saveti za kosu, kozu, nokte...

• Začetnik teme Začetnik teme malasirena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Devojke, divne ste, svasta cu od vas nauciti. :)
Evo, da se i ja ukljucim:
@Volim sunce, ricinusovo ulje za trepavice, sto puta sam to procitala, ali meni nije pomoglo. Koristila sam ga bar mesec dana, i jedini rezultat su mi bile lepljive trepavice ujutro, jedva sam mogla oci da otvorim.
@Tanja more, provereni lek za nokte koji pucaju i lictaju se, a da ne moras da provodis sate i dane mackajuci limunom i maslinovim uljem - KALCIJUM!!! Proizvodjac je veoma vazan, preporucujem Sunlife, koji sam ja koristila, dakle 2 sumece tablete dnevno, i za 20 dana, nakon dva pakovanja, neces prepoznati svoje nokte! :D
Ne znam ko je pitao za sredstvo za skidanje farbe za kosu sa koze, imam i to. ;) Ali prvo da vam kazem, nisam luda. :p Kad sam prvi out videla devojku da to radi, pomislila sam: Boze, ova sutra nece imati kozu. Ali posto se njoj nista nije desilo, probala sam. Verovali ili ne, u pitanju je ACETON, tj, skidac laka za nokte, ja koristim onaj uljani, bez acetona, koji je daleko bolji za nokte. Prosle godine sam nakon farbanja kose u crno otisla kod frizerke na feniranje. Kad sam joj rekla da sam se ofarbala dan ranije i to sama, pitala me je: "A cime si ocistila kozu???" :lol:
@ Neozbiljko, nastavi da se druzis sa nama, bas si me nasmejao veceras!!! :-D

Kopala sam po novinama i evo sta sam nasla preparate za zastitu kose od sunca
1. Top Ten je izbacio sprej za zastitu kose od sunca
2. Subrina ima svoju liniju sampon + regenerator+ maska za kosu zove se sun hair & body colection
3. Revlonov sampon Sun care
5. L'Oreal Solar kolekcija
6. Keune samponi sa zastitom od UV zraka

za svaki od njih potrebno je izdvojiti minimum 600 dinara :)

mmaallaa:
Kopala sam po novinama i evo sta sam nasla preparate za zastitu kose od sunca
3. Revlonov sampon Sun care

za svaki od njih potrebno je izdvojiti minimum 600 dinara :)
Ne, sampon, nego maska za zastitu kose od sunca, najbolja stvar za kosu koju sam probala. U poredjenju sa obicnim maskama i pakovanjima jeste skuplja, ali vredi svakog dinara. Cesto je kupim i koristim van letovanja i suncanja jer kosa bude odlicna

Pussycat:
Ej cure, koristi li neko Sebamed kolekciju za čišćenje lica? Dobila sam danas neke uzorke...
Da li je neka probala za čišćenje masne kože i generalno kakva su vam iskustva?
Ja koristim sapun (koji ustvari uopste ne sadrzi sapun, samo ima takav oblik) i zadovoljna sam, moracu da isprobam i ostale proizvode. Sapun uklanja visak sebuma i masnoce s lica i ima miris koji mi se jako svidja. :)

cipele se ne nose na bosu nogu,pobogu.imas nekoliko vrsta sprejeva u apotekama. bolji su od talka i krema.
chmeeg probaj garnier 3 u 1 sa glinom i cinkom. moze da se koristi kao maska, a i svakodnevno kao gel za umivanje i blagi piling. ja imam suvu kozu i ne iritira me.onda mora da je dobar i za masnu.i imaju jos jedan sa eukaliptusom i ne znam cim jos, isto se koristi kao piling i sapun,ali njega nisam probala jer se ne preporucuje za suvu i osetljivu kozu.

e devojke..ako se neko seca, kukala sam zbog uzasnog stanja u koje je dospelo moje lice otkako su krenule vrucine

pre 2 (dva-slovima) dana sam kupila lorelaov pure zone..i NASTUPILO JE DRAMATICNO POBOLJSANJE:D :D :D

sreca, sreca, radost...uuuurrraaaaaa!

e ja se setila tebe. moje celo je katastrofa! ja ne znam sta je ovo. u stvari verovatno je reakcija na sunce.drugo objasnjenje nemam. gleda me sestra jutros i kaze"pa sestro vreme je da i ti udjes u pubertet" dakle,ja koja ne znam sta su ti uzasi po licu gledam moje celo i ne verujem. sta je to sindi, neki losion,facialwash? ja ne znam sta nisam probala.nista ne pomaze.mada ovaj garnier koristim par dana i povlace se cuda polako.uhvatila me panika.ja ne znam da se ponasam u ovakvoj situaciji.odnosno radim sve, a ne znam odakle izlaze, sta hoce od mene i cime se ubijaju? i to se sve pojavilo bukvalno sto sam proslog cetvrtka sat vremena bila na suncu u jedan posle podne bez zastite na licu.

ja sam pre desetak dana kupila neku kremu za masnu kozu, ali nije pomoglo

ovo pure zone to je losion koji bukvalno dezinfikuje lice, skuplja pore i ja ne mogu da verujem..stvarno je cudotvoran! imaju oni celu kolekciju..ali ja sam uzela samo losion

ja sam kao klinka imala problema sa licem..i najveci problem sa svim tim losionima je da imaju kontra efekat..ociste lice, ali ga isuse..pa ono krene jos jace da se pomazuje..i za sat vremena kasicicom mozes skidati masnocu sa lica
ovaj ne...ovo je nesto novo.bas sam zadovoljna.videcemo dugorocno kako ce se ponasati.zasad je ok.
a ja sam ti rekla da je meni u poslednje dve-tri god kako dodje jun, uzas..i nisam uspela da provalim dal je od sunca ili od vrucine..znoja i to..valjda oboje:roll:

ajd bas cu da skoknem do lilija da vidim sta pise da li je ok i za suvu kozu.
da ti losioni stvarno prave haos,znam da su mi drugarice uvek kukale.sunce,sunce sigurno.
e a zevam i gledam i zene i devojke niko nema nista.samo ja nasla da se osipam i bunim.

Back