijasu?:eek:

Nemoj tako,deca kao mali David čitaju ovu temu:hahaha:

Meni je najbolja 138.epizoda:"Sarkozijev sindrom"...Jer ono stvarno gostovao Felisijano Lopez?!:eek:

Ja mislim da serija zaslužuje Oskara...Ljudi su snimali i u avionu i zvali Felisijana...Brate,5 godina su snimali seriju!!!Ja mislim da ni X files nisu toliko snimali?!Ali X files je đubre prema ovome!;)

Nije Santi to rekao, nego Lusija... Rekla je : Kad je Tito bio bravar...

I to,ali u 107.epizodi kad se sećaju šta je bilo 1982.,a šta 1992.,kad je Lusija bila u Barceloni,a kad su gledali utakmicu Španija-Jugoslavija,pa Santi prokomentariše na neku temu nešto na foru:"...iz titovih bravarskih dana..."

Čudno mi da nisu preveli,ono kad je Fruktuoso "Fiti" Martinez Karasko Lavin rekao:"Ovo nije moglo da prođe u Frankovo vreme",što nisu tu ubacili Tita...čudno:confused:

debili jedni sta pljujete po coni,ko da je ne znam sta uradila ako joj sve vise svidja taj lik pa sta onda,ne traje ljubav zauvek,a i ovaj hose luis tako nesstane na 10 meseci kao i nikom nista.

Back