Seks sa dva muškarca - pitanja za žene

Ma kakvi, lagano samo, ko kaze da trojka mora da bude razvaljivanje kukova 😁
Pa koja je onda poenta? Dva muškarca? Dva ručka da ručaš? Eto hebaćemo se dvaput? Šta? Dodir sa samim sobom? Da budeš svoja dok te pune dvojica? Ne kontam uopšte, bar meni nije jasno. Sex mi je nešto intimno, znači dvoje ljudi koje dijele intimu. Spajaju se na najljepši način, a ovo da probam dvojicu e to je samo radoznalost.
Ko voli nek izvoli, naravno u dogovoru sa partnerom.

Pa koja je onda poenta? Dva muškarca? Dva ručka da ručaš? Eto hebaćemo se dvaput? Šta? Dodir sa samim sobom? Da budeš svoja dok te pune dvojica? Ne kontam uopšte, bar meni nije jasno. Sex mi je nešto intimno, znači dvoje ljudi koje dijele intimu. Spajaju se na najljepši način, a ovo da probam dvojicu e to je samo radoznalost.
Ko voli nek izvoli, naravno u dogovoru sa partnerom.

Pa zato sto ne kontas zato i nisi u toj prici. Sto je sasvim okej :)

Kao sto rekoh, nekima se svidja da ih maze 4 muske ruke, neka voli jedan u ustima drugi u ribici, neka voli prosto da se igra sa dva penisa, a vecina voli sve to.
Ima i onih koje su bas zahtevne i vole jako duugoo, tako da im odgovara sa dvojicom (ili vise njih), pa dok jedan "radi", drugi odmara, i tako u krug, all night long 😊

Pa zato sto ne kontas zato i nisi u toj prici. Sto je sasvim okej :)

Kao sto rekoh, nekima se svidja da ih maze 4 muske ruke, neka voli jedan u ustima drugi u ribici, neka voli prosto da se igra sa dva penisa, a vecina voli sve to.
Ima i onih koje su bas zahtevne i vole jako duugoo, tako da im odgovara sa dvojicom (ili vise njih), pa dok jedan "radi", drugi odmara, i tako u krug, all night long 😊
Pošteno, šta god koga radi nek uživa u tome. Opet ponavljam u dogovoru sa partnerom, jer to je jedino što ću osuditi.

Ja samo čekam Ruki da presudi na temi 😂😂😂
@Miris Pokošene Trave mišljenje?

Radim na drumu sam

Vidjela sam temu i kontam ne mogu bas svaku da vam rješavam :))))

P.s sad sam bila kod jedne starije žene 60 +
Ulcus s desne strane pete

Odmotam zavoj a snijeg pada dakle suva koza katastrofa
Kažem morate malo da mazete kremom kaže ona da ne može dohvatiti nogu kažem pa dajte mi kremu ja ću časom da vam namazem kaže ona krema je ispod stola

Ja ispod stola kad Nivea odmah pored durex lubrikanta

Kontam ne može nogu dohvatiti ali macu može

Poenta je

Ebite se skim ocete ali meni to nije normalno niti moralno, ja sam ti starinskog kova

🤷🏻‍♀️

Radim na drumu sam

Kažem morate malo da mazete kremom kaže ona da ne može dohvatiti nogu kažem pa dajte mi kremu ja ću časom da vam namazem kaže ona krema je ispod stola

Poenta je

Ebite se skim ocete ali meni to nije normalno niti moralno, ja sam ti starinskog kova

🤷🏻‍♀️
Nemo Ruki da si na kraj srca, daleko je peta 😂😂😂

Nemo Ruki da si na kraj srca, daleko je peta 😂😂😂

Tačno znam kako će neki ucesnici sa teme da udju u novu godinu

1672396595431.png

Radim na drumu sam

Poenta je

🤷🏻‍♀️
Seti me ova prica na jednu stariju ozbiljnu zenu, i pitanje koliko se tacno stavlja lubrikanta? Nisam ni odgovorila nista, ona nastavlja-lepo je podmazao, ali izgleda i previse, pa ispada vani, ne moze nikako da ostane unutra, ni u jednoj pozi, kao da ga librikant izbacuje pod nekim pritiskom, kako da kazem-znate kad se nekad pumpale gume za bickil ...
Od tad kad vidim neke sredjene, stroge gospodje, prodje mi svasta kroz glavu, htela, ne htela... :lol:

Tema-domen maste...probala sam ranije neke fantazije, i nisu mi bile nista posebno, vise uzbudjenje zbog novog, nego sto bih ponovila sam cin... ovako dok mi je samo fantazija, neka je...

Back