Seks sa dva muškarca - pitanja za žene

Kako izvlačiš iz konteksta, ccc
Ne, već sam dosta izbirljiv čak i prilikom odabira seksi deda mraza 😌
čuj pa ti si prvi počeo sa izvlačenjem iz konteksta :zag:

IMG_1014.JPG

do tada obično isprobaju sve što se može u sexu na nivou 1
pa je vreme da se krene na nivo 2
što me teši.
možda mi se upravo nasmešio beskonačni orgazam ...

Mislim da je u tim godinama gotovo sa svim decijim "bolestima", ljudi su vec dovoljno godina zajedno da apsolutno veruju jedno drugom, pa im swing dodje kao začin na svu lepotu koju imaju :)

Iju! Nikad u životu. Samo sam nagovestio da ti možda treba jedan a ne dva, manipulatoru😏

Ali ajde praznična je atmosfera + ovaj poljubac me raznežio tako da mir mir mir

Mislim da je u tim godinama gotovo sa svim decijim "bolestima", ljudi su vec dovoljno godina zajedno da apsolutno veruju jedno drugom, pa im swing dodje kao začin na svu lepotu koju imaju :)

Pa upravo to Frederiče...
učili su nas da nam je dovoljno jedan partner.
tako svuda piše jedan na jedan je okvir u kome se funkcioniše ako neš da iskačeš iz proseka
evo i Sirius kaže da mi ne trebaju dva :lol:

Nikada ne može da se unapred predvidi tok bez obzira na dobru volju učesnika
dešava se i to ako nešto ne prija a stvari se odvijaju brzo i van uobičajenih navika
da se neko zbuni i da ne zna šta ga je snašlo
Ja mislim da je tu faktor socijalizacije.
Na pr ljudi u okruzenju ne bi dolazili u obzir, ne samo sto se znate, vec postoje vex izgradjeni odnosi i stvari koje su neverbalne medju ljudima.
Sad s druge strane, neko sa strane je totalni rizik. Dovedes nekig Badju, slikao se onlajn, kao fin, uljudan, nasmejan a ovamo bude neki frik.
E sad, znaxi ako to neko zeli da izvede.. Treba da su opusteni sa tom trecom osobom, bez zahebancije, a da opet nisu vezani ni na koji nacin u st zivotu. Tipa kolega/por doktor/znamo iste ljude i td...

Na pr ljudi u okruzenju ne bi dolazili u obzir, ne samo sto se znate, vec postoje vex izgradjeni odnosi i stvari koje su neverbalne medju ljudima.
Sad s druge strane, neko sa strane je totalni rizik. Dovedes nekig Badju, slikao se onlajn, kao fin, uljudan, nasmejan a ovamo bude neki frik.
E sad, znaxi ako to neko zeli da izvede.. Treba da su opusteni sa tom trecom osobom, bez zahebancije, a da opet nisu vezani ni na koji nacin u st zivotu. Tipa kolega/por doktor/znamo iste ljude i td...

Na nudistickim plazama ima mnogo swingera, zatim imas klubove gde izlaze....
Uvek preferiram uzivo upoznavanje.

Na nudistickim plazama ima mnogo swingera, zatim imas klubove gde izlaze....
Uvek preferiram uzivo upoznavanje.
P meni su ti sving klubovi malo.. Pogotovu kod nas. Suvise smo mi lokalni da bi se to dovelo na nivo da bi prosecan par, koji bi hteo da eksperimentise, otisao u takav klub.
Kao i ovi kinki klubovi.
Domina Bola poznata gospodarica u Be geu i njen muz/rob prave munch.

E odabir gosta ili gošće je na neku ruku i komplikovan i uzbudljiv. (mi smo realizovali obe varijante i trazenje gostiju je potrajalo, dogovor je bio da on trazi gosta a ja gošću). Mi smo izdefinisali da to budu osobe koje ipak bar malo poznajemo. Znači neki drugi treći krug, nazovi poznanici.
I mogu vam reći da sam naišla na gomilu odbijanja (naravno), ali nije bilo nekih naručitih snebivanja i zgražavanja i čuđenja.
Bilo je tipa: ma svašta nisam ti ja za to, ma ne bih nikako, nisam ti sadu tom fszonu i slično...
Bila je jedna devojka koja seo duševila što sam je pitala ali nije htela ni slučajno ali bilo joj je bas drago što sam je pitala. I tako..
Ali mozda bi bilo bolje otvoriti temu "kako ste našli goste"

E odabir gosta ili gošće je na neku ruku i komplikovan i uzbudljiv. (mi smo realizovali obe varijante i trazenje gostiju je potrajalo, dogovor je bio da on trazi gosta a ja gošću). Mi smo izdefinisali da to budu osobe koje ipak bar malo poznajemo. Znači neki drugi treći krug, nazovi poznanici.
I mogu vam reći da sam naišla na gomilu odbijanja (naravno), ali nije bilo nekih naručitih snebivanja i zgražavanja i čuđenja.
Bilo je tipa: ma svašta nisam ti ja za to, ma ne bih nikako, nisam ti sadu tom fszonu i slično...
Bila je jedna devojka koja seo duševila što sam je pitala ali nije htela ni slučajno ali bilo joj je bas drago što sam je pitala. I tako..
Ali mozda bi bilo bolje otvoriti temu "kako ste našli goste"
Sto da ne? Otvori.
Ps ako od tih drugih/trecih poznanika imas neku uzbudljivu, nasmjeanu, tako nonsalantnu, u dodiru sa sobom, punu zivota, hot, ultra kinki drugaricu. Javni mi, ja volim da se druzim sa takvim devojkama. Kazi joj da strava jedan lik pita i nek posalje skorasnju u koloru i javi se slobodno.

apsolutno. Sgodinama shvatimo da seks nema veze sa emocijama i da je seks samo najobicnija veoma prijatna rekreacija koja je jos prijatnija kada se realizuje pod novim okolnostima. Daleko je to od "torbarenja" kako to neki ovde zele prikazati, a verujem da bi debela vecina dala pravo bogatstvo da zivi svingerskim zivotom, ali u nemogucnosti , radi uticaja religije, mentaliteta, obicaja i primitivne sredine, mogu samo o tome fantazirati a nas optuzivati i pljuvati nas.

Da, to o čemu pišeš, o tome sam razmišljala i o puno ograničavajućih faktora, tako da me način na koji mislim o tome inhibira da to i uradim…ili cu promeniti misli u jednom momentu ili ću maštati zauvek…izbor je moj
da ovde se piše o tome kao ideji, mašti ili nekom imaginarnom pokretaču koji završi tu gde je i počeo
niko nije stigao do planiranja, ako sam dobro shvatila, zato što ne želi da ide dalje od puštanja filmova
a ne zato što ga muče ovakva pitanja gde kako s kim…
jedino što izvesno znam za sada.
da tu treću osobu ne bih volela da sretnem još jednom u životu.
znači preskočila sam sve bitne elemente planiranja i udarila finiš na trku za koju nisam nisam obula ni patike haha

Back