tufnica_86
Zainteresovan član
- Poruka
- 343
Jel to u Bg-U?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazalost tvoj problem je kuperoza,tj izuzetno fragilna ili ti osetljiva koza sa kapilarima skloni pucanju zimi pogotovo, probaj sa kremama na bazi kiseonika ili se obrati u salon DRAGICA i trazi kremu milepertu od paba koja je izvrsna za kapilare.A za puder koristi onaj koji ti lepo pokriva ali pre toga nanesi zeleni korektor na regiju kuperoze.pozsisili:Pozdrav tebi blesice od sisili, htela bih te pitati, imam popucale kapilare na obrazu i oko korena nosa...trenutno koristim francusku medicinsku kremu Avene ali nosim se mislju da li smem stavljati puder na lice prilikom koriscenja Avene Diroseal kreme...koristim Max Factorov puder ...Unepred se zahvaljujem.
Sisili
malo pojacati ishranu i unos b-komplexa postoji preparat biotin ali posavetuj se prvo sa farmaceutom ili lekarommelanholy:Ja opet imam pitanje:kako mogu da ojacam nokte? Mnogo pucaju,a najveca zelja mi je da imam lepe i dugacke nokte.Mozda neki preparat?
Puno pozdrava!!!![]()
Zao mi je ali se kreme za ruke nista ne volim ali sve zavisi probajte se konsultovati sa vasim kozmeticaremjeja0905:Cao,
zanima me sta mislite o kozmetici Nivea. O njihovim losionima, kremama i antiridima
Hvala Andjelka ako nemoras da koristis puder nemoras ali za neku jacu vecernju sminku ipak ga malo stavi. A predlog za make-up volim zelene oci lepe i interesantne za rad uvek mozes staviti kombinaciju pistacije sa malo narandzaste u sredini,ili braon dimne oci,po uglovima malo blage zlatne radi efekta,slobodno pitaj ako zelis jos nesto cuti,e da blush naravno ja bez njega nigde :wink:Andjelka777:Bas lepo od tebe sto nam pomazes i trosis svoje vreme na nas. Vrlo nesebicno.
Elem, ja imam pitanje u vezi sa sminkanjem. Posto svi kazu da je najbolje izbegavati puder ako je ikako moguce, sto ja radim, da li je greska stavljati malo rumenila (da ne budem bas k`o les) direktno preko kreme ili je obavezan puder u prahu ispod? ja bih da izbegnem i njega, ako vec ne stavljam tecni.
I drugo pitanje. Imam neku nedefinisanu boju ociju, zeleno-kestenjastu. Zanima me s kojom bojom senke bih mogla da eksperimentisem? Zelena je katastrofa, plava onako, ljubicasta kako-kad, zavisi od garderobe, a najbolje su svetlokrem, zemljane, narandzasta i braonkasta (kombinovano, od svetlije ka tamnijoj). Imas li jos neki predlog kombinacija koje bih mogla da isprobam?
blesica:BRAVO tako se nanosi antirid ali samo danju,nocu se nestavljaju anti rid kreme zbog spavanja da bih se koza opustila