Seks na prvom dejtu,da ili ne?

Ma sve zavisi kakav je lik. Ja znam da vi žene se unaprijed raspitate o svakom muškarcu,šta radi čim se bavi,ko su mu bivše cure,kakve je naravi,kakav je u krevetu,diskretno ispitate je li potentan. E sad problem je što tog dečka dovoljno ne poznaješ. Ti bi rado,ali on mora još malo da se dokaže. Tvrdiš pazar,priznaj. Kad bi se vidjeli 30 puta na kafi,između vas više ne bi bilo hemije već bi više to izraslo u drugarstvo. Mada žene nas nikad ne gledaju kao drugove,već smo mi u vašim očima potencijalna lovina.:sad2:

Ma sve zavisi kakav je lik. Ja znam da vi žene se unaprijed raspitate o svakom muškarcu,šta radi čim se bavi,ko su mu bivše cure,kakve je naravi,kakav je u krevetu,diskretno ispitate je li potentan. E sad problem je što tog dečka dovoljno ne poznaješ. Ti bi rado,ali on mora još malo da se dokaže. Tvrdiš pazar,priznaj. Kad bi se vidjeli 30 puta na kafi,između vas više ne bi bilo hemije već bi više to izraslo u drugarstvo. Mada žene nas nikad ne gledaju kao drugove,već smo mi u vašim očima potencijalna lovina.:sad2:
Si normalan da se raspitujem da li je potentan? Sramota, bre

Si normalan da se raspitujem da li je potentan? Sramota, bre
Indirektno vi to izvučete od koleginica. Ima naravno i nekih žena koje se hvale koji lik je njih zigu(ali manje naravno). Znam jednog momka sa treninga,kad izađe iz tuš kabine pravi dokoljenko. On je poprilično cura promjenio. Jednostavno žene pročuju da je dobar u krevetu,da ima dobar alat,a u rukama zanat,te onda hoće svaka da ga proba.

Pa ne.Ja bih dala posle 55 dejtova.Seks ne odmah.

Back