Saveti od kozmeticara i make-up artista !

BRAVO tako se nanosi antirid ali samo danju,nocu se nestavljaju anti rid kreme zbog spavanja da bih se koza opustila,a kako se tretiraju pravilno bubuljice ,ne diraju se tj .nisi sam svoj majstor uvek ce ti kozmeticar barem mi to radimo ocistimo tih par bubuljica ako ne nanesi neki preparat na bazi cinka

Imam jedno pitanje.
Naime ja imam perfektan blush koji potpuno odgovora mojoj boji kad se zacrvenim (ja se cesto zacrvenim zboj kojecega a inace sam skroz bleda). Medjutim meni se ta boja bas ne svidja posto je otvorena roza, a ima tako lepih blusheva u zagasitijim bojama, koje su vise na smedje ili boju cigle. Oni mi se svidjaju ali se bojim da ce odudarati od mog lica i da ce se biti jako upadljivo, jos ako se zacrvenim pa se vidi paleta razlicitih boja, nije bas neki prizor.

Da li koristite blush i ako da, da li samo svoju prirodnu boju?

Prošle nedelje sam bila u jednoj apoteci gde je bila promocija dr Hauschka kozmetike.Pristala sam na jedan tretman na licu mesta, i bila sam prezadovoljna. Devojka mi je preporučila sta bi mojoj koži odgovaralo od njihovih proizvoda.Prekjuce sam to i kupila, naravno sve u malim pakovanjima. Čisto da vidim dejstvo.Ova dva dana vidim da mi prija njihova kozmetika. A, da sto se tice antirida i noćne kreme. Ne stavljaju se, samo tonik. Dr Hauschka i nema nocnu kremu. Devojka kaze da se nocu koza obnavlja, i da nicim ne treba tretirati.
Dosad sam se i ja mazala pre spavanja i antiridom i noćnom kremom.
Blesice, mene interesuje šta ti misliš o dr. Hauscka kozmetici.

Cao! Imam problem pa ako mozes da mi pomognes bila bih ti jako zahvalna.Muci me brijanje ispod pazuha;nimalo mi ne prija i koza mi uvek burno reaguje posle toga.Takodje,dlake mi uzasno brzo rastu pa vec narednog dana moram ponovo da se brijem;a najgore od svega je sto uopste i ne mogu lepo da ih uklonim sa brijacem.Prava katastrofa!Jel postoji neko resenje?(osim laserske epilacije za koju bas i nemam novca).
Hvala ti puno unapred!!! :)

crveni ruz naravno u malim kolicinama ublazava tamne kolutove oko ociju tj daje jednu topliju nijansu pri nanosenju obicnog korektora za pokrivanje i korektor se uvek nanosi nakon podloge.To je samo sminkerski trik to se necuje bas u parfimeriji a ni sminkeri ne odaju bas rado tajne,a za menanholy sta da ti kazem jake su ti dlake odluci se za depilaciju,vremenom ce se prorediti,a za pazuh i dalje brijalje ili depil krema zbog znojnih zlezda.

blesica:
Ukoliko zelite moj savet ili pomoc pri odabiru kozmetike,make-up problema estetske prirode rado kao iskusni kozmeticar i make-up artist cu vam ih dati,slobodno me pitajte a eto kao jedna informacija o meni radim kao kozmeticar vec 15 god. a od toga 8 god. u renomiranom salonu u bg. ali uvek raspolozena za savet i pomoc.

Pozdrav tebi blesice od sisili :p , htela bih te pitati, imam popucale kapilare na obrazu i oko korena nosa...trenutno koristim francusku medicinsku kremu Avene ali nosim se mislju da li smem stavljati puder na lice prilikom koriscenja Avene Diroseal kreme...koristim Max Factorov puder ...Unepred se zahvaljujem.
Sisili

jucika:
Prošle nedelje sam bila u jednoj apoteci gde je bila promocija dr Hauschka kozmetike.Pristala sam na jedan tretman na licu mesta, i bila sam prezadovoljna. Devojka mi je preporučila sta bi mojoj koži odgovaralo od njihovih proizvoda.Prekjuce sam to i kupila, naravno sve u malim pakovanjima. Čisto da vidim dejstvo.Ova dva dana vidim da mi prija njihova kozmetika. A, da sto se tice antirida i noćne kreme. Ne stavljaju se, samo tonik. Dr Hauschka i nema nocnu kremu. Devojka kaze da se nocu koza obnavlja, i da nicim ne treba tretirati.
Dosad sam se i ja mazala pre spavanja i antiridom i noćnom kremom.
Blesice, mene interesuje šta ti misliš o dr. Hauscka kozmetici.

U kojoj apoteci?

Back