girl_like_she
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
Jao owde ima Tv ripovi...hwala puno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo i mene da se javim najace je bilo kad su pevali kristina ti si kao nikotina i santi zeka vidi kako baba mrda skelet hahahahahaha citam sve sto pisete a i pocicu da pisem uskoro pozzzzzzz
funny sta je taj link sto si postavo ep. i zasto si rerkao da vise negledas???

javitee seee

Jel moze neko da postavi nesto o toj serijiHaha..dobre slike...inace, ima je u ovoj novoj seriji,u kojoj je i DVD..kao i vatrogasac...![]()

Hvala sto si me se setila!!!Gde su funny i jekana?javitee seee
Jedva cekam Dijegov 50 rodj! sledeca ep...a i dolazi Markitoss
![]()
E, a tvoji me postovi zasmejavaju koliko su jadni... bas sam sa nekim forumasem pricala o tebi, i slatko smo se ismejali...Jekana je otišla,i neka je... Funny bi trebao da se vrati,bar je nešto korisno pisao...

Jel moze neko da postavi nesto o toj seriji![]()

Dosadan si........Jekana je otišla,i neka je... Funny bi trebao da se vrati,bar je nešto korisno pisao...
...Koliko je ostalo jos ep?
Izjave glavnih likova nakon zavrsetka emitiranja Los Serrano
Antonio Resines (Diego): ˝Ja sam vrlo zadovoljan, radili smo veoma dobro ovo je bio veliki dozivljaj za sve nas.˝
Antonio Molero (fiti) ˝Mislim da sam kao glumac puno naučio ovih pet godina ovih 5 godina je bilo kao pet godina studije dramske umjetnosti.Ovih 5 godina su zlata vrijedna za jednog glumca˝
Jesus Bonilla (Santiago) ˝Ovo je bila jedna od najboljih serija koje su snimljene posljednjih godina.Veoma smo ponosni sto smo radili ovu seriju.˝
Natalia Sanchez (Tete) :˝Kao glumica sam naucila puno, jer sam uzela od svakog glumca po nesto.Ovo mi je do sada njvece iskustvo u zivotu ˝
Julia Gutierez (Carmen): ˝Serija mi je omogucila da radim s glumcima s kojim nisam imala priliku raditi prije. Stekla sam nove poznanike i prijatelje svih starosnih dobi˝
Victor Elias (Gille): ˝Ucio sam uz seriju. Vrlo sam sretan sto sam imao privilegiju raditi sa tako jakom ekipom kako tehnički tako i umjetnički˝
Jorge Jurado (Curro): ˝Sve je ovo bilo kao igra , poceo sam kada sam imao 9 godina svakodnevno sam se trudio i radio s elkipom koja je bila moja druga familija. ˝