Seks u Troje: da li bi probali?

ne bi mogao da se odlucis... i dok biras one odu:lol:

Оне које су у бусу, то су већ оне одабране. Дакле, нема шта да бирам измеђи њих. Само једна по једна...
icon_new_kez-1.gif

Дубка, ти можеш да будеш кондуктер

narod je navikao da se svercuje...pa neznam kako ce ici naplacivanje...a jos i ako su nezadovoljne...

На излазу, како која излази, ти наплаћуј. У једној руци држи пиштољ, а у другој карте.

Неће бити незадовољне, напротив, питаће кад је следећа тура...
icon_new_ironia.gif

Pozdrav z:poz: Nisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva? z:lol:

ja sam sto puta rekla da bi mmf.
ali je to vise u domenu fantazije jer da sam stvarno zelela do sada bih probala valjda, sta znam.
sa jednim bivsim je bilo reci o tome, ideje, dogovori, ali smo raskinuli pre nego sto smo realizovali. a i pitanje je da li bih realizovala.

Pozdrav z:poz: Nisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva? z:lol:

Jednom bio na nekoj studentskoj zurci i pridje mi plava devojka neka kao da se upoznam sa njenom drugaricom....odmerim ja tu drugaricu i kad sam snimio da mi ne odgovara iz zajebancije kazem ,,Ili obe ili ni jedna'' :) i ode ona....i nakon pola sata dolazi ta plavusa i kao da se nadjemo oko 3h ispred cluba....i odem ja u 3h i izvalim da su htele trojku :) i kao za maler taj dan dosli mi keva i sestra i nismo mogli kod mene.... Zvao ih za koji dan al ponuda više nije vazila jbgg :)
Ostala želja al bice valjda još prilika .... gde ces bolje od dve devojke u krevetu :))

Back