Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Pa mlada nada ljisaslabašne su to informacije osim naše milicice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mlada nada ljisaslabašne su to informacije osim naše milicice
Pa mlada nada ljisaŠta treba ovi stari da se sad upale pa krenu da eksperimentišu sa seksualnošću? Kukove da rasklimaju?
nemoj se sad vaditi na kukovePa mlada nada ljisaŠta treba ovi stari da se sad upale pa krenu da eksperimentišu sa seksualnošću? Kukove da rasklimaju?
Pa koja je onda poenta? Dva muškarca? Dva ručka da ručaš? Eto hebaćemo se dvaput? Šta? Dodir sa samim sobom? Da budeš svoja dok te pune dvojica? Ne kontam uopšte, bar meni nije jasno. Sex mi je nešto intimno, znači dvoje ljudi koje dijele intimu. Spajaju se na najljepši način, a ovo da probam dvojicu e to je samo radoznalost.Ma kakvi, lagano samo, ko kaze da trojka mora da bude razvaljivanje kukova![]()
Pa koja je onda poenta? Dva muškarca? Dva ručka da ručaš? Eto hebaćemo se dvaput? Šta? Dodir sa samim sobom? Da budeš svoja dok te pune dvojica? Ne kontam uopšte, bar meni nije jasno. Sex mi je nešto intimno, znači dvoje ljudi koje dijele intimu. Spajaju se na najljepši način, a ovo da probam dvojicu e to je samo radoznalost.
Ko voli nek izvoli, naravno u dogovoru sa partnerom.
Ono kad je posećivala dom za slepe, omaklo se na opšte zadovoljstvo.Samo uvažena koleginica Maja Volk je javno rekla da je bila s 5-oricom
Pošteno, šta god koga radi nek uživa u tome. Opet ponavljam u dogovoru sa partnerom, jer to je jedino što ću osuditi.Pa zato sto ne kontas zato i nisi u toj prici. Sto je sasvim okej
Kao sto rekoh, nekima se svidja da ih maze 4 muske ruke, neka voli jedan u ustima drugi u ribici, neka voli prosto da se igra sa dva penisa, a vecina voli sve to.
Ima i onih koje su bas zahtevne i vole jako duugoo, tako da im odgovara sa dvojicom (ili vise njih), pa dok jedan "radi", drugi odmara, i tako u krug, all night long![]()
Nemo Ruki da si na kraj srca, daleko je petaRadim na drumu sam
Vidjela sam temu i kontam ne mogu bas svaku da vam rješavam)))
P.s sad sam bila kod jedne starije žene 60 +
Ulcus s desne strane pete
Odmotam zavoj a snijeg pada dakle suva koza katastrofa
Kažem morate malo da mazete kremom kaže ona da ne može dohvatiti nogu kažem pa dajte mi kremu ja ću časom da vam namazem kaže ona krema je ispod stola
Ja ispod stola kad Nivea odmah pored durex lubrikanta
Kontam ne može nogu dohvatiti ali macu može
Poenta je
Ebite se skim ocete ali meni to nije normalno niti moralno, ja sam ti starinskog kova
![]()
Opet ponavljam u dogovoru sa partnerom, jer to je jedino što ću osuditi.
Čuj kako a pa Ruki ti ko da se rodila juče, obavezno crvene gaćke da krene godina
Uuu crveneČuj kako a pa Ruki ti ko da se rodila juče, obavezno crvene gaćke da krene godina![]()
Čuj kako a pa Ruki ti ko da se rodila juče, obavezno crvene gaćke da krene godina![]()
"Ja sam starog kova", a ovamo svaka recenica joj aludira na nesto
Vazno je da svi lepo "uđemo" u Novu Godinu, zivi i zdravi
Sto bi rekle Švabe, da "dobro uklizamo" (gute rutsch)![]()
Ko da ste na hodočašće išli, šta bolji? U čemu bolji?Svidelo mi se što smo prošli kroz to i što smo izašli bolji.
a jel ti gadno kad moraš da obrišeš svoje duupe posle kakanja?Довнољно ми гадна помисао да после његовог оргазма морам ја да приступим истој рупи. БЉАК !! А камоли то што си ти рекла.
znam, znam zabava sa mini frikovima je za goste sa specifičnim ukusom i ekskluzivno, uvek se naplaćuje duploImamo mi i male, privatne predstave, za manji broj ljudi, samo više koštamo tako![]()
a jel ti gadno kad moraš da obrišeš svoje duupe posle kakanja?
Pa ne bi poredila sa hodočašćem ali recimo kao varijanta nekog "rituala". Možeš da izađeš "prosvetljen" a možes da izađeš "pomračen".Ko da ste na hodočašće išli, šta bolji? U čemu bolji?
Seti me ova prica na jednu stariju ozbiljnu zenu, i pitanje koliko se tacno stavlja lubrikanta? Nisam ni odgovorila nista, ona nastavlja-lepo je podmazao, ali izgleda i previse, pa ispada vani, ne moze nikako da ostane unutra, ni u jednoj pozi, kao da ga librikant izbacuje pod nekim pritiskom, kako da kazem-znate kad se nekad pumpale gume za bickil ...Radim na drumu sam
Vidjela sam temu i kontam ne mogu bas svaku da vam rješavam)))
P.s sad sam bila kod jedne starije žene 60 +
Ulcus s desne strane pete
Odmotam zavoj a snijeg pada dakle suva koza katastrofa
Kažem morate malo da mazete kremom kaže ona da ne može dohvatiti nogu kažem pa dajte mi kremu ja ću časom da vam namazem kaže ona krema je ispod stola
Ja ispod stola kad Nivea odmah pored durex lubrikanta
Kontam ne može nogu dohvatiti ali macu može
Poenta je
Ebite se skim ocete ali meni to nije normalno niti moralno, ja sam ti starinskog kova
![]()