^Bajalice kroz riječi i slova pa projiciraju svoje zlo na druge koji ne vide što čine
Sve je energij
Sve je energij
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda im ne smeta. Slični se uvijek pronalaze.Haah..mislim na higenu
Ma sve zavisi kakav je lik. Ja znam da vi žene se unaprijed raspitate o svakom muškarcu,šta radi čim se bavi,ko su mu bivše cure,kakve je naravi,kakav je u krevetu,diskretno ispitate je li potentan. E sad problem je što tog dečka dovoljno ne poznaješ. Ti bi rado,ali on mora još malo da se dokaže. Tvrdiš pazar,priznaj. Kad bi se vidjeli 30 puta na kafi,između vas više ne bi bilo hemije već bi više to izraslo u drugarstvo. Mada žene nas nikad ne gledaju kao drugove,već smo mi u vašim očima potencijalna lovina.22 imam

Si normalan da se raspitujem da li je potentan? Sramota, breMa sve zavisi kakav je lik. Ja znam da vi žene se unaprijed raspitate o svakom muškarcu,šta radi čim se bavi,ko su mu bivše cure,kakve je naravi,kakav je u krevetu,diskretno ispitate je li potentan. E sad problem je što tog dečka dovoljno ne poznaješ. Ti bi rado,ali on mora još malo da se dokaže. Tvrdiš pazar,priznaj. Kad bi se vidjeli 30 puta na kafi,između vas više ne bi bilo hemije već bi više to izraslo u drugarstvo. Mada žene nas nikad ne gledaju kao drugove,već smo mi u vašim očima potencijalna lovina.![]()
Indirektno vi to izvučete od koleginica. Ima naravno i nekih žena koje se hvale koji lik je njih zigu(ali manje naravno). Znam jednog momka sa treninga,kad izađe iz tuš kabine pravi dokoljenko. On je poprilično cura promjenio. Jednostavno žene pročuju da je dobar u krevetu,da ima dobar alat,a u rukama zanat,te onda hoće svaka da ga proba.Si normalan da se raspitujem da li je potentan? Sramota, bre
Isto je njoj rekao taj nPa danas muški deo samo o tome i misli.Kad udjete u konverzaciju,kazu nije mi seks bitan,ne zanima me.Devojka kaze nije ni meni bitan seks.A onda devojka kaze delujes da puno volis seks i dobije rečenicu volim,ali nije mi seks najbitniji.
tako je..Izgleda im ne smeta. Slični se uvijek pronalaze.
šta reći?Isto je njoj rekao taj n
tako je..
pa da.Oni bi odmah
ja ne bih.Ko je on da mu dam na prvom dejtu?A vi ko ne bi ? Samo da ste sigurne da je partner za duže opcije ,da ne budete za jednu noć i vi bi prvi put odmah dale. Ovako ste nedoumice. Da li bi ste,ali da se ne pokajate.
Pa ne.Ja bih dala posle 55 dejtova.Seks ne odmah.Ma sve zavisi kakav je lik. Ja znam da vi žene se unaprijed raspitate o svakom muškarcu,šta radi čim se bavi,ko su mu bivše cure,kakve je naravi,kakav je u krevetu,diskretno ispitate je li potentan. E sad problem je što tog dečka dovoljno ne poznaješ. Ti bi rado,ali on mora još malo da se dokaže. Tvrdiš pazar,priznaj. Kad bi se vidjeli 30 puta na kafi,između vas više ne bi bilo hemije već bi više to izraslo u drugarstvo. Mada žene nas nikad ne gledaju kao drugove,već smo mi u vašim očima potencijalna lovina.![]()
A koctreba da bude bred pit,ajde da vidimo ko treba da bude da mu das odma ili ni njemu ne bi dalaja ne bih.Ko je on da mu dam na prvom dejtu?
Nema kod mene odma.Možeš da mi postaviš sve najlepše sportiste i druge.Ja ne dam odmah.A koctreba da bude bred pit,ajde da vidimo ko treba da bude da mu das odma ili ni njemu ne bi dala
Šta ako ti na dejt recimo dođe baš zgodan lik,poznat u javnosti recimo bivši vaterpolista Šapić? Bi li mu onda dala ? Poznat,bogat,uspješan,zgodan + ima braduja ne bih.Ko je on da mu dam na prvom dejtu?
NeŠta ako ti na dejt recimo dođe baš zgodan lik,poznat u javnosti recimo bivši vaterpolista Šapić? Bi li mu onda dala ? Poznat,bogat,uspješan,zgodan + ima bradu.
I ako se lozis na nekog ceo zivot ti mu ne bi dala?boze sacuvajNema kod mene odma.Možeš da mi postaviš sve najlepše sportiste i druge.Ja ne dam odmah.
ne na prvom dejtu.I ako se lozis na nekog ceo zivot ti mu ne bi dala?boze sacuvaj
Ja sam žensko,ne da bi se davao,već bi se zadao![]()
Ne svaka.Svaka kokos koja tri banke razmeni dere se na prvi krevet...
Kad ostari,ko će joj onda tražiti. Dolaze mlađe ljepše. Sad može da tvrdi pazar jer su joj 22 god,kad bude blizu 30-te nek ne oklijeva....
Das, ne das...
Uvenes...
Ne svaka.
Aj da nesto zakljucimo,jel bar kapiras da ako ne das odma ,nisi bolja riba i time nisi blize tome da ces zadrzati fraera ako mu das kasnije,ok?ne na prvom dejtu.