Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
Andrija ce za manje od dve nedelje napuniti sedam meseci...takodje balavi nenormalno i cese desni cim stigne, ali ni kod nas nema zubica...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad: moje dete je napunilo 7 meseci. Pored toga sto vec mesecima balavi i glodje sve cega se dohvati (a dohvati se svega u krugu od 10m) od zubica ni traga ni glasa. Stomatolog mi rece da je sve u redu i normalno do 9-og meseca, ali sam ja pomalo zbunjena.
Dakle, mame, tate: kada su vasoj deci poceli da rastu zubici? Znam da je sve individualno, ali eto, kopka me!
ma nije dosadno, ja samo gledam da stavim sto vise hranljivih sastojaka u palacinku jer moj sin ne jede puno
inace ni mi (muz i ja) ne jedemo tako, nego obicne srpske palacinke, ali ne sa marmeladom, nego sa sirom
Vi ste vec veliki, mnogo veci od nas! Ali i mi jedemo sve sto nam padne pod ruku. AJ se jos uvek pomalo opsedam, ali i to ce proci nadam se, insistiram na mesu, vocu i povrcu. U medjuvremenu joj dajem i caj i sok i vodu i po malo iz svog tanjira na vrh jezika da proba. Za mesec dana se ponovo kontrolisemo, nadam se da smo popravili krvnu sliku.
@mirabel
Bas mi je slatko ovo "kopka me". I mene kopka zasto druge bebe jedu bolje od moje
. Anyways, znaci zubici...moj sinak je pocetkom maja, tada je imao skoro 7 punih meseci, dobio dve jedinice dole. Bio je bas nervoznic dan_dva dok su izbijali. Ja sam kupila neki bebeci gel protiv bolne denticije.. U sustini je to neki anestetik, njime se premazu desni i bebe se odmori malo od bolova
.
Evo sada ima 8 ipo meseci i samo te dve jedinice...
Bili smo bas juce na vakcinaciji, dobili smo 3cu dozu prevenar vakcine, i bas je bio hrabrisa, uopste nije plakaoInace sa 8 i po meseci ima 11.4kg i visok je 79cm
.
E sad: moje dete je napunilo 7 meseci. Pored toga sto vec mesecima balavi i glodje sve cega se dohvati (a dohvati se svega u krugu od 10m) od zubica ni traga ni glasa. Stomatolog mi rece da je sve u redu i normalno do 9-og meseca, ali sam ja pomalo zbunjena.
Dakle, mame, tate: kada su vasoj deci poceli da rastu zubici? Znam da je sve individualno, ali eto, kopka me!
sve čestitke sinčiću....i mi smo juče bili na vakcinaciji i merenju...sa punih 6 meseci 7660gr i 66cm...doktorka rekla kao nije baš nešto napredovao proteklih mesec dana,320gr i 1,5cm,ali još nije alarmantno...ja pošizela..
jos nesto sto se tice zubica
pre neki dan smo imali uuuuuuuuzzzzzzasnuuuuuuu situaciju,mm je presvlacio,i kako se okrenuo,ona se igrala nekim balonom,balon padne i ona sa njim na glavu sa jako visokog kreveta......UZAS ona krenula maltene da pada u nesvest sto od soka sto od udarca....odvedemo je hitno na snimanje u urgentni sreca sve je bilo u redu i kaad me malo prosao shok uzmem ja snimak kao da eto pogledam i ne mogu da verujem sta vidim.Ona zvanicno ima 6 zubica,donje 1 i 2 i gore 2 *1 a na snimku lepo svi zubici redom do sestice poredjanni i gore i dole
tako da mame koje se brinete-zubici su tu,samo jos da odluce da svoju blistavu belinu podele sa nama![]()
I jedan dan ja da joj presvučem pelenu, ukakila se... kad ono U SRED PELENE SMAJLI... smajli sa žute loptice iz Beba kids-a : O
@zia
Draga zia, ma sve je to u redu, ne brini. Neko je kao pravilo, da do kraja sestog, treba da udvostruci porodjajnu tezinu, a do prvog rodjosa da utrostruci...Ma super su bebci, postignu oni sve
, a nije bas ni lak taj bebeci zivot: grcevi, zubici, padovi...uh
Drage mame, jel znate koje sve vakcine bebe primaju u 12_om mesecu?
E da visok je 83cm i tezak 12.2kg, mislim da je to ok, ne znam gde bih mogla da vidim neke granice posle prve godine
Bili smo kod logopeda, ona misli da nije bas ok sto nista ne prica, al se ponasala prema nama kao prema debilima, ono kao pokazite mu kucu i recite AV,AV pa da on to ponovi, kao da to islicne stvari nismo radili vec sto puta...dete jednostavno nece ili nemoze, neume to da ponovisve u svemu nacicicemo nekog boljeg logopeda...sve u svemu lekari su nam
bas sam besna
tkacio:
.ne kaze se uveta vec uva!!!naravno da ces uraditi onako kako je tebi lakse,je li?sirok povoj ide do 6-og meseca,ipak imam malo vise iskustva od tebe.beba ima tek godinu,ima vremena,do problema moze doci i kasnije.ne kazem da trebas slusati babske price,ali ja imam jako lose iskustvo sa ovcijim boginjama,bas zbog nekih novih ''experimentisanja'' sa decom.
I moj sinak strasno balavi vec nekih 15 dana, stalno trpa u usta sve na sta naidje i u posljednje vrijeme je isto kenjkav, pa se pitam je li moguce da su zubici u pitanju :???: U svakom slucaju, pregled nam je pocetkom jula, pa cemo pitati nasu (arogantnu) doktoricu (uf).
Kad ste pocele da stavljate bebce u sjedeci polozaj?
I moj sinak strasno balavi vec nekih 15 dana, stalno trpa u usta sve na sta naidje i u posljednje vrijeme je isto kenjkav, pa se pitam je li moguce da su zubici u pitanju :???: U svakom slucaju, pregled nam je pocetkom jula, pa cemo pitati nasu (arogantnu) doktoricu (uf).
Kad ste pocele da stavljate bebce u sjedeci polozaj?