Seks sa koleginicom (kolegom) sa posla

• Začetnik teme Začetnik teme profa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, ne, ne, ne... Napisala sam gornji post zbog vjerovanja da se zene obavezno primaju u neobaveznoj kres shemi, a muskarci su, kao, kuleri... Dakle, nema to veze sa poslom...

Ako je to u vezi mog komentara nisam mislila tako ..

Svaka moja veza u zadnjih desetinu godina pochela je od seksa. Dobrog seksa. Nisam ni imala nameru da ulazim u vezu sa dotichnim(a), ali posle par nedelja seksa i chestih susreta zarad istog, bivao mi je sve blizi i tako .. odjednom smo se nashli u vezi.

A sve je pochelo neobavezno.

Mislim da ne moze to tako da se odredi unapred .. ovo ce da mi bude neobavezno, a ovo obavezno .. osim ako su okolnosti takve (velika razlika u godinama ili brak ili shta znam ..)

Pa chak su i tada moguca iznenadjenja.

E, a imala sam i ja svoje 'kambodze' i posle dvadeset dana svakodnevnog ka-ranja i zaista velikog uzivanja .. lik se izmakne jer ne bi da se primi ... on da se primi .. eto. Ne treba mu veza i to je to ... ali tu je onda kraj svakom nashem druzenju.

A ovo ostalo, kao shto pomenuh, imam te neke likove sa kojima odrzavam kontakt duze vreme, ali njih 'povuchem' za tuki kad nemam nijednu bolju opciju, a u frci sam ... jer sa takvim ne bih vezu, ne dopada mi se iz 101 razloga, ne dopada mi se chak ni za seks koji bi potrajao, ali je dobar kad nema nishta bolje.

Vesela_zena_beogradska:
Svaka moja veza u zadnjih desetinu godina pochela je od seksa. Dobrog seksa. Nisam ni imala nameru da ulazim u vezu sa dotichnim(a), ali posle par nedelja seksa i chestih susreta zarad istog, bivao mi je sve blizi i tako .. odjednom smo se nashli u vezi.

A sve je pochelo neobavezno.

Mislim da ne moze to tako da se odredi unapred .. ovo ce da mi bude neobavezno, a ovo obavezno .. osim ako su okolnosti takve (velika razlika u godinama ili brak ili shta znam ..)

joooj ja nisam odavde
mislim kod mene je izgleda sve naopako
dakle nije mi logično da prvo spavam sa nekim pa da mi dotična nakon toga postane dovoljno bliska da bismo otišli u šetnju
ili ja nisam dobro razumeo šta je obavezno a šta nije

dakle nije mi logično da prvo spavam sa nekim pa da mi dotična nakon toga postane dovoljno bliska da bismo otišli u šetnju

Ne radi se o jednom spavanju, vec o nizu spavanja u kontinuitetu, gde provodimo mnogo vremena zajedno i praktichno se upoznajemo sve vishe i nalazimo da je partner vredan i nashe druge paznje, osim seksualne koja vec radi k`o sat ..

Imam i obrnut primer ..

Najpre sam se primila, a zatim smo se kresali .. i onda sam se dva meseca smarala sa chovekom jer mi seks nije bio po volji, meri, ili kako god .. i sve se nadala da cemo da se uskladimo jer mi je bilo stalo da odrzim tu vezu. Ma naravno, nishta od toga.

Samantha Jouns:
Kad smo kod snimanja vec,....Sinoc bila sa nekim tipom....Prosli vikend kad smo se kresnuli super je bio, nije smarao, bio je opusten, dobar sex,...
A Sinoc??!!!
Sinoc magarac uzeo mob da me snima dok mu ja .......... :shock:
Ja ga pitam sta radi, a on meni kako hoce da me snimi da me ima u kolekciji :shock: Mislim se Picha ti materina.....Rekla sam mu MEMORISHI ME i bascila mu taj mob iz ruke.
Posle ga pitam sve devojke snimas....Kaze on naravno da ih sve snima....uglavnom sve pristanu na to i on to posle stavlja na komp pa gledaju sa drugovima.
Inace ovaj lik je drug od mog kolege sa posla....Jos da mu pokaze :lol: :lol: hahahahahahahahahahahah

mora da mu je pokazo

Back