Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
Ne, ne, ne, ne... Napisala sam gornji post zbog vjerovanja da se zene obavezno primaju u neobaveznoj kres shemi, a muskarci su, kao, kuleri... Dakle, nema to veze sa poslom...
Ako je to u vezi mog komentara nisam mislila tako ..
Svaka moja veza u zadnjih desetinu godina pochela je od seksa. Dobrog seksa. Nisam ni imala nameru da ulazim u vezu sa dotichnim(a), ali posle par nedelja seksa i chestih susreta zarad istog, bivao mi je sve blizi i tako .. odjednom smo se nashli u vezi.
A sve je pochelo neobavezno.
Mislim da ne moze to tako da se odredi unapred .. ovo ce da mi bude neobavezno, a ovo obavezno .. osim ako su okolnosti takve (velika razlika u godinama ili brak ili shta znam ..)
Pa chak su i tada moguca iznenadjenja.
E, a imala sam i ja svoje 'kambodze' i posle dvadeset dana svakodnevnog ka-ranja i zaista velikog uzivanja .. lik se izmakne jer ne bi da se primi ... on da se primi .. eto. Ne treba mu veza i to je to ... ali tu je onda kraj svakom nashem druzenju.
A ovo ostalo, kao shto pomenuh, imam te neke likove sa kojima odrzavam kontakt duze vreme, ali njih 'povuchem' za tuki kad nemam nijednu bolju opciju, a u frci sam ... jer sa takvim ne bih vezu, ne dopada mi se iz 101 razloga, ne dopada mi se chak ni za seks koji bi potrajao, ali je dobar kad nema nishta bolje.