- Poruka
- 42.585
Tako je !Kad je majstor dobar, jedan je dovoljan. Ko ne zna da ebe nek zove pomoć prijatelja, tako ja to gledam.
Žena mora ostati zadovoljena !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je !Kad je majstor dobar, jedan je dovoljan. Ko ne zna da ebe nek zove pomoć prijatelja, tako ja to gledam.
Imamo mi i male, privatne predstave, za manji broj ljudi, samo više koštamo takone može da se tretira isto seksualni i cirkuski performans
Prvi sluzi da zabavi mali a drugi veliki broj ljudi o istom trošku
Draga cirkuzantkinjo
ti si baš gadljiv brtДовнољно ми гадна помисао да после његовог оргазма морам ја да приступим истој рупи. БЉАК !! А камоли то што си ти рекла.
Хах.....прочитај боље......ја ту себе не стављам УОПШТЕ у контексту целе приче. Рекао сам само да бих можда снимао камером њих троје како се јеббавају. Дакле, немам везе ни са дамом ни са њима двојицом.Не ваља ти то.
То значи да себе стављаш на прво место, а не даму.
Drugim rečimaKako si staromodna, eej. Pa taj sa trbušinom je iz prošlog veka, dok nije bio meteroseksualac. Viš kakvi su ovi moderni sad
elem odoh da brišem *sexy Santa male (na prvu mi je izbacilo isključivo deda mrazice pa sam morao da dodam i male, jelte)* iz internet pretrage
pusti ti deda mraza, da nađemo neku ekipu, proverenuDrugim rečima
Jedva si našo zgodnog deda mraza na celom netuhaha
I sad sam ja staromodna eej
je l bilo i double pentration?Na nekoliko mesta sam pisala o nasim zgodsma i nezgodama ali hajde i ovde moalo da kucnem (ako nista drugo bolje ću razumeti sebe)
Znači probala jesam (moj dragi i još jedan tip).
Sta mi se svidelo?! Pa to je jedno nesvakidašnje iskustvo. Svidelo mi se što smo prošli kroz to i što smo izašli bolji. Nekako su nam obe varijante (koje smo probali) značile kao neki eksberiment naseg odnosa i nas samih i kao neko sazrevanje.
Tačno je da bi trebalo da budu uigrani, bar dvoje (da imaju neko iskustvo sa trojkom) nama jecto bila prva (i poslednja) mžm trojka.
Nekako smo bili spetljani ali simpatično spetljani.
Zaniljivo je četri ruke, dva jezika, dvoje usne, dva penisa...
Meni je trebalo vremena da se opustim. Bas sam bila zbunjena i ukočena. Ono ja jašem njega a moj dragi me mazi po sisama i gleda kako ja hopa cupa... I tako dalje i tako dalje..
U principu nije za svakog ali se mogu izvući neka iskustva koja ti znače da upoznas i otkriješ svoju seksualnost. Ali može biti i opasno. Ono kao na ivici noža...
Kako izvlačiš iz konteksta, cccDrugim rečima
Jedva si našo zgodnog deda mraza na celom netuhaha
I sad sam ja staromodna eej
Nije. To mi nikad nije palilo. A i trebato da se vežba.je l bilo i double pentration?![]()
da daNije. To mi nikad nije palilo. A i trebato da se vežba.
Pričala sam ja sa jednim tipom sa aplikacije koji ima najboljeg ortaka sa kojim to radi
sve mi lepo opisa, prvo ćemo se opustiti uz vino, pričati, maziti malo, skidati polako
posle ćeš se opustiti i biće ti super, videčeš
ali je bilo nekih posle pitanja koje mi nisu obećavale baš tako dobar provodm, pa smo odustali od pregovora![]()
ne znam, nemam iskustva, nevina sam u tom pogleduSlabi su ti trojkaši![]()
Ne bi cak moralo doci do toga, vec bi bilo dovoljno da se jedna muska noga takne o drugu...
slabašne su to informacije osim naše miliciceSto? Dobra je tema. Informativna.