girl_like_she
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
Jao owde ima Tv ripovi...hwala puno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo i mene da se javim najace je bilo kad su pevali kristina ti si kao nikotina i santi zeka vidi kako baba mrda skelet hahahahahaha citam sve sto pisete a i pocicu da pisem uskoro pozzzzzzz
funny sta je taj link sto si postavo ep. i zasto si rerkao da vise negledas???
Jel moze neko da postavi nesto o toj serijiHaha..dobre slike...inace, ima je u ovoj novoj seriji,u kojoj je i DVD..kao i vatrogasac...![]()
Hvala sto si me se setila!!!Gde su funny i jekana?javitee seee
Jedva cekam Dijegov 50 rodj! sledeca ep...a i dolazi Markitoss
![]()
E, a tvoji me postovi zasmejavaju koliko su jadni... bas sam sa nekim forumasem pricala o tebi, i slatko smo se ismejali...Jekana je otišla,i neka je... Funny bi trebao da se vrati,bar je nešto korisno pisao...
Jel moze neko da postavi nesto o toj seriji![]()
Dosadan si........Jekana je otišla,i neka je... Funny bi trebao da se vrati,bar je nešto korisno pisao...
Izjave glavnih likova nakon zavrsetka emitiranja Los Serrano
Antonio Resines (Diego): ˝Ja sam vrlo zadovoljan, radili smo veoma dobro ovo je bio veliki dozivljaj za sve nas.˝
Antonio Molero (fiti) ˝Mislim da sam kao glumac puno naučio ovih pet godina ovih 5 godina je bilo kao pet godina studije dramske umjetnosti.Ovih 5 godina su zlata vrijedna za jednog glumca˝
Jesus Bonilla (Santiago) ˝Ovo je bila jedna od najboljih serija koje su snimljene posljednjih godina.Veoma smo ponosni sto smo radili ovu seriju.˝
Natalia Sanchez (Tete) :˝Kao glumica sam naucila puno, jer sam uzela od svakog glumca po nesto.Ovo mi je do sada njvece iskustvo u zivotu ˝
Julia Gutierez (Carmen): ˝Serija mi je omogucila da radim s glumcima s kojim nisam imala priliku raditi prije. Stekla sam nove poznanike i prijatelje svih starosnih dobi˝
Victor Elias (Gille): ˝Ucio sam uz seriju. Vrlo sam sretan sto sam imao privilegiju raditi sa tako jakom ekipom kako tehnički tako i umjetnički˝
Jorge Jurado (Curro): ˝Sve je ovo bilo kao igra , poceo sam kada sam imao 9 godina svakodnevno sam se trudio i radio s elkipom koja je bila moja druga familija. ˝