buudala
Stara legenda
- Poruka
- 81.824
Ispašće da je najzdravije kad on nije uopšte zainteresovan.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je nemoguće. Nju stalno boli glava.Ekspert za pitanja sexa, tvrdi da je zdrav odnos u vezi ako ona njega konstantno nagovara na seks sa njom.. ako ga ona više želi od njega. Zapravo ako stalno želi njegov d.i.ck
Pa hajde da vidimo šta stručnjaci na forumu LjiS misle o tome !
Stručnjaci na ljisu? Nećeš takve naći ovde.Pa hajde da vidimo šta stručnjaci na forumu LjiS misle o tome !
Zene se zaljube posle par nedelja/meseci u svakog muskaraca sa kojim su toliko dugo, muskarci se olade posle par meseci i nije im vise do te zene koliko god se voleli i slagali nije vise napaljen
Slazem se ,ja np nisam zainteresovan danas za seks dok me ne uhvati za jaja ,odma sam zainteresovan, da ona to danas ne uradi ne bi se nista ni desilo, zainterosavan sam kad se jaja napune da ih istresem ali izmedju toga cu uvijek kad me uhvati ali necu sam poceti.Ekspert za pitanja sexa, tvrdi da je zdrav odnos u vezi ako ona njega konstantno nagovara na seks sa njom.. ako ga ona više želi od njega. Zapravo ako stalno želi njegov d.i.ck
Nije to ni bila veza psihopate ih samo glumatajuDanas je sve cudno i nemoguce skapirati sta je zdrava veza a sta nije,,za pola sata se shebe veza iako dal bilo seha il ga manje bilo..
Danas je sve cudno i nemoguce skapirati sta je zdrava veza a sta nije.
Mnogo pricas i pitasUkupno trajanje meča?
1 noć ili par dana,par meseci, par godina?
Malo me to čudi pola pola
Pola života?
Tačno.Здрава веза је у суштини пријатељство
a sex ?Здрава веза је у суштини пријатељство, а пријатељство је заједничко деловање у смеру вишег циља.
Све остало је заједничко бежање од патње и као такво је орочено пошто свако бежи од патње на свој начин.
Izgleda da je i to bežanjea sex ?
Mislim da je jednako. Na početku malo kao snebivanje ali posle...A nakon što daju prvi put? Ko posle više navaljuje?
Tako slično mi je pričala teka kada sam imala 22.Здрава веза је у суштини пријатељство, а пријатељство је заједничко деловање у смеру вишег циља.
Све остало је заједничко бежање од патње и као такво је орочено пошто свако бежи од патње на свој начин.
Izgleda da je i to bežanje![]()
Код тебе свакако јесте.
Не би ти од секса направила читаву религију да ти није преко потребно његово палијативно дејство.
koleginice paula,Ekspert za pitanja sexa, tvrdi da je zdrav odnos u vezi ako ona njega konstantno nagovara na seks sa njom.. ako ga ona više želi od njega. Zapravo ako stalno želi njegov d.i.ck
koleginice paula,
sa velikim interesovanjem sam procitao vasu eksplikaciju na temu i vise sam nego zainteresovan da vam dokazem da gresite.
s' postovanjem
zan pjer
Moz biti i to daaNije to ni bila veza psihopate ih samo glumataju
meni su izrazi poput eksperta za nešto naročito za sex, skroz buđavi.Možda se javi neka ekspertica...
ovoUkupno trajanje meča?
1 noć ili par dana,par meseci, par godina?
Malo me to čudi pola pola
Pola života?
vrišti koliko mu je pažnje potrebno.Ispašće da je najzdravije kad on nije uopšte zainteresovan....![]()