marijance100
Primećen član
- Poruka
- 775
NE, samo da je ebes jako toliko i snazno u picu da je posle sexa boli, to obozavaju vecinom![]()
To znaci da ste dobro obavili posao, da ste dobro posluzili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NE, samo da je ebes jako toliko i snazno u picu da je posle sexa boli, to obozavaju vecinom![]()
To znaci da ste dobro obavili posao, da ste dobro posluzili![]()
Aham i da joj je pica bridela jos 2h nakon mog tukija![]()
Samo je sedela tako rasirenih nogu i mazila je da je ohladi i umiri![]()
I ona je posluzila meni da se dobro ispranim i nahebem lepe picckice uhhhhh![]()
Nahebali ste odavno
A tek izhebani![]()
Mislis? hahahaha nahebale su vase guze i pice![]()
Da izhebani u vasoj mastiJa hebem ona prima
![]()
Ti dajes, ona uzimaZa konzumaciju mmmmmmmm
![]()
ma ne bih. narocito ne sa jos jednom zenom, u nekom ludilu u nekom stanju predapokaliptickom mozda sa dva muskarca
Možda.Na nekom opijatu .. u neko divlje vrime.. al u MMF formaciji. Presebična sam za drugu opciju.
Možda.Na nekom opijatu .. u neko divlje vrime.. al u MMF formaciji. Presebična sam za drugu opciju.
ma ne one slonovske....ja sam sitna zena i normalan mi je i vise nego dovoljan.....mislila sam na onako poveci i podebeo, lep za oci
)))....a posto kontam da bi bilo bolno nikad i nisam imala zelju da mastu sprovedem u stvarnost.....
Ne bih probala, stvarno je to mnogo.
neke eksperimente ostavljam u svojoj masti tu im je mesto, imam je dovoljno i za jednog muskarca..Šojle,uozbilji se !
Upadaš u kontradikcije.
Prema onome što pišeš na lascivne teme,sklona si eksperimentisanju...
Izbegavaj lažna sablažnjavanja.
Ne stoje ti.
Tvoji su vidici širi,ja te osećam...
Kao da te pipam,šojle .....!
Кул је да тебе пред њим је*е други, а лош би ти трип био да по њему скаче друга? Симпатично размишљање вас жена, зато вас и не готивим претерано..
Napisala sam možda.. opijati ..divlje vrime.. pokušati
Što ne.![]()
bices divna supruga i majka <3