Powerslave94
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
Dijego:"Fiti,upadamo u kuću kao banda Albanaca s Kosova."(Juče)
Santi:"Iz Titovih bravarskih dana."(107.epizoda)
Nije Santi to rekao, nego Lusija... Rekla je : Kad je Tito bio bravar...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dijego:"Fiti,upadamo u kuću kao banda Albanaca s Kosova."(Juče)
Santi:"Iz Titovih bravarskih dana."(107.epizoda)
To sam i ja mislio....mada, zar ne bi onda vlasti trebale uzeti te pare? Saznalo se za njih cim ih je stavio u nasledstvo...
Mada, mozda ni ne znaju da su to kradene pre.![]()
Zbog tih para Hosiko ce otici na duugo vreme.A coni ce da se zaljubi u drugog lika.![]()
Zbog tih para Hosiko ce otici na duugo vreme.A coni ce da se zaljubi u drugog lika.![]()
Moze neko da mi objasni kako da skinem a da nemora preko svh onih linkova ako mi se necini najmanje 6 linkova treba da se skine za jednu epizodu
The One Who
Hehehehehehehehe nemam batalicu kad neko skine nek javiPa tesko da ces skinuti jednu epizodu, a da ne skines svih 6 (ili koliko ih vec ima) delova...
Jedna epizoda je podeljena na 6 delova, kako bi mogla da se uploaduje na rapidshare (jer postoji ogranicenje u maksimalnoj dozvoljenoj velicini uploada), a i pogodnije je za besplatne korisnike da skidaju manje delove, jer u slucaju 'pucanja' veze nema mogucnosti za nastavak dl-a, vec mora ponovo sve...
Moj savet je da, ukoliko nemas premium nalog, batalis skidanje... Nacekaces se...
svi ostali su stavile re
"ona je boginja" za veronicu 

komaa
Hehehehehehehehe nemam batalicu kad neko skine nek javi
Pozzzzzz care posecuj cesce ti si ko Chuch Noris jedino tvoj prvi post nema Re:Seranovi nego samo Seranovisvi ostali su stavile re

Pa sad.......znamo da bi ti rado bio na njegovom mestuBlago Diegu, a?
Dobra je pesma...![]()

Pa sad.......znamo da bi ti rado bio na njegovom mestu![]()
![]()

I meni...jadna, pa nije ona kriva sto joj se malo prijebalo, zar ne?
@tema
Hosiko je opet bio najludji na kraju...
Odakle li samo onolike pare onom robijasu?![]()

veceras dolazi drugi spartak![]()
Coni me nervira
![]()
Nije Santi to rekao, nego Lusija... Rekla je : Kad je Tito bio bravar...
Nadji nekog pre sebeMeni za njegov post pise Re:Seranovi...
Ja sam sad sklonio ono Re: ...![]()
Ne neodlazi tete mislim neodlazi zauvekStvarno ja mislo u utorakjel to tete odlazi u sledecoj epizodi?kraj sezone je juche bio.

Hehehehehehehehe nemam batalicu kad neko skine nek javi
Pozzzzzz care posecuj cesce ti si ko Chuch Noris jedino tvoj prvi post nema Re:Seranovi nego samo Seranovisvi ostali su stavile re

jel to tete odlazi u sledecoj epizodi?kraj sezone je juche bio.