Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Bože.Kaze iz cista mira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože.Kaze iz cista mira
ne izgleda,nego jesteIzgleda baš zagoreo čovek.
Svi bi odma.Izgleda baš zagoreo čovek.
Pa dobro, važno da je ona ponuđena domaćinski. Ja se ne ljutim kad neko ne voli nešto. Neko ne voli krompir, neko ribu, neko oralni seks, ali red je ponuditi.Ona kaže neka,hvala al ja nebi
hahahaKaze mislila sjedit tv gledat
A on rešio seksKaze mislila sjedit tv gledat
Strašno.Prva mu bila za provod.Drugoj nece praviti decu.Pa ce na treću.Najveca koma sto se tip ubrzo ozenio drugom
hahahhahaVečernji dnevnik verovatno. Posle toga jedno dva sata razgovora o tekućoj političkoj situaciji, pa kući na spavanje. Idealan dejt.
Tj posle 54 koji nisu zvali na drugi?hahahahaha znate posle koliko bi ja dejtova dala?Posle 55 !
pa nije deteeIli crtani film
Haaha..crkoh od smijehahahahahahahaha ili ovo prvo.Hahahaha zato se kaze ne dam.
Zezam se malopa nije detee
Ne,sa jednim 55 pa onda.Kad ima jednog,ostali mene ne zanimajuTj posle 54 koji nisu zvali na drugi?
HahaPa dobro, važno da je ona ponuđena domaćinski. Ja se ne ljutim kad neko ne voli nešto. Neko ne voli krompir, neko ribu, neko oralni seks, ali red je ponuditi.
Ono hoćeš ili nećeš.Moje je da ponudim
hahahahaha.Posle braka pravi se beba.Ma, ništa pre braka. A i onda jednom godišnje, ako baš navaljuje.
Strašno.Mojne ni da pocinje navuci ce se
Al znas kako, za jednog domaćina najlepše je kad vidi da se to proba sa apetitom i u slast, a ne reda radi.Ono hoćeš ili nećeš.Moje je da ponudim
pa da,kud puklo da puklo.Previše tu drugarica prepričavaju nešto okolo, treba malo više da se druži sa mladićima.
A jel biste Vi išli u trojiku?Previše tu drugarica prepričavaju nešto okolo, treba malo više da se druži sa mladićima.
ZnamZezam se malo

Pa ako neće,onda nude ponovoOno hoćeš ili nećeš.Moje je da ponudim
Hahaha Mira kao fina a ustvari.. Ispod Mire 100 Djavola vireA jel biste Vi išli u trojiku?
hahahahaha.Sve pogrešno shvatate.Pitam Vas da li biste Vi išli u trojiku.Moju drugaricu je neki momak to pitao.Ja ne bih,šta kažu ostali.Ne daje prvih 54 sastanka al se interesuje za trojku![]()