- Poruka
- 26.674
Ne znam brate! Vidis da pitam covece. Ne znam ni ja!
И наша крпа треба закрпу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam brate! Vidis da pitam covece. Ne znam ni ja!
Pa brate...!И наша крпа треба закрпу.
To jeste dobro pitanje.Да ли је остварен мушкарац онај који сматра да се остварио и боли га уво или онај за кога жене и друштво кажу да је остварен?
Pa nije baš stvar lične proceneДа ли је остварен мушкарац онај који сматра да се остварио и боли га уво или онај за кога жене и друштво кажу да је остварен?
Нисам те видео уживо, а нисам ни њу.i ja bih mogla da smatram da sam lepa kao Margo Robi
a nisam
Постоји нешто што се намеће и што је људима, а највише женама угурано у главу и сада то сви понављају један за другим, односно једна за другом.sigurno postoji neki etalon za sve pa tako i za ostvarenost u životu
Остварен човек је онај који је постигао оно што он мисли да треба да постигне и смирио се..a iskerno mislim da je ostvaren svako ko je zadovoljan sobom
ne traži izgovore za ono što nije stigo u životu
nego pravi planove kako će svoje poslovne ideje, bolju egzistenciju i opušteniji život
realizovati u daljem toku života
nekada uz manje nekada uz više napora.
Onaj koji osjeca mir ,da sutra umre zadovoljan je kad pogleda unazad i koji za sebe smatra da je ostvaren a ne okolina ,dobro pitanje.Да ли је остварен мушкарац онај који сматра да се остварио и боли га уво или онај за кога жене и друштво кажу да је остварен?
Jesi ,samo sto je za tebe sve novac i ne znaci da je isto za drugog ako ljudi nesto drugo rade ne znaci da su to gluposti i da bi se trebali osjecati zadovoljni na isti nacin kao i ti.Братој
ја сам озбиљан.
Није за мене. То је за вас остале који фолирате и причате о неким вишим циљевима, заједничким вредностима и дубоким емоцијама.Jesi ,samo sto je za tebe sve novac i ne znaci da je isto za drugog ako ljudi nesto drugo rade ne znaci da su to gluposti i da bi se trebali osjecati zadovoljni na isti nacin kao i ti.
Eto ,opet foliramo ,sta foliramo? Neko se smatra ostvarenim tek kad je neke stvari prosao u zivotu, kakve to veze ima sa foliranjem ?Није за мене. То је за вас остале који фолирате и причате о неким вишим циљевима, заједничким вредностима и дубоким емоцијама.
Свако ко мене види и зна, јасно му је да мени новац није све.
Samo za tebe nije a za sve ostale jeste ,zene itd ?Свако ко мене види и зна, јасно му је да мени новац није све.
То да вам паре нису важне. Као све сте ви сви имуни на то, не знате шта бисте са тим, не занима вас, а сви само грабе ка томе и не одбијају.Eto ,opet foliramo ,sta foliramo? Neko se smatra ostvarenim tek kad je neke stvari prosao u zivotu, kakve to veze ima sa foliranjem ?
Kazes da bez novca nema seksa ,dok ljudi imaju seksa koliko zele a nemaju ni auta i mora ih biti i u tvom okruzenju ,generalizujes sve i kao samo tebi nije bitan novac .То да вам паре нису важне. Као све сте ви сви имуни на то, не знате шта бисте са тим, не занима вас, а сви само грабе ка томе и не одбијају.
"Мени треба неко да ме освоји", "Желим да се осетим посебно", "Није то то",...
Или
"Ја морам духовно да се уздижем", "Морам да улажем у себе", "Битно је шта човек носи у себи",...
И онда се појави неко ко каже да је новац битан и да људи теже углавном ка материјално и испадне као да је похлепан.
Немају, а и да имају, то је питање са ким и на шта то личи.Kazes da bez novca nema seksa ,dok ljudi imaju seksa koliko zele a nemaju ni auta i mora ih biti i u tvom okruzenju ,generalizujes sve i kao samo tebi nije bitan novac .
Sa najboljim curama, znam jednog ima samo onaj elektricni trotinet ili kako se vec zove ,ni auta ni motora.Немају, а и да имају, то је питање са ким и на шта то личи.
Да је то тако, сви би живели срећни и задовољни.Sa najboljim curama, znam jednog ima samo onaj elektricni trotinet ili kako se vec zove ,ni auta ni motora.
Neki ce uvijek gledati ko ima vise i nece nikad biti sretni, neki ce zadaradjivati koliko im je dovoljno da osvare svoje ciljeve ,neki ce sa malo biti sretni ,nista posebno ako si sa malo sretan ,koliko ljudi toliko cudi niti su drugi koji vise zele ili zele nesto vise da nauce foliranti.Да је то тако, сви би живели срећни и задовољни.
Imas i to sta bi sve radio sa tim novcem. To je stvar duHa.То да вам паре нису важне. Као све сте ви сви имуни на то, не знате шта бисте са тим, не занима вас, а сви само грабе ка томе и не одбијају.
"Мени треба неко да ме освоји", "Желим да се осетим посебно", "Није то то",...
Или
"Ја морам духовно да се уздижем", "Морам да улажем у себе", "Битно је шта човек носи у себи",...
И онда се појави неко ко каже да је новац битан и да људи теже углавном ка материјално и испадне као да је похлепан.
Ја имам гомилу идеја шта бих радио. Ако имаш паре, а не требају ти, дај их мени.mas i to sta bi sve radio sa tim novcem. To je stvar duHa.
Није на одмет. Свако ко каже да се гнуша тога, лаже као пас. Без тога не привлачиш ништа и немаш ништа.Mozes da se samo pokazujes, privucices paznju ali takvih ljudi.
Био сам у Бечу. За 200-300 евра нема ништа посебно. Никакву забаву нисам доживео, нити сам кога упознао на тај начин.Mozes da se zezas. Na pr jedna skupa vecera u dziber mestu ti je koliko? 200 300 evra? To ti je dva nocenja u lepom mestu u sred beca, restorani, zabava, provod, ok ljudi, deluju uredno ali se ne sire i ne prche parama.
Патуљак ме не занима, али поштујем и њега и камене лавове. Ја имам другачије грађевинске жеље и идеје.Mozes da imas projekte u zivotu. Na pr kuca od 5 sprata mesing i patuljak na kapiji. A mozes i od jednog sprata ali sredis dvoriste, sredis gajbu da bude super, zelenila, bastice, letnjikovac, mozda i sklopivi bazen, da ulozis da to bude lepo i za uzivanje ili za pokazivanje.
Мени нико не долази тако да немам тај проблем.A najbitnije! U obe te kuce, mogu da ti dodju dve vrste prijatelja. Jedni koji ce pricati non stop o parama i jedni koji ce da donesu smeh i zabavu uz postovanje tebe kao domacina koji to obezbedi.
Капирам и видим да је нема.Kapiras razliku?
Нек дају паре мени. Ја знам шта бих радио.Imas i bogate ljude koji su super ovako i znaju zasto zive i znaju sta im je bitno u zivotu i kod takvih ne prolaze te shikse i imas pa jbga, ljude koji ne znaju da zive.
A isto tako mozes da imas i pristojan zivot a da nisi bogat.
Не гладујем, али то више није стандард. Раније се сматрало да си беда ако немаш да једеш. Данас је то на много вишој разини.Jbga ako gladujes e onda je to ekstrem.
Неће ти нико доћи ако си сиротиња. Поготову не жене. Све и да оћеш да пустиш, немаш кога.Zato se na kraju ne svodi na novac vec sta i koga pustas u svoj zivot.
Да, али видиш да жене кажу да није битно да ли си ти срећан и задовољан колико си зарадио и да ли ти је то довољно да платиш пристојбу и кору леба, већ колико оне зацепе да је доста. Разумеш?Neki ce uvijek gledati ko ima vise i nece nikad biti sretni, neki ce zadaradjivati koliko im je dovoljno da osvare svoje ciljeve ,neki ce sa malo biti sretni ,nista posebno ako si sa malo sretan ,koliko ljudi toliko cudi niti su drugi koji vise zele ili zele nesto vise da nauce foliranti.
Ima tu nekih razlika ali kao sto ni mi nismo svi isti tako nisu ni zene , za muskarca koji nema nista sa 50 godina se kaze da je propalica dok za zenu to ne znaci np to je drustvo nametnulo,vrijeme kad je samo muskarac radio i brinuo se za finansije.Да, али видиш да жене кажу да није битно да ли си ти срећан и задовољан колико си зарадио и да ли ти је то довољно да платиш пристојбу и кору леба, већ колико оне зацепе да је доста. Разумеш?
Наравно. Гледа се ко колико има и докле ће да има. То што си ти прочитао све од Достојевског или од Андрића никог не занима.Ima tu nekih razlika ali kao sto ni mi nismo svi isti tako nisu ni zene , za muskarca koji nema nista sa 50 godina se kaze da je propalica dok za zenu to ne znaci np to je drustvo nametnulo,vrijeme kad je samo muskarac radio i brinuo se za finansije.
Cesto zene ostave muza jer je previse proracunat dok se ta osobina upravo zenama pripisuje, ne mozes sve u istu korpu trpati .