- Poruka
- 42.807
Pa to je bilo proleće 22јел толко ?
није , нисам те ни знао пре три године...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je bilo proleće 22јел толко ?
није , нисам те ни знао пре три године...
Do malopre sam na tv-u slušala šta govori žena koja radi u socijalnom i žena advokat za razvode.
Užasno je što roditelji nisu svesni koliko zla nanose deci i kad razvod prodje “u najboljim uslovima”.
O posledicama i o životu dece razvedenih roditelja bi neko stručniji trebalo da govori.
Nijedno dete nije prošlo kroz razvod roditelja bez posledica kasnije ili pre.
O tome treba roditelj da misli pre odluke o razvodu.
Tako je. Nije dobro ni jedno ni drugoNije ni rešenje da ostanu u lošem braku punom svadja i nerazumevanja zbog dece. Da deca slušaju njihovu viku, dreku, da se traumiraju.
Mozda zato sto brakovi nikada nisu ni bili namenjeni da postoje. Drustvena tvorevina.Tako je. Nije dobro ni jedno ni drugo
Zbog toga treba naći balans za mir, toleranciju, poštovanje, vrednovati porodicu ...
Sve manje je toga, a sve više razvoda, tu je kapetan u pravu...
Pa i ti iznosis svoj, nekontam?Братај
имају везе са приватним ћивотом који су изнео.
Kako ne? Odvajkada se tako živelo, samo su ljudi zaboravili da cene tradicionalno.Mozda zato sto brakovi nikada nisu ni bili namenjeni da postoje. Drustvena tvorevina.
Tradicija je precijenjena, kao i mnoge stvari.Kako ne? Odvajkada se tako živelo, samo su ljudi zaboravili da cene tradicionalno.
Sve ostalo nekako i da shvatim (te paklove po brakovima), ali bold ne.,,,bolje pakleni kraj,,, nego,,, pakao bez kraja,,,/shto se razvoda tiche/,,,
,,,za sve ono drugo,,,
,,,svaka lichnost sa sobom nosi svoj jedinstveni entitet,,,svaka lichnost je jedinstvena jedinka sa svojim nachinom gledanja na stvari pa i na zhivot,,,a u tom zhivotu su i zhene koje su reshile da prekinu pakao u kome su zhivele,,,a normalno imaju i decu,,,
,,,tako da uvek se nađe neko ko će tu situaciju prihvatiti kako sasvim normalnu i toj zheni i detetu pruzhiti,,,pa i nadoknaditi sve ono shto je bilo horor u prvom braku te zhene,,,
,,,tradicionalno da,,,Kako ne? Odvajkada se tako živelo, samo su ljudi zaboravili da cene tradicionalno.
,,, vrlo chesto surogat je kvalitetniji od originala,,,,Sve ostalo nekako i da shvatim (te paklove po brakovima), ali bold ne.
Dete nikada neće u tom čoveku videti oca, jer oca ima, a neće ga ni voleti, pitanje da li je i poštovanje tu moguće.
U zajednički život unosi se ljubav, poštovanje, vernost.,,,tradicionalno da,,,
,,,ali shta je brak,,,
,,,to je zajednica zhene i mushkarca koji su dobrovoljno ushli u zajednicu sa svim pogodnostima i obavezama koje ta zajednica iziskuje,,,
,,,da li su muzh i zhena neshto vishe nego dogovorne stranke u jednoj zajednici,,,
,,,svako od njih dvoje je uneo neshto u taj brak,,,tako će i u sluchaju razvoda odneti taj svoj deo,,,etc etc etc
Pitaj neko dete razvedenih. Otac je jedan, majka je jedna.,,, vrlo chesto surogat je kvalitetniji od originala,,,,
Odrasla je žena, a ti radoznalaJest ovaj Kapetan lukavko! Mami Paulu. Dobročinitelj!
Da joj on objasni sve u pp!
Srećom Paulina nije naivna kao praćka.![]()
Ja sam dobronamerna. To je bitno.Jest ovaj Kapetan lukavko! Mami Paulu. Dobročinitelj!
Da joj on objasni sve u pp!
Srećom Paulina nije naivna kao praćka.![]()
Ok, ok. Samo se čuvaj tih avatara, Kapetan, Grof, Car, Direktor, Gazda i tako to.Ja sam dobronamerna. To je bitno.
A neiskusna nisam
No izgleda da pišem nekad nepovezano ili deluje protivrečno , ali na kraju,koga briga, mogu i da bulaznim svašta moja stvar![]()
Nemoj biti stroga i decidna. Ima zaista onih koji su bolji od bioloških roditelja.Pitaj neko dete razvedenih. Otac je jedan, majka je jedna.
Svako treći je višak.
мој ђед је говорио и ја то преносим стално , па сад тако и моја дјеца говоре:Nemoj biti stroga i decidna. Ima zaista onih koji su bolji od bioloških roditelja.
Što meni reče jedan psihijatar, otac je onaj ko oblači prve cipelice, gleda prvi plač itd. Ima zaista boljih roditelja od genetskih. Mada nije tema da se kapetan ne buni![]()
Dok sve ovo pišem imam pred očima sudbine jedne bivše porodice.Nemoj biti stroga i decidna. Ima zaista onih koji su bolji od bioloških roditelja.
Što meni reče jedan psihijatar, otac je onaj ko oblači prve cipelice, gleda prvi plač itd. Ima zaista boljih roditelja od genetskih. Mada nije tema da se kapetan ne buni![]()
Прочитала сам, прилично се слажем са обзервацијомо па нећеш бити једини наравно
чек да дођу разведене жене ...
@Pinocchio @Њена Другарица @Paula i ostale...
![]()
о фалим те боже!Прочитала сам, прилично се слажем са обзервацијом, но мислим да си таговао погрешне особе.
За мене и другарицу гарантујем да тема нема ниђе везе санама.
А Паула ће за себе....
Оцењујем тему са 4+![]()
,,,gde je taj treći vishak,,, kada to dete dobije temperaturu,,,kada oljushti koleno pa mu treba zagrljaj,,,kada dobije kec ili peticu,,,Svako treći je višak.