Seks za vrijeme menstruacije da ili ne?

Šta mislite o seksu za vrijeme menstruacije? Kakva su vaša iskustva? Koliko vam je to seksi i privlačno? Pogledajte prilog 1349588
Sad mi je prekinuta menstruacija hormonskom spiralom pa uživam 😁, ali sam uživala u sexu 3 i 4. dana menstruacije. To su za mene neplodni dani. Jednom sam ostala u 2 stanju 6. dana tako da sam samo do 4. mogla da se opustim i da me pune 🤗 meni je prvi i drugi dan bilo obilno i tih dana bi me bolelo i bilo previše vlažno za doživljaj. Mada mi se zbog velike strasti i tada omaklo više puta.
Ništa posebno, stavi se peškir.

Sad mi je prekinuta menstruacija hormonskom spiralom pa uživam 😁, ali sam uživala u sexu 3 i 4. dana menstruacije. To su za mene neplodni dani. Jednom sam ostala u 2 stanju 6. dana tako da sam samo do 4. mogla da se opustim i da me pune 🤗 meni je prvi i drugi dan bilo obilno i tih dana bi me bolelo i bilo previše vlažno za doživljaj. Mada mi se zbog velike strasti i tada omaklo više puta.
Ništa posebno, stavi se peškir.

da,skroz je ok pred kraj ciklusa, moj dragi i ja nemamo problema sa gadljivosu tog tipa, tj meni bi bilo glupo da se gadim na samu sebe, a bilo bi mi glupo da se i on gadi na mene. Iz cega proizilazi zakljucak da dvoje gadljivih mogu, dvojeotvorenih umova i sexualnih apetita takodje mogu, problem je kada se ukrste jedno iz jedne-drugo iz druge grupe

jesam li ti pricao da sam polu vampir polu krompir ? Ne.
eto sad znas ... :D

da znas osnove fizionomije zena kao st je M. napisala
kada "imaju" onda su 10x napaljenije a ja nisam gadljiv
vidis, to je jedna izjava dame naspram sigurno nijh bar 50

evo i ovde na forumu ces uvidjeti da drugima zbog previse klizenja, ili vlaznosti koju jos potpiruje i krv, osecaj se gubi naspram uobicajenog...

ali ok nijesu sve iste

ti si upecao bas takvu or retkih primjera

Poslednja izmena:

Back