Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pitam ga sta to radis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa danas muški deo samo o tome i misli.Kad udjete u konverzaciju,kazu nije mi seks bitan,ne zanima me.Devojka kaze nije ni meni bitan seks.A onda devojka kaze delujes da puno volis seks i dobije rečenicu volim,ali nije mi seks najbitniji.Haha..nije znala sta je ceka
strašnoPitam ga sta to radis
jojHaha..zamisljam je smetenu
Ko to?Nisi dovoljno čitala.
Ova što me upoznala preko poruka, pa mi nudi nekog gurua.Ko to?
Sve zavisi koliko ti je godina. Ako si tek izašla iz srednje škole,normalno da ćeš pričekati malo. Hoćeš malo druženja,malo romantike,da te izvede,porukanja na viber. Ono da ti se svidi ko čovjek,pa da kažeš e sad je već zaslužio.Ako si prešla 30 godina ne znam vala šta ćeš čekati. Podaj mu odma' ako zatraži. Što budeš više išla ka 40-oj ili 50-oj godini slabije će ti je ko tražiti. Ja ne bi više čeko od mjesec dana.hahahahaha znate posle koliko bi ja dejtova dala?Posle 55 !
Ne radi se ovde o meni.Tema je postavljena da muški deo kaze na kom dejtu bi spavao sa devojkom.Sve zavisi koliko ti je godina. Ako si tek izašla iz srednje škole,normalno da ćeš pričekati malo. Hoćeš malo druženja,malo romantike,da te izvede,porukanja na viber. Ono da ti se svidi ko čovjek,pa da kažeš e sad je već zaslužio.Ako si prešla 30 godina ne znam vala šta ćeš čekati. Podaj mu odma' ako zatraži. Što budeš više išla ka 40-oj ili 50-oj godini slabije će ti je ko tražiti. Ja ne bi više čeko od mjesec dana.
Oni bi odmahNe radi se ovde o meni.Tema je postavljena da muški deo kaze na kom dejtu bi spavao sa devojkom.
Haag..ismija se,kako Cigani?Ovako čovjek kad malo bolje i razmisli i taj sex je prevaziđen. Okupaj se, sredi se,obrij se,skrati dlake,namiriši se. Nakon sexa ponovo dođeš kući i tuširanje. Za rad 10 - 15 minuta užitka ?? Prije u 20tim to mi je bilo pod moranjem samo nek je recka,a sad u 30tim može i ne mora. Ne bi se vala rade svake spremao lickao,jedino ako mi se baš dopadne.
Ma forum je drek samo ludničari besposličari i bludničari bludničarke ovđe non stop pišu bjež odavle dok i ti nisi sebe otrovalaForum nije tvoj i svi mogu izraziti i mišljenja ali i inteligentnija uviđanja o samopoštovanju, samosvesti, disciplini, duhovnosti i kapacitetima koji se vide kroz dejtovanje.
Sukubo bi li htjela da mi uzmeš vitalne sile?Tema je postavljena da muški deo kaze na kom dejtu bi spavao sa devojkom.
A vi ko ne bi ? Samo da ste sigurne da je partner za duže opcije ,da ne budete za jednu noć i vi bi prvi put odmah dale. Ovako ste nedoumice. Da li bi ste,ali da se ne pokajate.Oni bi odmah
Haaha.svaka castOvako čovjek kad malo bolje i razmisli i taj sex je prevaziđen. Okupaj se, sredi se,obrij se,skrati dlake,namiriši se. Nakon sexa ponovo dođeš kući i tuširanje. Za rad 10 - 15 minuta užitka ?? Prije u 20tim to mi je bilo pod moranjem samo nek je recka,a sad u 30tim može i ne mora. Ne bi se vala rade svake spremao lickao,jedino ako mi se baš dopadne.
22 imamSve zavisi koliko ti je godina. Ako si tek izašla iz srednje škole,normalno da ćeš pričekati malo. Hoćeš malo druženja,malo romantike,da te izvede,porukanja na viber. Ono da ti se svidi ko čovjek,pa da kažeš e sad je već zaslužio.Ako si prešla 30 godina ne znam vala šta ćeš čekati. Podaj mu odma' ako zatraži. Što budeš više išla ka 40-oj ili 50-oj godini slabije će ti je ko tražiti. Ja ne bi više čeko od mjesec dana.
Eh drugo su oni. Cigići su slatkorani. Mogu sve,nisu probirljivi. Da i ja obučem suknju i prođem kroz njihovu mahalu,vjerovatno bi bio eban. Samo radi suknjeHaag..ismija se,kako Cigani?

Haah..mislim na higenuEh drugo su oni. Cigići su slatkorani. Mogu sve,nisu probirljivi. Da i ja obučem suknju i prođem kroz njihovu mahalu,vjerovatno bi bio eban. Samo radi suknje![]()
i zene isto morajuHaaha.svaka cast
Ok hvala ali šta znači satanisti vrbuju i projektuju kroz forum? Kako?Ma forum je drek samo ludničari besposličari i bludničari bludničarke ovđe non stop pišu bjež odavle dok i ti nisi sebe otrovala
Ovđe ima i sotonista mala koji vrbuju i projektiraju vragove kužiš li sve je energij pa neki to i zloupotrijebe
Jedva sam i ovo napiso ovih godina
I je dosta si sve to ljepo snimila oko dejtiranja no ne trebaš religij da vidiš oboljele