Seks sa dva muškarca - pitanja za žene

Ne znam koliko sam puta čula ovakvu priču. Al to je više za
onu temu koju sam juče otvorila.
Neko se taman opusti, a ovaj drugi ga poklopi osudama i ostavi.
Tako se ne stiže nikud. Samo se ko hrčak na onom točkiću vrtiš.
Ja sam stidljiva i tesko se emotivno otvaram, tj. ne mogu da imam sex ako nisam zaljubljena i treba mi vremena da se opustim i osetim bliskost, ali onda volim dobar sex.
Nisam ni znala da se na to gleda kao na neko prenemaganje.

Pa nije se menjao, jer mi smo takvi od prvog dana poznanstva.
Da, ono, kakav odnos zasnujes takav i bude. Ako s njom na startu uletis u monogamiju, tesko da tu bude nekog mrdanja.. A ako su otcorene stvari onda i bude henki penki.
Kapiram da je to za vecinu avanturizma u seksu. Ako je na startu mlohav seks, pod parolom da se bolje upoznamo i oslobodimo, mislim da tu nema nista od toga.. Retko...

Не би ти ја мого да гледам у голо мушко дупе.....нема шансе. Па још и да се додирујем са њим док јеббете жену. То је тек катастрофа. Делује ми некако педерски. Да сам неко у том моду.....можда бих пристао само да снимам камером њих двојицу како јеббу. Али нисам у ТОМ МОДУ !!

Не би ти ја мого да гледам у голо мушко дупе.....нема шансе. Па још и да се додирујем са њим док јеббете жену. То је тек катастрофа. Делује ми некако педерски. Да сам неко у том моду.....можда бих пристао само да снимам камером њих двојицу како јеббу. Али нисам у ТОМ МОДУ !!
I zamisi zadovolji njega oralno pa se odluči s tobom ljubiti, to bi bilo kao da si mu ga i ti
:D

I zamisi zadovolji njega oralno pa se odluči s tobom ljubiti, to bi bilo kao da si mu ga i ti
:D
Довнољно ми гадна помисао да после његовог оргазма морам ја да приступим истој рупи. БЉАК !! А камоли то што си ти рекла.

Ded mraza sa onolikom trbušinom ne vidim u koncentrisanom ljubavnoom zanosu ni solo a tek u dublu haha pa to lici na cirkusku tačku
Kako si staromodna, eej. Pa taj sa trbušinom je iz prošlog veka, dok nije bio meteroseksualac. Viš kakvi su ovi moderni sad
elem odoh da brišem *sexy Santa male (na prvu mi je izbacilo isključivo deda mrazice pa sam morao da dodam i male, jelte)* iz internet pretrage

Prilozi

• sexy-santa-man-isolated-white-background_1303-12799.jpg
    sexy-santa-man-isolated-white-background_1303-12799.jpg
    84,6 KB · Pregleda: 6
Kako si staromodna, eej. Pa taj sa trbušinom je iz prošlog veka, dok nije bio meteroseksualac. Viš kakvi su ovi moderni sad
elem odoh da brišem *sexy Santa male (na prvu mi je izbacilo isključivo deda mrazice pa sam morao da dodam i male, jelte)* iz internet pretrage

Sto da brises, nije valjda da ti zena gleda history? 😁

Eto, kad su ljudi swingeri, prednost je sto ne mora nista da se krije :)

Не ваља ти то.

То значи да себе стављаш на прво место, а не даму.

Реално, ни једна форумашица (или скоро ни једна) неће одговорити на ово питање, јер ће доживети друштвену осуду осталих форумашица које су "моралне", тако да ће форумашице ову своју фантазију оставити ван форума.
he he
a i da nisi ovo napisao, rekla bih. Pisala sam to i na temi o fantazijama.
Meni je ta najomiljenija, a volim i da gledam tu kategoriju
samo od sendviča više volim viršlu :)

Back