Seks u Troje: da li bi probali?

E a sto tvoj decko sam ne nadje jednu macku m ? :think: Zar je tako ruzan ? :mrgreen:

Nego tebe cima da trazis ovde gde su sve postene zene :lol:

nije ruzan, samo je malo debeo i celav ;-) i nema jednu ruku ;-) al je bas dobar decko ;-) a ovde ne trazim, vec se zezam jer mi je jako dosadno a moram da budem pored kompa... mada ako bi neka opustena i ok devojka iskrsla ne bih se bunila :-) a ti sexy trazi nove zrtve, sa mnom se neces usreciti...

nije ruzan, samo je malo debeo i celav ;-) i nema jednu ruku ;-) al je bas dobar decko ;-) a ovde ne trazim, vec se zezam jer mi je jako dosadno a moram da budem pored kompa... mada ako bi neka opustena i ok devojka iskrsla ne bih se bunila :-) a ti sexy trazi nove zrtve, sa mnom se neces usreciti...

ewww :eek: pa budi samnom :heart: ja sam zgodan i lep neces zeleti zene vise :per: kad me probash :lol:

Ok samo napred, ja sam uz tebe :cmok:

Ima ribe koje zele devojke, ne zekim te :P sinoc dve su mi trazile devojku i nocas jedna isto :tajna:

sto zrtve? zelim sex ne zrtve :lol:

Nisi ti losa a ja volim perverzne ko ti uhh bb :per: ja bi te usrecio za jedno vece :zaljubljena: :)

Pozdrav z:poz: Nisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva? z:lol:

ne ne bih .... ne volim da delim ... tako stoje stvari :)

Pozdrav z:poz: Nisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva? z:lol:

Sad trenutno me ne privlaci, u shali kazem za nekih 20 god., ko zna, kad se zasitimo jedno drugog...mada mislim da bih pre, dogovor i odvojeno svako po "novo meso", nego u troje, nesto mi tu smeta, visak, valjda nisam dovoljno fleksibilan tip izvan tog odnosa 1:1... :think:

Ne privlači me !!! Ne vidim ni iskrenu svrhu ni istinsko zadovoljstvo u tome ...

Ja imam iskustva u trojcu i to MŽŽ. U prvom slučaju koji se ponovio nekoliko puta, jedna moja ono baš dobra prijateljica je uključila svoju priju koja se, kao slučajno zatekla u stanu. To se ponavljalo više puta dok mi nije dosadilo i radije sam bio za to da samostalno kresnem njenu priju, nego da se mučim sa obje istovremeno. Ali, nekako mi bilo neugodno da svojoj prijateljici radim iza leđa.

U drugom slučaju me jedna starija ženska pitala da bi dovela svoju prijateljicu. I to sam samo jednom, ova druga bila valjda neka drogašica jer je bila kost i koža. A ni ovu prvu više nisam htio.

Nakon svega, mislim da je bolje opalit dvije jednu za drugom nego biti za objema istovremeno.

No, pali me situacija MMŽ. Naime, grešnike valja kažnjavati i ja bih sa velikim zadovoljstvom rasturio neku žensku ispred njenog momka ili muža i tako ga kaznio zbog ponižavanja svoje žene/cure. No, nije do sad bilo prilike:mrgreen:

jedno je tu vishak

a sta se radi u troje malo gurne levo malo desno?

Back