- Poruka
- 97.338
Ko se lača mati...Наравно.
Посебно кад имамо у виду интензитет блокаде.
Нпр. неко блокира на симболичних 16 минута, и то није ништа страшно. А неко блокира 6 месеци у континуитету и на то ћемо морати да одреагујемо.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko se lača mati...Наравно.
Посебно кад имамо у виду интензитет блокаде.
Нпр. неко блокира на симболичних 16 минута, и то није ништа страшно. А неко блокира 6 месеци у континуитету и на то ћемо морати да одреагујемо.

Članak je formulisan tako da ispadne da Vučićevi batinaši zlostavljaju pošten narod. Eto to je maliciozno i širenje mržnje.
Zamisli kad ti mene pitaš koliko poznajem zakon o školama i neki to još podrže od tvojih istomišljenika?Kako misliš nezakonito postavljen? Koliko ti poznaješ zakon da bi to znala?
Fizičko obračunavanje je naravno nedozvoljeno i za to postoje zakoni, policija, sudstvo.
Članak je formulisan tako da ispadne da Vučićevi batinaši zlostavljaju pošten narod. Eto to je maliciozno i širenje mržnje.
Članak je sastavljen precizno ali vam se ne sviđa pa je problem u tome. I sada da vas uputim u zakon: izbor direktora škole vrši kolektiv i Školski odbor od 9 članova, 3 člana su predstavnici škole, 3 su predstavnici Saveta roditelja i 3 člana su predstavnici opštinakih uprava. Kada svi oni izglasaju jednog kandidata a ministar pošalje drugog kog on smatra podobnim, to se zove kršenje svih mogućih zakona. Gospodin koji je "nežno" nasrnuo je mimo volje i odluke oba tela postavljen a napao je kolegu koji je zakonski izglasan. Pitanje, da li je širenje mržnje kada ukazuješ na gaženje zakona neke države? Pitanje za sve ove koji se slažu sa tobom.Opravdavanje nasilja je model ponašanja svih ćacija. Ovakav upis uopšte ne širi mržnju, on govori da ne smete da se bunite i "cvilite" na nepravdu već ćutite i baš vas briga za zakon dokle god su vam džepovi puni. Ovakvi isti su za šamarčinu i ženi kad krene da vas "Nervira". Ovakvo ponašanje uvek podržavaju i ovi što kažu da eto oni nisu sns, ali...Dobio otkaz poceo da se svadja i preti dobio samarcinu i sada cvili.tipicno![]()
Pozivate na krv a onda kukate...Opravdavanje nasilja je model ponašanja svih ćacija. Ovakav upis uopšte ne širi mržnju, on govori da ne smete da se bunite i "cvilite" na nepravdu već ćutite i baš vas briga za zakon dokle god su vam džepovi puni. Ovakvi isti su za šamarčinu i ženi kad krene da vas "Nervira". Ovakvo ponašanje uvek podržavaju i ovi što kažu da eto oni nisu sns, ali...
Čovek je zakonski izabran za direktora ali je ministar pogazio odluku i postavio svog podobnog. Kada se kolega koji je zakonski izabran pobunio, dobio je "kulturan odgovor" od kolege u vidu napada. Toliko.Šta je sad?
Odakle je vest?
Šta su oni njemu radili pa je morao da se brani?
Jel ima svedoka?
Jesi li svestan da sam sebe demantuješ svojim upisima? A i nebitno, ne očekujem ni da si svestan..Pozivate na krv a onda kukate...
Pobedili ste nema sta.otkazi samo pljusteJesi li svestan da sam sebe demantuješ svojim upisima? A i nebitno, ne očekujem ni da si svestan..
Zamisli kad ti mene pitaš koliko poznajem zakon o školama i neki to još podrže od tvojih istomišljenika?
Članak je sastavljen precizno ali vam se ne sviđa pa je problem u tome. I sada da vas uputim u zakon: izbor direktora škole vrši kolektiv i Školski odbor od 9 članova, 3 člana su predstavnici škole, 3 su predstavnici Saveta roditelja i 3 člana su predstavnici opštinakih uprava. Kada svi oni izglasaju jednog kandidata a ministar pošalje drugog kog on smatra podobnim, to se zove kršenje svih mogućih zakona. Gospodin koji je "nežno" nasrnuo je mimo volje i odluke oba tela postavljen a napao je kolegu koji je zakonski izglasan. Pitanje, da li je širenje mržnje kada ukazuješ na gaženje zakona neke države? Pitanje za sve ove koji se slažu sa tobom.
Direktor se bira na konkursu koji raspisuje školski odbor, propisuje zakon.Nemaš pojmaNisi upućena. Čitaj:
„Konačnu odluku donosi ministar prosvete koji, opet, nije u obavezi da izabere predloženog kandidata i na direktorsko mesto može da postavi i nekog drugog", dodaje Markov, nekadašnji predsednik sindikata Foruma beogradskih gimnazija za BBC na srpskom.
https://www.bbc.com/serbian/articles/c4g72ez1n9ro/lat
Nije ti zapalo za oko to što se u članku koji si linkovala ne pominje "nezakonito" postavljanje direktora?

Не признајеш шта је онај наставник, својевремено председник синдиката, рекао ББЦ-ју о закону у Србији? Дао сам ти линк, читај.Direktor se bira na konkursu koji raspisuje školski odbor, propisuje zakon.
Školski odbor je organ upravljanja u školi sa devet članova - po tri predstavnika zaposlenih, roditelja i predstavnika na predlog lokalne samouprave.
Ako ministar ne potvrdi volju kolektiva i Školskog odbora, izbor se poništava i bira se drugi kandidat koga takođe mora da izglasa Školski odbor i kolektiv. Dakle, ministar ne šalje svog ortaka da bude direktor, već se ide na ponovno raspisivanje konkursa. Pričaj mi još malo o zakonu, molim te
![]()
Ti meni BBC link nudiš kao dokaz o poznavanju zakona u školama? Svojevremeno predsednik sindikata, onog ''državnog'' sindikata? Još jednom, omalovažavanje nema svrhe jer to pisanje i ne doživljavam kao relevantno za milion ovakvih slučajeva po Srbiji, posebno od tebe.Не признајеш шта је онај наставник, својевремено председник синдиката, рекао ББЦ-ју о закону у Србији? Дао сам ти линк, читај.
Кукате да се не поштују закони, а стварност је да ви законе и не познајете. Као што не знате ни многе друге механизме уређене државе.
Dobro, ne voliš rekla-kazala. Evo ti zakon:Ti meni BBC link nudiš kao dokaz o poznavanju zakona u školama? Svojevremeno predsednik sindikata, onog ''državnog'' sindikata? Još jednom, omalovažavanje nema svrhe jer to pisanje i ne doživljavam kao relevantno za milion ovakvih slučajeva po Srbiji, posebno od tebe.
Pa u tome i jeste cela poenta. Svog VD je postavio mimo volje kolektiva i Školske uprave. Još je taj ''uvaženi'' nasrnuo na kolegu koga je izabrao i kolektiv i Školska uprava a ministar osporio taj izbor i postavio svog potrčka za vd. Zakon? Ne zasmejavaj me molim te...Dobro, ne voliš rekla-kazala. Evo ti zakon:
https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_osnovama_sistema_obrazovanja_i_vaspitanja.html
Vršilac dužnosti direktoraČlan 125
Vršioca dužnosti direktora imenuje ministar do izbora novog direktora u roku od osam dana od dana nastupanja razloga za imenovanje vršioca dužnosti direktora.
Da. Ali nije prekršio zakon. Može mu se.Pa u tome i jeste cela poenta. Svog VD je postavio mimo volje kolektiva i Školske uprave. Još je taj ''uvaženi'' nasrnuo na kolegu koga je izabrao i kolektiv i Školska uprava a ministar osporio taj izbor i postavio svog potrčka za vd. Zakon? Ne zasmejavaj me molim te...
Pa jest, politika sns, može nam se. Možemo da gazimo, prebijamo i lomimo ljude. Možemo da hapsimo. Možemo da krademo i lažemo. Al to možemo, nije zakon niti će ikada biti.Da. Ali nije prekršio zakon. Može mu se.
Nije politika sns nego politika generalno. Svi imaju timove advokata koji ih savetuju i po domaćim i po stranim pitanjima. I plus imaju savetnike.Pa jest, politika sns, može nam se. Možemo da gazimo, prebijamo i lomimo ljude. Možemo da hapsimo. Možemo da krademo i lažemo. Al to možemo, nije zakon niti će ikada biti.
Koja bre politika i koji advokati? Nemoj da me zasmejavaš više. Ljudi koji ubijaju druge ljude nekažnjeno znaju šta rade i to rade dobro?? Je l moguće da si ovo napisao???Nije politika sns nego politika generalno. Svi imaju timove advokata koji ih savetuju i po domaćim i po stranim pitanjima. I plus imaju savetnike.
Ovo što današnja vlast radi je demonstracija da znaju šta rade i da to što rade, rade sasvim dobro.
Opozicija bi trebala da uči od njih kako i šta da rade a ne da kmeče i zavađaju narod stvarajući atmosferu građanskog rata.
Ko koga ubija? Stalno nešto nadodaješKoja bre politika i koji advokati? Nemoj da me zasmejavaš više. Ljudi koji ubijaju druge ljude nekažnjeno znaju šta rade i to rade dobro?? Je l moguće da si ovo napisao???
Mislim da će neki mraz, ladno ovde. Kako kod tebe, ima li sunca?Ko koga ubija? Stalno nešto nadodaješ

Jesi li ti nekad čula za srpsku izreku "ne može šut sa rogatim"?Mislim da će neki mraz, ladno ovde. Kako kod tebe, ima li sunca?
![]()