sve je vec zauzeto
Aktivan član
- Poruka
- 1.507
kako se pravilno tretiraju bubuljice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cemu sluzi plavi korektor?ima ga u nekim paletama za korekciju tenablesica:prvo prekri svoje prirodno romenilo, a zatim nanesi zeljeno rumenilo shodno tvom tenu,crvenilo se pokriva zelenim korektorima a nakon toga bojom svoga tena.poz
hvala blesoblesica:plavi isto za pokrivanja fleka ili crvenila ali moram priznati nisam probala,e da savet pre upotrebe korektora za skrivanje podocnjaka stavite malo bukvalno tackicu crvenog ruza to je sminkerska fora a nakon toga korektor,poz
I mene zanima kakav to efekat postize?hanibal77:hvala bleso
a sta radi taj ruz ispod korektora?
Zahvaljujem!blesica:prvo prekri svoje prirodno romenilo, a zatim nanesi zeljeno rumenilo shodno tvom tenu,crvenilo se pokriva zelenim korektorima a nakon toga bojom svoga tena.poz
blesica:Ukoliko zelite moj savet ili pomoc pri odabiru kozmetike,make-up problema estetske prirode rado kao iskusni kozmeticar i make-up artist cu vam ih dati,slobodno me pitajte a eto kao jedna informacija o meni radim kao kozmeticar vec 15 god. a od toga 8 god. u renomiranom salonu u bg. ali uvek raspolozena za savet i pomoc.
jucika:Prošle nedelje sam bila u jednoj apoteci gde je bila promocija dr Hauschka kozmetike.Pristala sam na jedan tretman na licu mesta, i bila sam prezadovoljna. Devojka mi je preporučila sta bi mojoj koži odgovaralo od njihovih proizvoda.Prekjuce sam to i kupila, naravno sve u malim pakovanjima. Čisto da vidim dejstvo.Ova dva dana vidim da mi prija njihova kozmetika. A, da sto se tice antirida i noćne kreme. Ne stavljaju se, samo tonik. Dr Hauschka i nema nocnu kremu. Devojka kaze da se nocu koza obnavlja, i da nicim ne treba tretirati.
Dosad sam se i ja mazala pre spavanja i antiridom i noćnom kremom.
Blesice, mene interesuje šta ti misliš o dr. Hauscka kozmetici.