- Poruka
- 36.702
Kad bi imao ribu kao ti, 20 bi ti doveo da ih sve probash sa mnom u duetu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E a sto tvoj decko sam ne nadje jednu macku m ?Zar je tako ruzan ?
![]()
Nego tebe cima da trazis ovde gde su sve postene zene![]()
nije ruzan, samo je malo debeo i celav ;-) i nema jednu ruku ;-) al je bas dobar decko ;-) a ovde ne trazim, vec se zezam jer mi je jako dosadno a moram da budem pored kompa... mada ako bi neka opustena i ok devojka iskrsla ne bih se bunila :-) a ti sexy trazi nove zrtve, sa mnom se neces usreciti...
PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()
kako da delis valjda duzimas 2ne ne bih .... ne volim da delim ... tako stoje stvari![]()
PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()
kako da delis valjda duzimas 2![]()
ko to kaze..dam im lizalicu pa nek se igraju..a zena ima 3 rupe lako je vamarazmisli malo bolje..da bi uzeo moras i da das ...![]()
ko to kaze..dam im lizalicu pa nek se igraju..a zena ima 3 rupe lako je vama
pa kasam dobra dusica ima za sve dovoljnozar nismo razgovarali o 'uzimanju' ...ti sad dajes![]()
pa kasam dobra dusica ima za sve dovoljno![]()
Ne privlači me !!! Ne vidim ni iskrenu svrhu ni istinsko zadovoljstvo u tome ...PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()
![]()
ja se palim da podelim neku devojcicu sa svojim deckom :-)
što bi narod reko, lezbača u najavi
ne kudi konja kog nisi jahalato je vec vrlo diskutabilno![]()