- Poruka
- 15.885
Mada je mozda mislila u Boutique Trojku kafic, tu ja idemHahaha Mira kao fina a ustvari.. Ispod Miro 100 Djavola vire
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mada je mozda mislila u Boutique Trojku kafic, tu ja idemHahaha Mira kao fina a ustvari.. Ispod Miro 100 Djavola vire
Mira neće trojiku.Ali mojoj drugarici je ponudio njen momak trojiku.Mira hoće samo jednog.Pozzzzz.Hahaha Mira kao fina a ustvari.. Ispod Miro 100 Djavola vire
Tako sam i ja shvatioMada je mozda mislila u Boutique Trojku kafic, tu ja idem
Idem i ja u taj kafić.Mozda se sretnemo.Mada je mozda mislila u Boutique Trojku kafic, tu ja idem
Lepo shvaćeno.Vidite da ste ipak pogodili.Mada sam i komentarisala za trojku posto je moju drugaricu njenmomak to pitao.Tako sam i ja shvatio
pitam za poštenu.Treba ako je fuksa, ako je postena naravno da ne.
Neki misle da i poštene treba da se daju.Treba ako je fuksa, ako je postena naravno da ne.
strašnoKoliko će ih onda promjeniti u životu..ako je odmah sex
Mozda se sretnemo ali dzabe Miro ja necu trojkuIdem i ja u taj kafić.Mozda se sretnemo.
Tako jeAko je normalna neće na prvom izlasku
hahahahahahha.Koliko si ih imao do sad?Sta ako je odma,pa moze odma i svadba da padne
Mislim na devojke,mozes li nabrojati?Sta ako je odma,pa moze odma i svadba da padne
Meni jedan rekao,ako nećeš da daš do braka,nemas ni garancije.Mogu da te ozenim,izjebem,i razvod za 6 dana.U razvod također kad pameti dodzu
Paz da ti ne kazem xixihahahahahahha.Koliko si ih imao do sad?
hahahahaha.Nije valjda da me se plašiš?Mesta na koja neću izlaziti, tj gde neću ulaziti:
- Butik Trojka - dodato na listu 16.02.2020. Razlog: forumaši prisutni (dačo, miro, eno)
Pa kad ni ti ne znaš.Samo se seksašPaz da ti ne kazem xixi
Hahahahaha neću ni ja.Mozda se sretnemo ali dzabe Miro ja necu trojku
Pa lepo ti reko,ti mislis ako se smara pola godine da te nece sutnuti posle kresa,pa mnogo iskusnije ribe nisu znale da su u vezi sa ozenjenimaMeni jedan rekao,ako nećeš da daš do braka,nemas ni garancije.Mogu da te ozenim,izjebem,i razvod za 6 dana.
Uskraćuješ sebi kaficu,zbog forumaša?Mesta na koja neću izlaziti, tj gde neću ulaziti:
- Butik Trojka - dodato na listu 16.02.2020. Razlog: forumaši prisutni (dačo, miro, eno)
pa to nije lepo.Znači da bi samo seks.Pa lepo ti reko,ti mislis ako se smara pola godine da te nece sutnuti posle kresa,pa mnogo iskusnije ribe nisu znale da su u vezi sa ozenjenima
Miro vreme ti je udaje, a Georgu je taman vreme zenidbe, vec ste u poznim godinama eto vam sanseHahahahaha neću ni ja.
Hahahahahaha.A koliko Vi mozete probati zenskih?Ajde sad hahaha...
U paklici vam je 20 komada...
Vi mozete i steku...
Ili karton...
Ja sam mnogo mlada,a on bi odma seks.Kod mene ne ide to tako.Miro vreme ti je udaje, a Georgu je taman vreme zenidbe, vec ste u poznim godinama eto vam sanse