japageve
Veoma poznat
- Poruka
- 11.381
pa ne,obično kaže treba da dobijem,i tolko

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sve znaš.pa ne,obično kaže treba da dobijem,i tolko![]()
![]()
normalno kad mi kažeSve znaš.
Kakvu pomoć očekuješ?Alooo ljudi aj malka pomoć,,,, pijem ženin i uz to pijem jos dodatne neke lekove,,,,vec nedelju dana pijem jeanin osecam se za svoje godine jako pederasto,,,, dobijam panicne napade,,,, zenstvena sam i to previse zaljubljena sam u nekog lika pre ženina sam mogla da je izdrkam 3~do 4 puta sada se osećam ko sterilizovano kuče ,,,,i primetila sam da sam dosta socijalno potistenja osecam sexualnu anxioznost kada pogledam dečka koji je u svakom slučaju mladi od mene zajeban mi je libido jbg venera u blizancima zaljubljive prirode ~~~~i jos dodatni problem je sto sam emocionalno nezrela,,,, osecam se ne sigurno keva mi je rekla da je to kao normalno i da će mi faliti mesec dana da se skroz priviknem
![]()
Šta ako je i ljubavnica u "onim danima"?naravno.... sexas se sa ljubavnicom dok ti je partnerka u "onim danima"..... zapratite me za vise savjeta![]()
E onda sam bas malerŠta ako je i ljubavnica u "onim danima"?
Šta ako je i ljubavnica u "onim danima"?
aaaa....pa kapiram,da sta ako su obije u onim danima ....ma lagan sam ja tu...ako je dobila,oral je zagarantovan....rucni rad.....ima resenjapa naskocis valjda na partnerku![]()
Kakvo je to rešenje?E onda sam bas malerSalim se....ima resenja i za te dane....
napisao sam....ona te zadovoljava rucno i oralno tim danima,ti nju mozes rukom....ne sto se nesto gadim ili mi sta smeta...ali tako je najprakticnije da oboje budu zadovoljni....Kakvo je to rešenje?