Seks sa koleginicom (kolegom) sa posla

• Začetnik teme Začetnik teme profa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kambodza:
....mislim na "AIR BEGOVE TVOJE" ........a verovatno ce ti srediti otkaz onda.........nema druge........

hahahhahaaahaha e jesi lud :D:D:D:D:D
Ma nema zajebavanja....Posao je posao
d025.gif

Nikada.
Prevenstveno zato što sam bio načelnik,
a za dobar posao mora se sa podredjenima biti na maloj distanci.
Normanlno, prvo korektan odnos, zatim morate znati njihove probleme i sl.
Svi su onda odlični radnici.
I, normalno, šef treba da zna više od njih,
A i ona šala:
Direktor koji seksa sekretaricu radi njen posao

Moj bivši cišo se tako oženio na kraju sa jednom koleginicom, dok je jednu mladu i razvedenu mamu samo seksao...

Što se mene tiče - nikada nisam o tome razmišljao, niti bih. Baš mi je to bez veze, pogotovo ako sam ja npr. neki šefčić (što se nikada neće desiti ako budem dobro radio - tako je to kod nas), a koleginica, neka majstorka (ili majstorica :) ), jer tada ispadam nesposoban da nađem sebi devojku, a da mi pri tom i posao i položaj ne pomažu.

:lol: za bivseg kolegu sam se i udala a sa jednim sam bila godinama u vezi..realno, kao samohrana majka slabo sam imala prilike a vala ni zelje da izlazim i posao mi je bio jedan od par nacina da upoznajem nove ljude....sve je to ok ako se situacija skocka u pozitivnu...prvi put sam radila na istom projektu sa buducim momkom, spetljali smo se, odraditi projekat i nastavili da se vidjamo samo privatno i prekinula sam bez posledica...to je idealno, je ustvari i niste prave kolege jer radite u razlicitim firmama....drugi put je samo pocelo tako da smo bili kolege na istom spratu i vidjali se svaki dan, ali ubrzo sam ja dobila premestaj na drugu lokaciju tako da je i to ispalo super.....ubrzo smo poceli zajednicki zivot i on je promenio posao.....da smo ostali na istom spratu id su se desile gluposti verujem da bi mi bilo bas bzvz i da bi se pokajala....ima istine u poslovicu: ne se.ri tamo gde jedes....:))))

Back