Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.020
Jesi u pravu 100%..ne lepi,takvi su ti izbori
Zato krademo po neki seksitj,, nisu sve zajednice savrsene..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi u pravu 100%..ne lepi,takvi su ti izbori
a sto tebe boli kurko sta bi biloSta bi bilo ako bi se usudila da ti kaze?
Onda je jos normalnija a ako zeli sa mnom i tom devojkom e onda je najnormalnija....ako masta o trojci
sa jos jednim muskarcem
onda je normalna ali
ako zeli sa jos jednom
Zenom/Djevojkom...?
Ako pozove drugaricu onda je tri-četri puta normalnija....ako masta o trojci
sa jos jednim muskarcem
onda je normalna ali
ako zeli sa jos jednom
Zenom/Djevojkom...?
...vjerujem ti ...Ako pozove drugaricu onda je tri-četri puta normalnija.
@ЦрниГавран vidis da moguanđa pregrizla lanac![]()
moja partnerka probala par puta, odavno i kaze, i nije nesto...........boli.i da li smatrate da vam nisu rekle da ne mislite da im niste dovoljni?
Nepoznati?Prethodni pregled? Venericne bolesti? Infekcije? Inekcije?Možda je to najbolje sa nepoznatima.
Njih 100000 iz Gane sa dozvolom aktuelne vlasti.Sad će crnci pa navali. Kavali.
znaci, imala si trojku ?Pa ne znam, mislim pre koju godinu sam komunicirala sa jednim tipom koji ima prijatelja za to. Ne vidim da su ljubomorni, traže nove ženske osobe za to.
Sta tačno možeš@ЦрниГавран vidis da mogu
da pregrizem lanac!Sta tačno možeš![]()
Bolje tako inace bi se sve razbilo o glavu posle toga.U pravu si.Možda je to najbolje sa nepoznatima.
Jesi ti muško ili žensko pošto pišeš kao ženskoMeni je dobra jedna sto je probala, druga pomenula u drustvu i ova raskolacila oci:
Ma bezi bre, aha, tako ti zamisljas, tako sam i ja da imam paznju od dvojice, kad su poceli da se trkaju koji je veci yebac, jedan grublji, ovaj jos grublji, lecila sam se mesec dana.