Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
ra-ta-tat:Draga Happy-ca, nemoj molim te ovo shvatiti kao kritiku, ali mislim ... posto imam ideju kako to izgleda otprilike... da je 7kg na 60cm jako puno...
ja sam mislila da je moj sin bucko kada je imao 6,5 kg, na svojih 64cm (sa dva meseca) dok mi doktor nije rekao da je to sasvim normalno
i tada se nalazio na vrhnu grafikona za svoj uzrast, tj. na najvisoj krivoj, istoj i za duzinu i tezinu,... tj. bio je proporcionalan
Nije dobro za bebe da budu debeljuce jer tada ne mogu da se razvijaju kako treba... nisu dovoljno pokretne, a ni za zdravlje nije dobro. Treba malo da vodis racuna, ne moras da mu dajes toliko secera na primer... ne znam zasto mu stavljas taj secer u caj... to uopste nije zdravo... sta ce mu secer???
Ne stavljam secer u caj.Nisi me dobro razumela.Secer sam samo stavljala u vodu dok smo se borili protiv fizioloske zutice.A sto se tezine tice,meni ne izgleda kao debeljuca,i d\pedijatar mi je rekao da je ok.Izbacila sam nocni obrok,tako da to nije u mojim rukama,ja ga hranim kad je gladan,inace niko u nasoj familiji nije sklon gojenju,pa nece valjda ni on biti.