Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.146
Šta mislite o seksu za vrijeme menstruacije? Kakva su vaša iskustva? Koliko vam je to seksi i privlačno?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ništa, ništa
Ozbiljno? Mnogi muškarci se groze kada je u pitanju menstruacija kod žena i to im uopšte nije privlačno. Ja nisam probao a mislim da mi ne bi bilo toliko neprivlačno.Probala davno i nije seksi. Bukvalno nemam osećaj da se seksam, bezveze je.
Ma ništa, ništa
Samo otvoreno i iskreno?Ma ništa, ništa
Moj se ne grozi ali smo samo probali davno i to je to. Meni lično ne prija a njemu ne smeta ciklus.Ozbiljno? Mnogi muškarci se groze kada je u pitanju menstruacija kod žena i to im uopšte nije privlačno. Ja nisam probao a mislim da mi ne bi bilo toliko neprivlačno.
Naravno, samo iskreno i otvoreno kao i sve na forumu što jesteSamo otvoreno i iskreno?
Znači jesi probala ili nisi?
Šta je dugin poljubac?Naravno, samo iskreno i otvoreno kao i sve na forumu što jeste
Nisam, čim prestanem biti gadljiva probaću Dugin poljubac
Imaš googleŠta je dugin poljubac?
Daj Tab, fuj!!probao par puta tokom menstruacije ali je uvek bilo analno
neka hvala, ne volim krv.
a pazi kad nisam ni sumnjao za tebe
Ma fuj analno, mak'se od mene!pa nije fuj, sve je cisto..ima tampon i sve ok.
ako je neko gadljiv to sam ja.
probao par puta tokom menstruacije ali je uvek bilo analno
Nije isto imati seks i oralno curu zadovoljavati dok ima menstruaciju.Imaš google
a pazi kad nisam ni sumnjao za tebe
nego ruki, radis li ti nesto interesantno u seksu osim lezanja u krevetu?
Ne nagovaram te ja, šta meni to pričašNije isto imati seks i oralno curu zadovoljavati dok ima menstruaciju.
Meni i da menstruacijom je draža ona nego anal.probao par puta tokom menstruacije ali je uvek bilo analno
Ma mensečini da si ti toliko zagorio da ti ništa ne smetaMeni i da menstruacijom je draža ona nego anal.