caooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja sam pitala sve ove ljude sto ovde rade(NOrvezane,Kanadjane,Australijance-ma svi su ocajni i zale se na isto).Nko ne zna za "belog"lekara ovde.Postoje ti american,i ostali medical centri ali tamo ne rade Amerikanci.
Hvala ti zia75.Ma tio si srce.Resavas sve,sva svih strana sveta....
Malac mi je bolje ali skripi i na terapiji je jos kazu mesec dana ali pratice ga.
Da,cim dodjem pravac na komletan pregled.
Videcu da je kupim.Stvarno nisam pametna sta da radim.Danas sam bila na onom decijem sajmu.Dobila sam neke prospekte i u njima sam nasla i cikovu kremu za ojede. Moda je dobra.Ako ovako nastavim,imace vise krema od mene i tate zajedno
Inace,sto se tice sajma - NEMA nista da se kupi,samo velikoprodaja. Jedino ako imate malo vecu decu,pa ce se zadovoljiti sa crtacima,pozoriste,klovnovima... Moj se Nikola odusevio celokupnim sajmom - samo je zverao okolo i drzao baloncic koji su mu poklonili.Tako su mu se svideli oni pajaci i hodajuce lutke da nije hteo ni cuclu koju inace ne ispusta iz usta![]()
Ej, mame, da vas pitam ja: da li vi vasim bebama mazete Pavlovicevu mast na guzu? Cula sam toliko suprotna misljenja da ne znam sta da mislim. Meni je nekako logicno da joj treba Pavloviceva ili slicna mast dok god je u pelenama da joj zastiti kozu.
Inace, uspesno smo nabudzili chicco-ve kaucuk cucle na Avent flasice, pao mi je kamen sa srca, konacno jede iako smo se borile tri dana!
Ovo nema veze sa prethodnim temama, niti uopste sa savjetima o bebama, ali....prosto moram da podijelim sa vama oops:
Znam da ce zvucati kao bajka, ali moj sinak je veceras, ajde da ne kazem rekao, vec ponovio za mojim muzem dva sloga koji čine onu carobnu rijec svima nama veoma blisku: ma-ma.
Ni ja nisam mogla da povjerujem svojim usima. Za dva dana puni dva mjeseca.....:rolleyes: