- Poruka
- 20.599
Bravo Maki!
A ti mama ćuti i uživaj, važno da je detetu dobro![]()
Zeno da uzivam?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Maki!
A ti mama ćuti i uživaj, važno da je detetu dobro![]()
kako je kekili pisala inhaliranje sa bosiljkom je supeeeeeeeeeeeeeer stvar,i mnogima ovde je pomoglo,uključujući i mog sina,a imaš i jednostavnu pumpicu za nosić,koji bi trebalo da ima u svakoj apoteci,jedan kraj staviš u nozdrvu a drugi kraj u usta i ti kontrolišeš koliko jako isisavaš,veruj mi na reč,fenomenalna spravica,od tada se ne mučimo sa svakakvim chichovim itd....znači inhalacija,tada krene sluz i onda ako još krči unutra to ovom pumpicom lepo izvučeš,čak i onu tvrdu,žutu sluz...nadam se da će bebici biti bolje![]()
Ma nema nista osim ove chicove pumpice sa kojom ne uspevam nista,danas cu obic sve apoteke u gradu da vidim da li slucajno nema to sto si ti koristila,
Koliko se dugo smije inhalirati sa bosiljkom (koliko ste vi) da li nece skoditi ako predugo inhalira
Hvala vam na pomoci....
A ja mislila da je ojed
jeste li stavljale nesto deci na prepone, puder, kremu??
koliko cesto vasa beba sisa? ja mojoj bebi dajem da sisa kad zatrazi. ujutru trazi na dva i po sata, posle podne na tri ili 4 sata , a po nocu se desi da prespava i 6 sati. a ja ne bih da ga budim, jer da je gladan budio bi se sam. ima sada 4 nedelje. kakva su vasa iskustva sto se tice dojenja i satnice? da li je u redu sto ga pustim da prespava toliko? inace dobro napreduje sto se tice kilaze.
koliko cesto vasa beba sisa? ja mojoj bebi dajem da sisa kad zatrazi. ujutru trazi na dva i po sata, posle podne na tri ili 4 sata , a po nocu se desi da prespava i 6 sati. a ja ne bih da ga budim, jer da je gladan budio bi se sam. ima sada 4 nedelje. kakva su vasa iskustva sto se tice dojenja i satnice? da li je u redu sto ga pustim da prespava toliko? inace dobro napreduje sto se tice kilaze.
da i imamo jos jedan problem, ne znam kako je kod vas bilo, nocu posle sisanja, ja ga stavim da spava , odspava on tri min i pocne da se napinje da kaki, i jednostavno ne moze, i pustim ja njega pola sata i nece, tako i preko dana, napinje se sav se zacrveni, i ja ga stavim na komodicu, on odmah cim skonta da cu da mu skinem pelenu pocinje da se napinje da kaki, kad mu skinem pelenu, napuni je zestoko. sta da mu radim, da ga pustim da tako kaki i dalje, bojim se da ce se navici na to i da nece moci da kaki kad je pelena zatvorena, ili mozda se ne oseca komotno kad je upakovan.
kockice koliko tvoja martica cesto sisa?
meni su rekli da i treba da spava celu noc i da ne budim bebu.....