Ben_Adam
Poznat
- Poruka
- 7.834
Hvala na doprinosu DarkLady! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sweet_Jane:Vrlo lepo DarkLady.... Pises od srca, ili....?
DarkLady:Evo necega sto sam sasvim bez razloga napisala. Nije nesto,doslo mi je u trenutku.
Po ko zna koji put od nastanka sveta, rodio se mesec- blistav i prelep, kakav je oduvek bio. Hladnjikavi povetarac je njihao travke, mirisalo je na svezinu... Sedela sam sama, u dvoristu, zagledana u daljinu, zaokupljena lelujavim mislima koje su ,munjevito navirale...
Zasto postojim? Bilo je to tako jednostavno pitanje, a ipak na njega nisam umela dati odgovor... Cudno je to. Radjamo se, umiremo i taj proces traje i traje i ko zna kad ce se zavrsiti... Plasila sam se. Iskreno i svim svojim bicem. Plasim se i sada. Smrt je tako zagonetna stvar... Sta se posle desava? Covek je prkosio mnogim stvarima, a onoj najizazovnijom jos nije uspeo da ,,pomrsi konce". Hoce li ikada? Vreme prolazi. Razmisljala sam o vremenu uopste... Setila se svojih prijateljica. Dodju kod mene, i kazu dokle mogu da ostanu. I super se zabavljamo, a ja svaki put gledam na sat i tesim sebe da ima jos vremena. Ali vremena je sve manje i manje... I onda one odu... A sat nastavi mirno da kuca, kao da se nista nije desilo...
I smrt je poput toga- neki gledaju na sat, neki zaborave. A on kuca i kuca... Ja sam davno pocela da gledam, pre tri godine... Ali ne znam dokle mogu da ostanem...
Lannister Lion:Ovo je veoma dobro...Pretpostavljam da dosta citas![]()
Jesi razmisljala da pises nesto vece,poput pricica oko 20-30 strana?

Ben_Adam:Samo probaj da se suzdrzhish od repeticija...![]()
DarkLady:Evo necega sto sam sasvim bez razloga napisala. Nije nesto,doslo mi je u trenutku.
Po ko zna koji put od nastanka sveta, rodio se mesec- blistav i prelep, kakav je oduvek bio. Hladnjikavi povetarac je njihao travke, mirisalo je na svezinu... Sedela sam sama, u dvoristu, zagledana u daljinu, zaokupljena lelujavim mislima koje su ,munjevito navirale...
Zasto postojim? Bilo je to tako jednostavno pitanje, a ipak na njega nisam umela dati odgovor... Cudno je to. Radjamo se, umiremo i taj proces traje i traje i ko zna kad ce se zavrsiti... Plasila sam se. Iskreno i svim svojim bicem. Plasim se i sada. Smrt je tako zagonetna stvar... Sta se posle desava? Covek je prkosio mnogim stvarima, a onoj najizazovnijom jos nije uspeo da ,,pomrsi konce". Hoce li ikada? Vreme prolazi. Razmisljala sam o vremenu uopste... Setila se svojih prijateljica. Dodju kod mene, i kazu dokle mogu da ostanu. I super se zabavljamo, a ja svaki put gledam na sat i tesim sebe da ima jos vremena. Ali vremena je sve manje i manje... I onda one odu... A sat nastavi mirno da kuca, kao da se nista nije desilo...
I smrt je poput toga- neki gledaju na sat, neki zaborave. A on kuca i kuca... Ja sam davno pocela da gledam, pre tri godine... Ali ne znam dokle mogu da ostanem...
jeele:to die would be an awfully big adventure![]()
fali neki zhar...sorry...just a comment...![]()
Dunno, I have no intention of testing it this instance, neither some further... I am happy as it is, but, as far as I'm concerned, death is not my fear nor my problem...
ono je rekao Petar Pan!

TI si luda!!!
ahah....Ipak je ona malo naprednija od svog godishta... Znam ljude koji su moje godishte pa ne umeju da sklope takvo neshto...Sweet_Jane:Mislim da bi trebali da uzmete u obzir i njeno godiste.
Fali ti jedna do dve duzhe rechenice po textu, chisto da razbijesh monotoniju. Sve bi mnogo bolje izgledalo da nisi delila po parcijalama toliko... Nema svrhe, a i negde je i neispravno...DarkLady:Pucina… Nepregledno more… Pocinak sunca… Mirno poigravanje talasa smiruje mi uzburkane misli…
I on, kao i sunce, odlazi… Ali nema svitanja za mene… Ja plutam bez cilja i sna… Zagledana u morske dubine, trazim izgubljene godine… Trazim sebe… I tebe u sebi… A znam da te nema… Jedra su se poderala… Plutam ka dnu… Sanjam izgubljene snove… I sve bih dala da te vratim… A ti si, kao i ova slika, otisao negde daleko, gde oblaci miluju sunceve obraze… Kapetan mog broda je nestao… Napustio svoj brod… I sve kao da nestade … Nema kopna na vidiku… Nalazim se negde izmedju vrha i dna… I ne umem da konacno bacim sidro i napustim uspomene … Moj brod je moje sve… Bura je u meni… Prelivaju se talasi u mojim ocima… A sama sam kriva… Lazem godine, lazem more… Lazem sebe dajuci laznu nadu da ces doci… Srce stari od vetra i kise… Nema snage da se bori… Sanjam tebe… Nasmejanog, u magli uspomena… Ostacu sama na brodu… Zauvek…
Ostacu mornar… Posada su mi vetar i kisa… A ti si moja izgubljena obala…
Ben_Adam:Fali ti jedna do dve duzhe rechenice po textu, chisto da razbijesh monotoniju. Sve bi mnogo bolje izgledalo da nisi delila po parcijalama toliko... Nema svrhe, a i negde je i neispravno...![]()

2good4cyber:'Jedra su se poderala" mi se narocito svidja kod dark lady-nog rada, uspesna metaforica
LOOOL, lilu, necemo![]()