"Relationship" osoba ili ne

Dragi auditorijume,

Kom tipu osobe pripadate, onako iskustveno govoreći?
U kakvim vezama fukcionišete ili nefunkcionišite i zašto?
Molim samo bez psiholoških analiza ličnosti, jer to sada nije tema.
Važno je da se izjasnite po ovom pitanju, što može jednostavnije
I bez one stare "mante", za svaku "krpu se nađe zakrpa", jer nije do drugih već je do vas samih.
Hvala.😘

Sada već teško mogu i da zamislim sebe u bilo kakvoj vezi, iskreno. Nije to za ljude u godinama. Zamisli sad ideš ono po kafićima, pijuckaš piće, cvrkućeš sa nekom ženskom, glumiš nekog lover boja 🙄

Најбоље функционишем у другарству с повластицама. То такође сматрам и најискренијим односом, ту има повезаности и хемије, али нема заједнице и интереса нити само празног телесног задовољства.

Pitanje za sve,...razmišljate li uopšte o svojim vezama i kako ih sagledavate iz ugla prošlostosti i kako se u njima ponašate danas?
Uradila sam to. I ovako:
mislim da je do mog dragog. On je stvorio siguran ambijent. Osetila sam se u jednom trenutku i sigurna i zaštićena i videla sam puno poverenje.
Sve je to išlo polako.
U predhodnim vezama gradili smo veze zajedno, pravili kompromise, prilagođavali se, postavljali uslove, ispunjavali uslove, insistirali da svako ima svoje ja....

U ovoj sadašnjoj vezi moj dragi je radio posao i pripremao teren. (Verovatno je u meni dotakao ono iskonsko da mužijak priprema ljubav o gnezdo, obezbeđuje sigurnost zaštitu... 😀)

ja da ti kazem: ne mogu ljudi sa samima sobom, a kamoli jos sa nekim!
i onda se desava da se nekako uklope i ykalupe, i kao funkcionisu u nekoj zivotnoj ulozi koju su usvojili, a opet nemaju pojma i nemaju svrhu bivstovanja
Ja da ti kažem:
Tema je o tome kakva ste osoba.
U smislu da li bolje funkcionišete kada ste sami ili u vezi ( u kakvim vezama vam je dobro, u kakvim ste osećate "nategnuto" i ako možete objasniti zašto.
No big deal.

Uradila sam to. I ovako:
mislim da je do mog dragog. On je stvorio siguran ambijent. Osetila sam se u jednom trenutku i sigurna i zaštićena i videla sam puno poverenje.
Sve je to išlo polako.
U predhodnim vezama gradili smo veze zajedno, pravili kompromise, prilagođavali se, postavljali uslove, ispunjavali uslove, insistirali da svako ima svoje ja....

U ovoj sadašnjoj vezi moj dragi je radio posao i pripremao teren. (Verovatno je u meni dotakao ono iskonsko da mužijak priprema ljubav o gnezdo, obezbeđuje sigurnost zaštitu... 😀)
Ok,...o tebi i nick govori da si relationship osoba. I na forumu si "povela dečka ".😉

Dragi auditorijume,

I bez one stare "mante", za svaku "krpu se nađe zakrpa", jer nije do drugih već je do vas samih.
Hvala.😘
Sama funkcionisem najbolje sve dok se ne posvadjamo.

Dragi auditorijume,

Hvala.😘
Kako misliš da definišemo ličnost, bez psihologije?
Najjednostavnije bih ti odgovorio:
Introvert sam.
Ali te to ne zadovoljava?
Dobro...
Onda:
U kurate osobe...
:D

Dragi auditorijume,

Hvala.😘
Rekao bih da nisam za vezu
Ali ne mora da znači
Ako radimo na sebi (dubinski)... Može da se promeni ka osobi za vezu

Dragi auditorijume,

Hvala.😘
Funkcionisao sam u svakoj vezi gde su karte bile otvorene a sada trenutno je za mene samo ozbiljna veza. Najbolje se sada tako osećam.

Pa ja želim vezu, ali pobegnem ako to neko pominje i insistira
Naprosto, najbolje prolazim sa onima sa kojima i ne pričam o tome.
Vezu poželim tek ksd se zaljubim, ne pre toga. A i šta to znači ozb veza? Ozbiljno je svaki put kad si zaljubljen. Onda želiš biti često sa nekim i to je to. Nema nikakvog obavezivanja rečima, već prosto lepo vam je kad ste često zajedno

Back