Saveti od kozmeticara i make-up artista !

Na obrazima tacnije na jagodicama imam mnogo malih belih tackica. Tvrde su na dodir kao neke potkozne kuglice. Ne mogu ga ih cjedim, a ne znam sta da radim sa njima.Bila sam i kod kozmeticara ali je to bilo veoma bolno iskustvo.Ni dermatolog mi nije bio od velike pomoci. Zanima me tvoje misljenje o cemu se radi i da li postoji neki preparat koji mozes da mi preporucis?Drugi problem je vezan za crvenilo oko nosa, sitni kapilari, ali samo u tom delu lica. Ima li neka krema koja moze to da smanji?

Kreme sa vitaminom c pomazu kod ispucalih kapilara, a treba izbegavati nagle promene temperature kao i jako hladne i jako tople prostorije, vodu, saunu... Meni je dermatolog za taj problem predlozio da par puta nedeljno istljam kriskom limuna taj deo lica, ali nisam probala jer mi je koza osetljiva pa se plasim da mi kiselina ne iziritira lice, ali umesto toga koristim masku sa vitaminom c svaki drugi dan pre spavanja i cini mi se da su kapilari manje vidljivi, a ako nista barem se ne sire

redhair:
Na obrazima tacnije na jagodicama imam mnogo malih belih tackica. Tvrde su na dodir kao neke potkozne kuglice. Ne mogu ga ih cjedim, a ne znam sta da radim sa njima.Bila sam i kod kozmeticara ali je to bilo veoma bolno iskustvo.Ni dermatolog mi nije bio od velike pomoci. Zanima me tvoje misljenje o cemu se radi i da li postoji neki preparat koji mozes da mi preporucis?Drugi problem je vezan za crvenilo oko nosa, sitni kapilari, ali samo u tom delu lica. Ima li neka krema koja moze to da smanji?

Ima li jos predloga za resenje ovih problema?

redhair:
radi se o takozvanim gricicima oni jedino istiskivanjem i to sa iglicom se mogu ukloniti ali iskljucivo u salonu,a za crvenilo mozda blaga kuperoza ili si ih nanela jacim pritiskom postoje preparati na baci kiseonika

MAGDALENICA:
Blesice ja i nisam odgovarala u tvoje ime!
I ovo je forum,
a ne tvoj privatni sajt,
blog ili
reklama koju si platila!
Radi ti i trista godina,ali nemoj da ispada kako smo svi mi drugi glupi i izmisljamo stvari.
Trebala si samo da se izreklamiras i ostavis br. sa svetlecom reklamom,
ali to se placa.
ako imas neki problem magdalenice resavaj ga negde drugde a ne savetima za make up uzivaj i nikoga ja nisam nazvala glupim dusice

e ajde ne cackajte se,lepa je tema,blesice lepo od tebe sto hoces da pomognes ali i drugi imaju pravo da kazu o svojim iskustvima i gotovo
procitah bas ovde na forumu da krema za predeo oko ociju ne sme da se stavlja na gornji kapak da se ne bi opustio
je l to tacno?znam da pojedine ne smeju na gornji kapak ali da li bas iz tog razloga?jer ja stavljam hidratantnu kremu oko celog oka:? i to vec nekoliko godina,sad sam se malo istripovala

hanibal77:
e ajde ne cackajte se,lepa je tema,blesice lepo od tebe sto hoces da pomognes ali i drugi imaju pravo da kazu o svojim iskustvima i gotovo
procitah bas ovde na forumu da krema za predeo oko ociju ne sme da se stavlja na gornji kapak da se ne bi opustio
je l to tacno?znam da pojedine ne smeju na gornji kapak ali da li bas iz tog razloga?jer ja stavljam hidratantnu kremu oko celog oka:? i to vec nekoliko godina,sad sam se malo istripovala
Ja znam da to ide za antirid kreme da ne bi spustile kozu sa gornjeg kapka, a ovu obicnu hidratantnu stavljam i na gornji kapak jer je laganija

trachara:
pa dobro, niko da pogleda link koji sam stavila, da vidite sta su make up artisti!
c c c c

Super je!
Za ovu trecu prosto ne mogu da poverujem.
Cini mi se da su ipak malo kompjuterski obradili,je neke izgledaju kao posle operacije.

Zato ja ne izlazim bez sminke.

Nego mislim da je ovo korisnije za muskarce (za kakvima se sve okrecu,a ni ne slute...).

ljubimica:
blesice ne volim da menjam stvari pa zbog toga ih i nemenjam solariju retko koristim a imam ih i pre njega kao sto sam rekla imam ih jos od puberteta!A anti biogram sam radila i sve je u normalnim granicama!Piling koristim bukvalno najnezniji i nikako one koji imaju sumpora u sebi i sada mi treba pomoc!!!!!!
ako nema prisustva bakterija doci u salon i na seriju dezinkrustacije i ciscenja koza ce se procistiti a oziljci i flekica smanjiti,salon jasna bg cara urosa 27 :D

ljubimica:
A blesice jel to boli i koliko je od prilike u keseu da ibh znala koliko da spremim!?Hvalati puno
cena tretmana lica je 35oo a ledja zavisi tu je negde sa ovom cenom ali imas siroku paletu proizvoda i savet vrhunskog kozmeticara Jasne Obradovic znam da zvuci mnogo ali rezultati su zagarantovani,ovo ti govorim ne radi promocije salona ja tamo samo radim a moj je cilj da pomognem ljudima savetima pogotovo onima koji nemaju toliko novca.Jedna dobra vest proizvodi se kupuju kao originali i na sipanje na sipanje ti je mnogo jeftinije eto ljubice ako odlucis vidimo se poz

Back