Zia75-kafa obavezno.Super i bas se radujem.Ne brini,beberon ce ti biti taman za skitnju.Jel ste vi u Bgu inace?
Gledala sam abudhabimums-nema nesto a onaj ogranak bolnice americke ne nadjoh.Ma i ja sam malo oladila.Radimo inhaliranje za plucanca 4 puta dnevno(zeznuto je jer ne spavamo nocu i dete mi je skroz izgubilo ritam,budim ga u 2h nocu i nece da mi sopava posle).Nego je jakooo nervozan.ja sve ,mislim zbog zuba ali nikako.Cekam ih vec mesecima i vec me sve to nervira.Dete mi je razdrazljivo haos,nije bio takav ranije.Desni ni ne znam kako treba da izgledaju.neko kaze crvene ,neko staklaste-nemam pojma.Njemu su staklaste(ne bele) i pri dnu jako crvene.Kupili smo taj dentinox.Sve je to isto,radi na principu lidokaina,utrnu trenutno desni i to je to.Za vino sam citala(i smejala se) kako se beba napije od toga sto joj se nanense na desni pa olize(to nije ni kap zato ne znam o cemu pricaju) i onda joj je lepo.
Sto se mleka tice-ja nisam imala tih problema.Dete mi voli skoro sve da jede ali mleko ponajvise.Sada mu ,na svoju ruku,dajem 240ml samo ujutru i uvece i to je tih 0.5l koliko im treba.Nemam savet,izvini.Trpaj mleko u sve sto stignes ili kroz jogurte ako ti beba nije mala.Puno znaci i taj pire sto spremis sa mlekom(50 po 50) ali moras nekako da mu nadoknadjujes.Pa kad zadrema preko dana ti ga pojuri sa sp[remnim mlekom i daj dok je sanjiv.