ielena
Obećava
- Poruka
- 94
Nurse Harvey's nije za bebe mladje od mesec dana. Tako bar pise u uputstvu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog s tobom etotako, pa nije mu dala otrova ako mu je ponudila formulu! Moje dete živi na tome jer ja nemam mleka pa joj ništa ne fali..
Ice land dok ne stigne Espumisan, ovo ti je sigurno dostupno, ima svaka apoteka i bolje snabdevena drogerija, odličan je sirup, smiruje grčeve u tren oka, proverila lično.
http://www.auravita.com/products/aura/hasc10000.asp
Evo ga malisa - moj novi avatar![]()

nego mi sutra ujutro putujemo,tako da nas neće biti do 8.septembra,ne verujem da ću preterano pretraživati na internetu za to vreme...svako dobro svima,i javljam se ako ne pre,kada se vratimo..

nego mi sutra ujutro putujemo,tako da nas neće biti do 8.septembra,ne verujem da ću preterano pretraživati na internetu za to vreme...svako dobro svima,i javljam se ako ne pre,kada se vratimo..
volimo vas i lepo ce plovediteee...

http://forum.krstarica.com/threads/231567&page=9Stvarno ne znam po koliko dece imaju pojedine ucesnice u raspravi(osim mlekceta of course ),ali odgovorno tvrdim da ne poznajem nijednu prvorotku koja uziva u svom detetu.
Uglavnom kada proceprkate malo dublje svaka se pita sta joj je sve to trebalo,od materinskog instinkta nema ni m,a kolicina histerije sabijene u 24 casa bebinog zivota ne moze se meriti ni Rihterovom skalom.
Apsolutno sve poviseno reaguju na najmanje provokacije ,a tolerancija na frustraciju jednostavno ne postoji.
Da li tu postoji doza ljubomore prema onim pripadnicama zenskog roda koje se provode ,izlaze,druze se i spavaju nocu (ako im se spava),ne znam,ali te price o oplemenjavanju zivota,nebeskom osecaju sto si majka,i neverovatnom prosvetljenju do detetove 2.godine jednostavno ne priznajem.
Odgovornost je kljucna rec,a kada si odgovoran za nekoga 24 sata dnevno ne vidim odakle ti uopste vreme da uzivas u njemu?

. I kako da ne uzivas? Presrecna sam sto mogu da ga razveselim!
Nije tačno Beki. Zašto misliš da nema grčeve???
Stefan je zasigurno imao užasne grčeve, i nije nikad bio gladan.
A evo, mojoj snajki je sada, sa mesec dana prvi put u savetovalištu dr rekla nije ni čudo da ima grčeve kad ga prehranjujete. Znači, dete sisa, jer mu odgovara taj osećaj, a i moguće da se prejede i da ga stvarno zbog toga boli stomak.
A mame uvek misle da im dete malo jede; ne znam da li to ikada prestaje![]()
tkacio:!!!!!!!
. Dajte bre ako neko ima neku dobru privatnu ordinaciju pa da to odradimo!!!!!
tkacio:ajde ti malo iskuliraj!ZENE POMAGAJTE!!!!!! Zovem celo jutro majku i dete da zakazem snimanje kukica al naravno na broj koji su mi dali niko se ne javlja!!!!! Pokusavam doci do broja na BANJICI al uzalud!!!! Pa hajte kazite gde ste isle na snimanje i ako neko ima tel na koji mozemo da zakazemo na banjici!!!!!! BICEMO VASI DUZNICI !!!! POSEBNO MALI PETAR!!!!!![]()
Izvinte? 22, oktobar???
Kakav kretenizam!!!tkacio:
Mi smo radili UZ u domu zdravlja na Vračaru. Zar vaš DZ nema ultrazvuk?
***, prestani da vices!DA ZAMISLI IZGLEDA DA SAMO NAS DOM ZDRAVLJA NEMA ULTRAZVUK!!!!!! KAO ZATO I POSTOJI INSTITUT,TIRSOVA I BANJICA!!!!!!