asdfghjkl
Primećen član
- Poruka
- 581
Slazem se da je njesra seo se markos pojavio tek na kraju ali nemogu sve epizode da budu heppiepizoda je bila samo za plakanje...jedino mi je Santjago bio zanimljiv ,a Markos se pojavio tek na kraju![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se da je njesra seo se markos pojavio tek na kraju ali nemogu sve epizode da budu heppiepizoda je bila samo za plakanje...jedino mi je Santjago bio zanimljiv ,a Markos se pojavio tek na kraju![]()
Slazem se da je njesra seo se markos pojavio tek na kraju ali nemogu sve epizode da budu heppiMarkos mi nije omiljeni lik ali baaas mi nedostaje i svaki put mi je super kad ga vidim
![]()
kad nisam zaplakala tad.
pa ja jesam zaplakala!
![]()
Ova ep je bila i smesna i tuzna ali vise tuzna
Bilo mi je zao i Jeje-a Abdulaha i Dijega ali me iznervirala Tete,opet je bez ikakvih dokaza optuzila Dijegaaj da je cula da on rezervise sto za dvoje i da je pomenuo ime Selija,ali nije pomenuo i tu je ispala glupa! Nadam se da je bila srecna kad joj je Dijego rekao da je to mesto posvetio Lusiji!
Santi i balontek sad vidim koliko Ana vise zasluzuje Dijega! sve bi mu oprostila a ne ova glupaca koja se ljuti za svaku sitnicu! a poklonila mu samo kosulju,dok je Ana i htela da mu ispuni zelju da leti sa balonom (
)
Uh,ne znam sta mi bi pa se ovako raspisah
Ana: Tacka G?meni nije problem,rado bi mi on nasao tacku G![]()
Santi:sta??sta je tacka G??!![]()
:
Bilo mi je zao i Jeje-a Abdulaha i Dijega ali me iznervirala Tete,opet je bez ikakvih dokaza optuzila Dijegaaj da je cula da on rezervise sto za dvoje i da je pomenuo ime Selija,ali nije pomenuo i tu je ispala glupa! Nadam se da je bila srecna kad joj je Dijego rekao da je to mesto posvetio Lusiji!
ol:
Naravno da je bila srecna,videlo se.
Ali najtuznije je bilo kad se Dijego zagledao u sliku na kojoj je Lusija sa Tete i Evom,iza ledja Tete..Tad je skontala
![]()
Markos uvek hvata prvu priliku da se vrati u seriju,a đubre Eva čak ni da čestita Dijegu rođendan...A u zadnjoj epizodi je navodno u WC-u...Znate kako perverznjaci na Bureku balave na slici Veronice Sanchez...Podsećaju me na Valdana,DVD-a,Boliće-a i kompaniju..."Ona je boginja..."![]()
Daj postavi tu sliku...
Ahahah,kako sinoc Fiti kaze:
"Dignuces se iz pepela kao macak Feliks" xD
A nisam skontala,zasto je Coni isla bosa po selu?
Dijego je stvarno to rekao a za santija je ona plaviusaDijego:"Fiti,upadamo u kuću kao banda Albanaca s Kosova."(Juče)
Santi:"Iz Titovih bravarskih dana."(107.epizoda)
A
Nije losha epizoda.Sutra poslednja u 7. sezoni![]()
Dijego:"Fiti,upadamo u kuću kao banda Albanaca s Kosova."(Juče)
Santi:"Iz Titovih bravarskih dana."(107.epizoda)
Meni zao Ane![]()