Zdrav odnos znači da je ona više od njega zainteresovana za seks?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zene se zaljube posle par nedelja/meseci u svakog muskaraca sa kojim su toliko dugo, muskarci se olade posle par meseci i nije im vise do te zene koliko god se voleli i slagali nije vise napaljen

Ne zaljube se u svakog, već ako im je seks dobar, ako im se dopao. To je nekako prirodno, jer se žena u seksu ležeći ispod na neki način potčinjava i oseća njegovo prodiranje u sebe. Taj osećaj zadovoljstva u tom prodiranju se uvećava sa brojem puta viđanja, čisto fiziološki je sve bolje vremenom.

Zašto se priroda poigrala tom razlikom? 😀 Sigurno da ima nekog smisla.

Ekspert za pitanja sexa 😏, tvrdi da je zdrav odnos u vezi ako ona njega konstantno nagovara na seks sa njom.. ako ga ona više želi od njega. Zapravo ako stalno želi njegov d.i.ck

Pa hajde da vidimo šta stručnjaci na forumu LjiS misle o tome !

Slazem se ,ja np nisam zainteresovan danas za seks dok me ne uhvati za jaja ,odma sam zainteresovan, da ona to danas ne uradi ne bi se nista ni desilo, zainterosavan sam kad se jaja napune da ih istresem ali izmedju toga cu uvijek kad me uhvati ali necu sam poceti.

Danas je sve cudno i nemoguce skapirati sta je zdrava veza a sta nije.

Здрава веза је у суштини пријатељство, а пријатељство је заједничко деловање у смеру вишег циља.

Све остало је заједничко бежање од патње и као такво је орочено пошто свако бежи од патње на свој начин.

Здрава веза је у суштини пријатељство, а пријатељство је заједничко деловање у смеру вишег циља.

Све остало је заједничко бежање од патње и као такво је орочено пошто свако бежи од патње на свој начин.
a sex ?

A nakon što daju prvi put? Ko posle više navaljuje?
Mislim da je jednako. Na početku malo kao snebivanje ali posle...

Tako slično mi je pričala teka kada sam imala 22.
Nisam je svatala za ozbiljno a nisam je ni razumela. Sada potpisujem.

Ekspert za pitanja sexa 😏, tvrdi da je zdrav odnos u vezi ako ona njega konstantno nagovara na seks sa njom.. ako ga ona više želi od njega. Zapravo ako stalno želi njegov d.i.ck

Pa hajde da vidimo šta stručnjaci na forumu LjiS misle o tome !

koleginice paula,

sa velikim interesovanjem sam procitao vasu eksplikaciju na temu i vise sam nego zainteresovan da vam dokazem da gresite.

s' postovanjem

zan pjer

Možda se javi neka ekspertica 😏...
meni su izrazi poput eksperta za nešto naročito za sex, skroz buđavi.
muškarcima ne bi trebalo da odgovara preuzimanje inicijative od strane žena
jer bi konstantno bili iebani.

a to autentični muški princip neće da trpi.
njega vodi inicijativa osvajača

osim ako ne misli na to da žena treba pogledom da ga moli za sex.
onda bi morao da objasni malo ozbiljnije kako prepoznati poziv na sex u očima žene.

Back