- Poruka
- 37.727
IstoSamo fantazija iz mlađih dana. Ne bih probala.
S tom razlikom sto bih ja probala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IstoSamo fantazija iz mlađih dana. Ne bih probala.
Ja sam stidljiva i tesko se emotivno otvaram, tj. ne mogu da imam sex ako nisam zaljubljena i treba mi vremena da se opustim i osetim bliskost, ali onda volim dobar sex.Ne znam koliko sam puta čula ovakvu priču. Al to je više za
onu temu koju sam juče otvorila.
Neko se taman opusti, a ovaj drugi ga poklopi osudama i ostavi.
Tako se ne stiže nikud. Samo se ko hrčak na onom točkiću vrtiš.
@Frederick_ interesuje me nesto..
Ako, je isuvise pipavo pitanje, preskoci..
Jel se menjao tvoj odnos sa zenom nakon prvih iskustava, u smislu neko zahldajenje/jos vise se zblizili/ nista posebno sve cool i to?
Ne znam gde bih našla dvojicu da im odgovaraju...Isto
S tom razlikom sto bih ja probala
Da, ono, kakav odnos zasnujes takav i bude. Ako s njom na startu uletis u monogamiju, tesko da tu bude nekog mrdanja.. A ako su otcorene stvari onda i bude henki penki.Pa nije se menjao, jer mi smo takvi od prvog dana poznanstva.
Znam to je problem tehničke prirode trebalo bi da su uigrani to znači da su već nastupali zajednoNe znam gde bih našla dvojicu da im odgovaraju...
S ovima što bi da me ščepaju i zgrabe, pa mi pokažu šta znaju
i jedan mi je previše.
pa mož da donese jednog i onda se i sam pridruži. Tim pre što ćeš u toj situaciji imati i jednog u uniformi, ako volešBila sam dobra cele godine doneće mi valjda deda Mraz ispod jeelke dva iebača da proslavimo novu godinu radno i svečano
![]()
Znam to je problem tehničke prirode trebalo bi da su uigrani to znači da su već nastupali zajedno
Ded mraza sa onolikom trbušinom ne vidim u koncentrisanom ljubavnoom zanosu ni solo a tek u dublu haha pa to lici na cirkusku tačkupa mož da donese jednog i onda se i sam pridruži. Tim pre što ćeš u toj situaciji imati i jednog u uniformi, ako voleš
zapratite me za još praktičnih i kreativnih saveta
Šta to fali nama iz cirkusa??Ded mraza sa onolikom trbušinom ne vidim u koncentrisanom ljubavnoom zanosu ni solo a tek u dublu haha pa to lici na cirkusku tačku
I zamisi zadovolji njega oralno pa se odluči s tobom ljubiti, to bi bilo kao da si mu ga i tiНе би ти ја мого да гледам у голо мушко дупе.....нема шансе. Па још и да се додирујем са њим док јеббете жену. То је тек катастрофа. Делује ми некако педерски. Да сам неко у том моду.....можда бих пристао само да снимам камером њих двојицу како јеббу. Али нисам у ТОМ МОДУ !!
JaoPa cak i ne mora da su uigrani, ali da imaju iskustva.
Najvaznije je da nisu sebicnjaci koji bi samo sebi da udovolje.
MFM trojka je pravi dozivljaj samo kada su muskarci skroz posveceni zeni.
Довнољно ми гадна помисао да после његовог оргазма морам ја да приступим истој рупи. БЉАК !! А камоли то што си ти рекла.I zamisi zadovolji njega oralno pa se odluči s tobom ljubiti, to bi bilo kao da si mu ga i ti
![]()
Jao
Ovo ko da gladnom čoveku pričaš o tome kako hleb mirise kad je vruć
A njemu krene voda na usta …
JednorupićiДовнољно ми гадна помисао да после његовог оргазма морам ја да приступим истој рупи. БЉАК !! А камоли то што си ти рекла.
ne može da se tretira isto seksualni i cirkuski performansŠta to fali nama iz cirkusa??
Jednorupići
Ili se podijelite, svakom po rupa![]()
Kako si staromodna, eej. Pa taj sa trbušinom je iz prošlog veka, dok nije bio meteroseksualac. Viš kakvi su ovi moderni sadDed mraza sa onolikom trbušinom ne vidim u koncentrisanom ljubavnoom zanosu ni solo a tek u dublu haha pa to lici na cirkusku tačku
Kako si staromodna, eej. Pa taj sa trbušinom je iz prošlog veka, dok nije bio meteroseksualac. Viš kakvi su ovi moderni sad
elem odoh da brišem *sexy Santa male (na prvu mi je izbacilo isključivo deda mrazice pa sam morao da dodam i male, jelte)* iz internet pretrage
Не би ти ја мого да гледам у голо мушко дупе.....нема шансе. Па још и да се додирујем са њим док јеббете жену. То је тек катастрофа. Делује ми некако педерски. Да сам неко у том моду.....можда бих пристао само да снимам камером њих двојицу како јеббу. Али нисам у ТОМ МОДУ !!
he heРеално, ни једна форумашица (или скоро ни једна) неће одговорити на ово питање, јер ће доживети друштвену осуду осталих форумашица које су "моралне", тако да ће форумашице ову своју фантазију оставити ван форума.