rosarium_7
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
Oh, ja bih koh! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja probala, ne sad posle porodjaja, vec ranije i nema šansone da mogu da izdrzim

Eeee...ja bih se konsultovala sa vama...da li ste imali ovakav slucaj...
Andrija je od dva tri meseca poceo da spava celu noc, i sa tim nismo imali problema do skoro...
Sad je poceo da se budi OBAVEZNO jednom oko cetiri sata, i da place ko da ga deru...nista ne pomaze: voda, duda, sok...samo mleko...nije mi tesko naravno da ustajem i da ga hranim, ali mislim da je on vec veliki za takve nocne izlete...sta vi mislite, da li bih trebala da mu pojacavam navece mleko? ili da mu dajem neki drugi obrok?
btw. on popije navece oko 200 ml formule i sam odbije da pije vise...

Sala...Ajoj, moj Stele ne siki... Znaci budice se do puberteta...Sala...
. Eeee...ja bih se konsultovala sa vama...da li ste imali ovakav slucaj...
Andrija je od dva tri meseca poceo da spava celu noc, i sa tim nismo imali problema do skoro...
Sad je poceo da se budi OBAVEZNO jednom oko cetiri sata, i da place ko da ga deru...nista ne pomaze: voda, duda, sok...samo mleko...nije mi tesko naravno da ustajem i da ga hranim, ali mislim da je on vec veliki za takve nocne izlete...sta vi mislite, da li bih trebala da mu pojacavam navece mleko? ili da mu dajem neki drugi obrok?
btw. on popije navece oko 200 ml formule i sam odbije da pije vise...
koliko ima Andrija...
nisam pametna...To sediste je super, ali za vecu decu. Moj sin ga koristi od 2. godine. Ono nema 3 polozaja, tako da ga ne preporucujem tvom sinu, bez obzira na kilazu. A zasto ne razmislis o onom iz tkzv. druge grupe 9-18? Ta sedista imaju 3 polozaja. I mi cemo slicno kupiti nasoj bebi.
Imam pitanje vezano za spavanje beba. Mozda ova tema vec postoji ali zaista nemam vremena da sve citam tako da se izvinjavam svima ako gnjavim.
Moja djevojcica ima pet mjeseci, hrani se iskljucivo dojenjem i nocu se jos uvijek budi na svakih dva,tri sata...pola sata...kako kada...Kakva su vasa iskustva? Da li mogu da ocekujem da ce ona ukoro biti sposobna da prespava noc(kada pocne da jede jacu hranu)? Ili mozda treba da je odvikavam od hranjenja nocu? Da li imate neki savjet za odvikavanje? Doktor mi je rekao da zatvorim vrata da je ne cujem kad place, ali mi se ta ideja uopste ne svidja. Da li znate za neki "humaniji" nacin da je naucim da prespava noc?
8 i po meseci. Mi cemo se najverovatnije odluciti za neonato, ali ni ono nije bas jeftino, oko 11.500 din.
Imam pitanje vezano za spavanje beba. Mozda ova tema vec postoji ali zaista nemam vremena da sve citam tako da se izvinjavam svima ako gnjavim.
Moja djevojcica ima pet mjeseci, hrani se iskljucivo dojenjem i nocu se jos uvijek budi na svakih dva,tri sata...pola sata...kako kada...Kakva su vasa iskustva? Da li mogu da ocekujem da ce ona ukoro biti sposobna da prespava noc(kada pocne da jede jacu hranu)? Ili mozda treba da je odvikavam od hranjenja nocu? Da li imate neki savjet za odvikavanje? Doktor mi je rekao da zatvorim vrata da je ne cujem kad place, ali mi se ta ideja uopste ne svidja. Da li znate za neki "humaniji" nacin da je naucim da prespava noc?
divim se sama sebi i oni u tome uzivaju najvise na svetu.

i spava pored mene, na svom velikom krevetu koji je spojen sa mojom stranom bracnogpa to je stvarno nehumano... mislim da ti spavas u drugoj sobi i da se svaki cas budis da bi je dojila... uzas!
treba da je stavis da spava pored tebe, ima na primer onih krevetaca koji se spoje sa roditeljskim, a imaju ogradicu sa svih strana sem prema mami i onda tako kada se beba probudi ti ne moras da uspajes, nego je dojis onako dok ti spavas
tako jedino mozes preziveti noci, a oni se bude da sisaju ... to ne prestaje
moj ima 17 meseci i jos uvek se budi da sisa, mozda manje nego pre, ali budi se... nekad hoce samo da pije vode, a nekad hoce da sisa... zna on vec nekako da mi kaze sta mu trebai spava pored mene, na svom velikom krevetu koji je spojen sa mojom stranom bracnog
Ja sam mog Nikolu dojila do 3 meseca,ali sam izgubbila mleko tako da ga dohranjujem.Citajuci tvoj post dolazim do zakljucka da ti nocu nemas dovoljno mleka pa ti se beka budi non stop gladna jer se nije dobro nasisala.Moj savet je da pokusas obilno da veceras da bi imala vise mleka ili da joj pred spavanje das zitarice da popije na flasicu,samo kupi neku cuclu sa vecom rupicom ili je jednostavno malo prosiri posto je kasica gusta.Videces da ce biti malo sitija nego inace.Mozes slobodno da pocnes sa zitaricama jer ti jer beka stasala za dohranu.Zato je i gladna jer joj tvoje mleko nije dovoljno.Ja ti preporucujem Hipp (kutija sa zitaricama) jer u sebi ima probiotike,gvozdje,jod i kalcijum.Pravi se sa vodom posto ima adaptirano mleko u sebi.I Humana ima ok zitarice.Za pocetak mozes u flasicu da izmuzes tvoje mleko i da stavis jednu kasiku zitarica da bi se bebin stomak navikao na cvrstu hranu i tako 3 dana pa onda stavis 2, pa opet dva dana, i onda joj stavis 3-4 u zavisnosti kolika je razmera vode i zitarica. Sve ti pise na kutiji.Ajd probaj pa nam javiImam pitanje vezano za spavanje beba. Mozda ova tema vec postoji ali zaista nemam vremena da sve citam tako da se izvinjavam svima ako gnjavim.
.