Saveti od kozmeticara i make-up artista !

sisili:
Pozdrav tebi blesice od sisili :p , htela bih te pitati, imam popucale kapilare na obrazu i oko korena nosa...trenutno koristim francusku medicinsku kremu Avene ali nosim se mislju da li smem stavljati puder na lice prilikom koriscenja Avene Diroseal kreme...koristim Max Factorov puder ...Unepred se zahvaljujem.
Sisili
Nazalost tvoj problem je kuperoza,tj izuzetno fragilna ili ti osetljiva koza sa kapilarima skloni pucanju zimi pogotovo, probaj sa kremama na bazi kiseonika ili se obrati u salon DRAGICA i trazi kremu milepertu od paba koja je izvrsna za kapilare.A za puder koristi onaj koji ti lepo pokriva ali pre toga nanesi zeleni korektor na regiju kuperoze.poz

Bas lepo od tebe sto nam pomazes i trosis svoje vreme na nas. Vrlo nesebicno.
Elem, ja imam pitanje u vezi sa sminkanjem. Posto svi kazu da je najbolje izbegavati puder ako je ikako moguce, sto ja radim, da li je greska stavljati malo rumenila (da ne budem bas k`o les) direktno preko kreme ili je obavezan puder u prahu ispod? ja bih da izbegnem i njega, ako vec ne stavljam tecni.
I drugo pitanje. Imam neku nedefinisanu boju ociju, zeleno-kestenjastu. Zanima me s kojom bojom senke bih mogla da eksperimentisem? Zelena je katastrofa, plava onako, ljubicasta kako-kad, zavisi od garderobe, a najbolje su svetlokrem, zemljane, narandzasta i braonkasta (kombinovano, od svetlije ka tamnijoj). Imas li jos neki predlog kombinacija koje bih mogla da isprobam?

Andjelka777:
Bas lepo od tebe sto nam pomazes i trosis svoje vreme na nas. Vrlo nesebicno.
Elem, ja imam pitanje u vezi sa sminkanjem. Posto svi kazu da je najbolje izbegavati puder ako je ikako moguce, sto ja radim, da li je greska stavljati malo rumenila (da ne budem bas k`o les) direktno preko kreme ili je obavezan puder u prahu ispod? ja bih da izbegnem i njega, ako vec ne stavljam tecni.
I drugo pitanje. Imam neku nedefinisanu boju ociju, zeleno-kestenjastu. Zanima me s kojom bojom senke bih mogla da eksperimentisem? Zelena je katastrofa, plava onako, ljubicasta kako-kad, zavisi od garderobe, a najbolje su svetlokrem, zemljane, narandzasta i braonkasta (kombinovano, od svetlije ka tamnijoj). Imas li jos neki predlog kombinacija koje bih mogla da isprobam?
Hvala Andjelka ako nemoras da koristis puder nemoras ali za neku jacu vecernju sminku ipak ga malo stavi. A predlog za make-up volim zelene oci lepe i interesantne za rad uvek mozes staviti kombinaciju pistacije sa malo narandzaste u sredini,ili braon dimne oci,po uglovima malo blage zlatne radi efekta,slobodno pitaj ako zelis jos nesto cuti,e da blush naravno ja bez njega nigde :wink:

Imam i ja jedno pitanje!!!
Imam dvoje dece i gomilu strija na stomaku i bokovima!!! Znam da je nemoguce da nestanu ali postoji li bar neka krema koja ce ih malo ublaziti? U trudnoci sam mazala sve i svasta,pocevsi od Saljicevog strijeta do Vichy-ja.....Ali nista ih nije sprecilo.Jednostavno mi je suva koza i ispucala je!!! :-(

jos jednom vam govorim tj objasnjavam drugo je nocna krema a jedno je anti rid krema,nocnu naravno stavite na kozu a vi sada ako cete slusati svakoga onda nemojte pitati mene .Ja sam vam objasnila koza oko ociju je tanja i senzibilnija treba je pustiti da dise makar nocu a sa malo logike anti rid sluzi za zatezanje ako spavate na jednoj strani ili nemirno sta mislite kako cete se probuditi ovo vam govorim sa upotrebom kvalitetnih proizvoda . I molim vas zna se za sta sluzi mast za hemoroide molim vas ne odgovarajte ako niste kompetentni ja ovo radim 15 god i verujem da ste u svojoj bransi dobri,a ja u svojoj poz.A za kolutove oko ociju miozda je genetika ili je koza jednostavno takva,a naravno san i bubrezi ok za bubrege kod lekara a ako nista posavetuj se sa svojim koz. ako si iz beograda i zelis broj salona posalji mi pvt javicu ti se,poz devojke

Back