- Poruka
- 15.885
30 godina nije malo MiroJa sam mnogo mlada,a on bi odma seks.Kod mene ne ide to tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
30 godina nije malo MiroJa sam mnogo mlada,a on bi odma seks.Kod mene ne ide to tako.
Bože sačuvaj!Do prvog dejta ''devojka'' je zavedena, tako da se odmah može pristupiti snošaju.![]()
Znaci,znaci nikom ne mozes da verujes i daspa to nije lepo.Znači da bi samo seks.
Ja nemam 30.Vec 22.A ti?30 godina nije malo Miro
hahahahaha,nesto se i ne trudis dame osvojis.Ovde nam neki predlažu brak.Znaci,znaci nikom ne mozes da verujes i das
Stariji sam par godinaJa nemam 30.Vec 22.A ti?
Ma nema tu truda kad se povlacis i namestas preprekehahahahaha,nesto se i ne trudis dame osvojis.Ovde nam neki predlažu brak.
To je istina.Nepoštena sa nepoštenim,pošten sa poštenom.Razmena neMuskarci..sve na isti fazon,a hoce da ozene postenu
Hahahahahaha.A koliko Vi mozete probati zenskih?Ajde sad hahaha
hahahaha.A prepreka je seks?Ma nema tu truda kad se povlacis i namestas prepreke
Pa koliko imaš?Stariji sam par godina
Prepreka je odbijanje i odlaganje neminovnog bez razlogahahahaha.A prepreka je seks?
A ti najvise bio sa nepoštenimaPa nego kako samo postena se vodi kuci
Pa sta cu kad me samo za sex koriste:tuzan:A ti najvise bio sa nepoštenima
To je tajna, ako me vidis u kaficu recu tiPa koliko imaš?
hahahahhaha.Ja sam tebi već rekla da nisam kao druge devojke.Meni treba ozbiljna duga veza.Brak,deca.A ti bi samo da se seksaš.Prepreka je odbijanje i odlaganje neminovnog bez razloga
A on je..iskorišteni muskaracPa sta cu kad me samo za sex koriste:tuzan:
hahahahahaha.Baš sam luda da te tražim u kafiću.Boli me uvo za tebe.To je tajna, ako me vidis u kaficu recu ti
Hahahahahaha dodaj ispred svesnoA on je..iskorišteni muskarac
Svjesno je iskoristenHahahahahaha dodaj ispred svesno
A ti umesto da odbijes,prihvatas.Pa sta cu kad me samo za sex koriste:tuzan:
Dobre duseA ti umesto da odbijes,prihvatas.
Rano jeE pa to je solidna osnova da dođe do seksa na prvom dejtu, ako se prethodno dobro upoznaju u komunikaciji na netu i dopadnu se jedno drugom nema razloga za oklevanje kada se prvi put sretnu.
Standard i samosvesnost bi za svako zdravo samopoštovanje bili nešto osnovno……Ako je osoba disciplinovana isto nema zašto padati na umobolje umobolnih. Inače životinje se ne snimaju i ne slikaju i ne ‘mrcvare’ seksualnim bludničenjima satima jedni druge, čak ‘glupe’ životinje nisu toliko umobolne…tako da.Onda imas standard. Nismo zivotinje pa da skace na sve zivo..
Zašto tako odvratno pričaš o ženama koje imaju određene godine pogledaj sebe i kakav si lažov i mučenik. Nečasna pojavo…Hoćeš da ih ‘dresiraš’ i ‘umanjuješ’ im samopouzdanje kroz priču da ne vrede, ako imaju godine koje ti t a k a v ne ‘podržavaš’? Ti takav da bilo kome možeš suditi i kvalitetno prosuditi i razlučiti…Niti si u Gospodu i njegovoj svetlosti…niti si zero, dostojanstven i jak muškarac. Čitajući tvoje postove psihičke bolesti se mogu videti zar zaista misliš da to niko ne može registrovati…toliki otrov kroz ‘provokacije’ i vređanje godina ove žene, umesto da nazoveš pojave pravim imenom i da se pogledaš kakav si zaista.30 godina nije malo Miro
Malo sam čitala i tvoje porukice po ovom forumu…Širenje nogu zato što te je zasvrbelo ili zato što neko drugi koga najniže bludničenje, svrbi traži bilo kojoj ženi ili ju čak dresira da bude toliko polupana…pa posle to prikrivati i nazivati velikom hemijom, što pojedini i rade...nikako ali nikako ne može biti primer da žena nešto dobija, čak naprotiv…I još manje je to primer da muško ženi nudi nešto lepo i da joj daje nešto dobro za nju…no ti i nisi častan i disciplinovan muškarac ,što se I vidi iz tvojih poruka, a kamoli da imaš strah Božiji u sebi već si primer dečačića iskasapljenog koji sebe dodatno kasapi i lažeš na načine o kojim ovaj častan gospodin brutalno i sirovo i govori.Osim toga, rasprostranjena je jedna neistina. Tvrdi se da žena nešto daje u seksu, a u stvari žena samo dobija. Muškarac daje. I u seksu i u životu. Žena samo dobija.
Rano jeeNe, bolje je na drugom, trecem.. Bas na prvom a niste se znali od ranije-nikako.