SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
tommy gun:Opa,sto je ovde razvijen sex na poslu!Pa koliko vidim vise se yebete na poslu nego sto radite!
Pa dobro ali opet ne mozes reci da ne rade NISTA!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tommy gun:Opa,sto je ovde razvijen sex na poslu!Pa koliko vidim vise se yebete na poslu nego sto radite!
[/QUOTE]QUOTE=Samantha Jouns]Pa dobro ali opet ne mozes reci da ne rade NISTA!![]()
bobanjov:
Koci ga to sto nije zainteresovan za vezu tj. za vezivanje.
Znam iz licnog iskustva tacnije i sama sam umela tako da se ponesem!
ne znam shto bi se primio,znao sam je od ranije,zezanje je bilo ok nije u mnogo stvari bila u mom fazonu,posle je nastupio sex kao nastavak zezanja(bar u mom razmishljanju) ne vidim zashto bih posle sex-a nastupilo neshto vishe kad sam pre njega vec razlucio da izmedju nas nishta ozbiljno ne moze da bude,valjda se ne zabavljamo sa svakim sa kojim se j.bemo... ne znam shta nisi shvatila......
Vesela_zena_beogradska:Ma znam i ja .. ali mi to nikad ne traje par nedelja, bude nekoliko kresova i kud koji ... imam i likove sa kojima se kresnem 2 puta godishnje, pa tako vec nekoliko godina, ali kad bih se sa nekim kresala kontinuirano par nedelja, znachi da mi ta osoba bash odgovara i sigurno bih pochela da se primam. Pa se pitam zashto se mushkarci jednako ne primaju ako vec to traje ..
.
ex sad ti videh sliku....ufff!Samantha Jouns:Pa dobro ali opet ne mozes reci da ne rade NISTA!![]()
Žao mi je bato, kasniš. Prvi sam je rezervisao Ona je moj budući poslovni saradnik.Ja direktor a ona poslovni sekretar. Seti se one narodne: ko pre devojci-njemu devojka. Naći ćeš i ti neku sekretaricu. (''i ti ćeš kume, samo sutra'').QUOTE=tommy gun]ex sad ti videh sliku....ufff!
Oces da se igramo "Sefa i sekretarice"??![]()
..... :grin: :grin: :grin: ti si prava zena 21 veka :grin: :grin: :grin: a ove moje bi da se zabavljaju......... ;-) ;-)Gazdarica:Ae, da, zene su ovakve, muskarci su onakvi, bla, bla...
Cisto malo da razbijem stereotip(ov)e - desavalo mi se da se muskarci prime nakon par sedmica redovnog kresanja i da hoce da se zabavljaju sa mnom, a da je meni i dalje samo do seksa...
U stvari, ja se nikada ne primam nakon par sedmica kresanja...
Ili se primim odmah, ili nikad...
Pa gde si se do sada krila, sestro slatka (medicinska)? Takvu tražim celog svog dosadašnjeg radnog veka i nikako da je nađem.Dosta koleginica na dosadašnjim poslovima mi je 'prošlo kroz ruke'. I svaka, čim ga je dobro osetila, je htela nešto više. U kojoj firmi radiš? Odmah ću tamo da konkurišem.QUOTE=Gazdarica]Ae, da, zene su ovakve, muskarci su onakvi, bla, bla...
Cisto malo da razbijem stereotip(ov)e - desavalo mi se da se muskarci prime nakon par sedmica redovnog kresanja i da hoce da se zabavljaju sa mnom, a da je meni i dalje samo do seksa...
U stvari, ja se nikada ne primam nakon par sedmica kresanja...
Ili se primim odmah, ili nikad...
bobanjov:[
Pa gde si se do sada krila, sestro slatka (medicinska)? Takvu tražim celog svog dosadašnjeg radnog veka i nikako da je nađem.Dosta koleginica na dosadašnjim poslovima mi je 'prošlo kroz ruke'. I svaka, čim ga je dobro osetila, je htela nešto više. U kojoj firmi radiš? Odmah ću tamo da konkurišem.
Ne, ne, ne, ne... Napisala sam gornji post zbog vjerovanja da se zene obavezno primaju u neobaveznoj kres shemi, a muskarci su, kao, kuleri... Dakle, nema to veze sa poslom...bobanjov:[
Pa gde si se do sada krila, sestro slatka (medicinska)? Takvu tražim celog svog dosadašnjeg radnog veka i nikako da je nađem.Dosta koleginica na dosadašnjim poslovima mi je 'prošlo kroz ruke'. I svaka, čim ga je dobro osetila, je htela nešto više. U kojoj firmi radiš? Odmah ću tamo da konkurišem.
.QUOTE=žengezi]Aha..i onda je mrmot zamotao čokoladu.
Vrlo neugodno.Gazdarica:Cisto malo da razbijem stereotip(ov)e - desavalo mi se da se muskarci prime nakon par sedmica redovnog kresanja i da hoce da se zabavljaju sa mnom, a da je meni i dalje samo do seksa...
bobanjov:[.
Srce, ti izgleda uopšte nisi čula za termin - šala.
Smanji malo s tom čokoladom.....nije zdravo toliko.
Da,da,da,da. Malo si kontradiktorna. Pročitaj svoj predhodni post, upravo suprotno od onog podebljanog. Ne pišeš o ženama da se primaju, već o muškarcima koji se primaju posle par sedmica kresanja sa tobom.To je tvoje iskustvo. Međutim, ovaj topic je precizan - odnosi se na sex sa kolegama/koleginicama, a ne na našim vezama-vezicama iz svakodnevnog života. Da li će se neko sex-ati s nekim na poslu, je stvar ličnog izbora.QUOTE=Gazdarica]Ne, ne, ne, ne... Napisala sam gornji post zbog vjerovanja da se zene obavezno primaju u neobaveznoj kres shemi, a muskarci su, kao, kuleri... Dakle, nema to veze sa poslom...
Ja, inace, ne spavam sa radnim kolegama... Nikada...
Ne s.erem tamo gdje jedem...
Vidi lujku jbt. Sebi daje za pravo da bude ironična a drugi su odma ****** kad isto to urade. MA NABIJE TE '*****' NA NEŠTO.žengezi]Šta si se istrpovao..bež' bre pederu..i smanji malo ribolovačke priče.
O boze... Leba ti, nemoj pametovati, ako ne znas da procitas ono sto je napisano... Smaras me... Ako si takav faker kakvim zelis da se predstavis, onda svakako znas da je to zadnje sto treba da radis...bobanjov:[
Da,da,da,da. Malo si kontradiktorna. Pročitaj svoj predhodni post, upravo suprotno od onog podebljanog. Ne pišeš o ženama da se primaju, već o muškarcima koji se primaju posle par sedmica kresanja sa tobom.To je tvoje iskustvo. Međutim, ovaj topic je precizan - odnosi se na sex sa kolegama/koleginicama, a ne na našim vezama-vezicama iz svakodnevnog života. Da li će se neko sex-ati s nekim na poslu, je stvar ličnog izbora.
Pa, mis'im, da je kres bio odlican, mozda bi i ti njega zvala na veceru...parka:Vrlo neugodno.
Meni se desilo posle prvog kresa.. i to ne da hoće, nego da smatra da smo u vezi sa sve onim kuco, maco. mala, kad ćemo da izađemo na večeru ili slično. Tužno je bilo.
hmmm možda i ne bi bilo toliko tužno da taj kres nije bio...loš =(
tommy gun:najachi sex je shef i sekretarica....
e...da je baba muško zvala bi se Duško...Gazdarica:Pa, mis'im, da je kres bio odlican, mozda bi i ti njega zvala na veceru...![]()
![]()
![]()