- Poruka
- 912
ne bih želeo da se dame uvrede, ali da je odvratno odvratno
"otpadne vode"
"otpadne vode"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj ne pisi gluposti..ko danas ima predrasude u seksu ..probala i ne prija mi i nije moja cup of teaPostoje predrasude, a kad ih ima, onda zaista ne prija. No to je samo krv.
Osjećaj im nije isti. Većini, izuzet i moguće da postojedali da li su žene napaljene tokom menstruacije ?
Nije isti osjećaj ili?
ne svidja mi se "vampirski seks"
Jedina si zasad od žena koja je tako odgovorila.Da
Ako i partneru ne smeta
Zašto tako odrično ne?ni u snu.
a nema ni potrebe. Strpecemo se par dana.
nije naravno cim ne mozes da se opustis, mislim na zene..krvaris, ume i da boli, nehigijenski jeNije isti osjećaj ili?
Ti si jedna od onih i da se od tebe neko očeše ostaješ trudna. Visok nivo plodnosti.I to mogu da potvrdim, sina sam tako dobila, obe trudnoće, slučajnost i nepažnja. Al što reče Panča, hvala Bogu na njima . Doktor mi je objasnio da mala količina semene tečnosti krene i pre ejakulacije a da se u njoj nalazi dovoljan broj spermatozoida da oplode jajnu ćeliju, kada je neko plodan , onda to ide jako lako .
E da ko ima bolne menstruacije i nezgodno je sigurno. Znači zadnjeg dana menstruacije si imala sex?nije naravno cim ne mozes da se opustis, mislim na zene..krvaris, ume i da boli, nehigijenski je
ok je samo zadnjeg dana , kada menstruacija prolazi ..
Sednem na njegove čarape i trudna samTi si jedna od onih i da se od tebe neko očeše ostaješ trudna. Visok nivo plodnosti.![]()
Pope.E da ko ima bolne menstruacije i nezgodno je sigurno. Znači zadnjeg dana menstruacije si imala sex?
Sednem na njegove čarape i trudna sam![]()
Rekla si najveci kontraargument, iskreno :>PPope.....a da se ja tebi lepo ispovedim do detalja pa da mi das oprost ..umesto da zapitkujes na sitno
Pa ako si grijšila trebaš se ispvijediti.Pope.....a da se ja tebi lepo ispovedim do detalja pa da mi das oprost ..umesto da zapitkujes na sitno
tu sam da saslušam sve vaše probleme i da okajem sve grehePope.....a da se ja tebi lepo ispovedim do detalja pa da mi das oprost ..umesto da zapitkujes na sitno
dva popa..mogu i da biramtu sam da saslušam sve vaše probleme i da okajem sve grehe
Sam svevišnji te je poslao.tu sam da saslušam sve vaše probleme i da okajem sve grehe
Pa probala sam naravnoJedina si zasad od žena koja je tako odgovorila.
Znači probala si? Kakav je osjećaj i razlikuje li se od seksa kad nemaš menstruaciju?
A mogu misliti nered.Pa probala sam naravno
Meni nema razlike
Osim
Sto napravim
Nered![]()
Знаш ли како има добар виц за овоMože ako je pred kraj, mada više mi prija da ga žvaćka.![]()