- Poruka
- 55.726
Britanski smisao za humorzatrudni kad je ne pogledaš![]()
Uticaj ovih svakodnevnih depresivnih kiša?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Britanski smisao za humorzatrudni kad je ne pogledaš![]()
Sad mi je prekinuta menstruacija hormonskom spiralom pa uživamŠta mislite o seksu za vrijeme menstruacije? Kakva su vaša iskustva? Koliko vam je to seksi i privlačno? Pogledajte prilog 1349588
Nepotrebno.Pogotovu ako neko ima bolnu menstruaciju, mislim da mu je do seksa ono...Šta mislite o seksu za vrijeme menstruacije?
Popustile kočnice u svemuNekad, na početku seksualnog života, se držao standard. Mora da stane. Pa se vremenom popustalo može poslednji dan.
A sada prva i drugi dan ne. A ostalo ako se poklope kockice što da ne...
Sad mi je prekinuta menstruacija hormonskom spiralom pa uživam, ali sam uživala u sexu 3 i 4. dana menstruacije. To su za mene neplodni dani. Jednom sam ostala u 2 stanju 6. dana tako da sam samo do 4. mogla da se opustim i da me pune
meni je prvi i drugi dan bilo obilno i tih dana bi me bolelo i bilo previše vlažno za doživljaj. Mada mi se zbog velike strasti i tada omaklo više puta.
Ništa posebno, stavi se peškir.
Ne.Šta mislite o seksu za vrijeme menstruacije? Kakva su vaša iskustva? Koliko vam je to seksi i privlačno? Pogledajte prilog 1349588
Pucaj.Знаш ли како има добар виц за ово![]()
Razgovaraju dve prijateljice telefonom i pita jedna drugu kakav joj je ljubavni život.Pucaj.![]()
Razgovaraju dve prijateljice telefonom i pita jedna drugu kakav joj je ljubavni život.
Poče ova da priča i kaže- Eto, ja ga mom dragom žvaćkam... Kako žavaćkaš? Valjda pu...š
Pa i to kad se digne![]()
Vidis da pokusavam da ostavim utisak finog i cistog mladica.nemoj da mi kazes da nikad nisi "gadjao" dok je bila u "mesecnom ciklusu"
pa nema nista lepse ... osim ako si carsaf![]()
ja razumem da napaljenost i pozuda ne bira momenat cesto ali POBOGU!nemoj da mi kazes da nikad nisi "gadjao" dok je bila u "mesecnom ciklusu"
pa nema nista lepse ... osim ako si carsaf![]()
ja razumem da napaljenost i pozuda ne bira momenat cesto ali POBOGU!
NEMA niceg LJEPSEG???
KROMPIRKIC, ponasaj se!
ne pretjeruj...
ako je to najljepse ...
![]()
vidis, to je jedna izjava dame naspram sigurno nijh bar 50jesam li ti pricao da sam polu vampir polu krompir ? Ne.
eto sad znas ...
da znas osnove fizionomije zena kao st je M. napisala
kada "imaju" onda su 10x napaljenije a ja nisam gadljiv