Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.041
Pa ja mislim da oce ozbiljnoA ti umesto da odbijes,prihvatas.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja mislim da oce ozbiljnoA ti umesto da odbijes,prihvatas.

Miro kada me vidis kakav sam, slican Dzordzu Kluniju zaboravices Georga brzoohahahahahaha.Baš sam luda da te tražim u kafiću.Boli me uvo za tebe.
hahahahahaTačno. I ovo je ispravan rezon. Potpuno nepoznate osobe ne bi trebalo odmah spopadati. Mada ima i toga među mladima, ono negde tokom izlaska, u provodu se zagotive i tras, ali to ne bi smelo da bude pravilo.
Pa da u ozbiljnoj vezi jedno 3-4x dnevnohahahahhaha.Ja sam tebi već rekla da nisam kao druge devojke.Meni treba ozbiljna duga veza.Brak,deca.A ti bi samo da se seksaš.
hahahahahahaha.George sad imas konkurenciju.Da vidimo ko ce vise da se trudi oko mene.Miro kada me vidis kakav sam, slican Dzordzu Kluniju zaboravices Georga brzoo![]()
Hahahaha 3-4 puta.Pa ti bi meni brzo napravio dete.Pa da u ozbiljnoj vezi jedno 3-4x dnevno
Ja se salim malo, ko ti drma kavez?Standard i samosvesnost bi za svako zdravo samopoštovanje bili nešto osnovno……Ako je osoba disciplinovana isto nema zašto padati na umobolje umobolnih. Inače životinje se ne snimaju i ne slikaju i ne ‘mrcvare’ seksualnim bludničenjima satima jedni druge, čak ‘glupe’ životinje nisu toliko umobolne…tako da.
Suludo je da se žena ponaša kao radodajka da prostite i da pada na ‘moderne’, a zapravo ‘fazone’ umobolnih. Onaj ko barem ima brain body and brand neće sebe tretirati kao vreću mesa i hormona i na sve bedne i umobolne ‘trendove’ padati. To je tako ako nazivamo pojave pravim imenima.
Jedan zreo jak i stabilan muškarac otvoreno govori o dejtovanju i to sa njegovom kvalitetnom v r s t o m jakih, svesnih, disciplinovanih, časnih i iskrenih sledbenika Gospoda.
O propalima koje naziva broke busted and disgusted i psihički i fizički I dhovno, nema šta lepo reći sem se da se leče, rade na sebi i naprave nešto od sebe.
Lizati gentalije na koje se vrši velika i mala nužda ne može biti ni kvalitetno umno, nit je odraz ljubavi istinske, niti je zdravo rekreativno ali…….ali da bi otrovao deformisao i umove i duše ljudi svako nečastan, nečastiv i umobolan će popularizovati i reklamirati i kroz medije sve vrste bolesti, devijantnosti, dijaboličnosti, nelogičnosti, nerazumnosti i umobolja….a to se danas i radi.
Pa ko je slab i povodljiv padne, no neki se i pokaju i naprave nešto dostojanstveno od sebe.
Kakvu budućnost je to napravilo možemo videti svakog trenutka.
Većina onih koji se deklarišu kao žene i muškarci i praktikuju iživljavanja i slabosti najnižeg bludničenja, ‘modernog sveta’ jesu broke busted and disgusted i psihički i fizički.
Nemaju ni standard, ni duhovnu razvijenost, ni psihičku stabilnost, niti jasnoću…o disciplini i radu na sebi i ne daj ni Bože iscelenju, ni ne možemo govoriti u tom sl. Na kraju ne moraš ni biti vernik da bi razumeo umobolju umobolnih, nasilnih prema sebi i poremećenih…samo moraš ozdraviti i videti ono jadno ružno i tužno u sebi.
Zašto tako odvratno pričaš o ženama koje imaju određene godine pogledaj sebe i kakav si lažov i mučenik. Nečasna pojavo… Hoćeš da ih ‘dresiraš’ i ‘umanjuješ’ im samopouzdanje kroz priču da ne vrede, ako imaju godine koje ti t a k a v ne ‘podržavaš’? Ti takav da bilo kome možeš suditi I kvalitetno prosuditi i razlučiti…Niti si u Gospodu I njegovoj svetlosti…niti si zero, dostojanstven i jak muškarac. Čitajući tvoje postove psihičke bolesti se mogu videti zar zaista misliš da to niko ne može registrovati…toliki otrov kroz ‘provokacije’ i vređanje godina ove žene, umesto da nazoveš pojave pravim imenom i da se pogledaš kakav si zaista.
Realno neko ozdravi uz Gospoda , neko uz časnog psihijatra.
Malo sam čitala i tvoje porukice po ovom forumu…Širenje nogu zato što te je zasvrbelo ili zato što neko drugi koga najniže bludničenje, svrbi traži bilo kojoj ženi ili ju čak dresira da bude toliko polupana…nikako ali nikako ne može biti primer da žena nešto dobija, čak naprotiv…I još manje je to primer da muško ženi nudi nešto lepo i da joj daje nešto dobro za nju…no ti i nisi častan i disciplinovan muškarac ,što se I vidi iz tvojih poruka, a kamoli da imaš strah Božiji u sebi već si primer dečačića iskasapljenog koji sebe dodatno kasapi i lažeš na načine o kojim ovaj častan gospodin brutalno i sirovo i govori.
I ovaj Gospodin pomaže milionima ljudi zato što jeste u istini Gospodnjoj.
Niti sam u kavezu u kome ti jesi očigledno jer ispisa ovde toliko poruka, samo primećujem...i ni u ludilu se sa tobom ne slažem.Ja se salim malo, ko ti drma kavez?
Sebastiane,šta ti misliš kada mladić kaze davojci da bi mogli rano da imaju seks?Kad kaze prvi put cim bi ti bila kod mene ili ja kod tebe imali bi seks.Devojka odgovori naravno da ne.A on na to ali,uzbudili bi se,desilo bi se.Da li misliš za njega isto sto i ja,da je lak?Nesto i tih zaraza sve manje ima, evo hiv vise niko i ne pominje. Verovatno su kondomi odradili svoje.
Boli me briga. Dal sam te i pitao za misljenje?Niti sam u kavezu u kome ti jesi očigledno jer ispisa ovde toliko poruka, samo primećujem...i ni u ludilu se sa tobom ne slažem.
ista samPa dobro..cura očekuje da će upoznati nekog kome nije to samo na pameti
I jel mu rekla da je ne skida.Kaže sjedili kod njeg..pili kafu,on je uvukao u sobu i počeo skidat
Pa što je išla u sobu?Kaze neznam sta mu bi
Dosadna si kao tesne gace.Forum nije tvoj i svi mogu izraziti i mišljenja ali i inteligentnija uviđanja o samopoštovanju, samosvesti, disciplini, duhovnosti i kapacitetima koji se vide kroz dejtovanje.
Nije tako.Žena rodi dete.Osim toga, rasprostranjena je jedna neistina. Tvrdi se da žena nešto daje u seksu, a u stvari žena samo dobija. Muškarac daje. I u seksu i u životu. Žena samo dobija.
hahahahahaha,verovatno nisi,ili jesi pa slao na abortus?Nem pojma![]()
I muz isto to govoriNije tako.Žena rodi dete.
Za ste ti mene smatras!?hahahahahaha,verovatno nisi,ili jesi pa slao na abortus?
Pa ti jedva cekas da me navatas na bebuHahahaha 3-4 puta.Pa ti bi meni brzo napravio dete.
Haha..nije znala sta je cekaPa što je išla u sobu?
Naravno da ne.Ja ne vatam na dete.Ako ima ljubavi,u budućnosti,biće i dece,ako ne,neće,a neće onda ni seks moći.Pa ti jedva cekas da me navatas na bebu
Za ništa.Ako je devojka ostala trudna,rekne ti.Za ste ti mene smatras!?
Kaze poce me skidat,neznam sta mu biHaha..nije znala sta je ceka