Sastavi, radovi, zadaci i sl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo..nisam do sad se javljala ovo je prvi put..pa bas i ne znam kako ovo funkcionise..heh..
Treba mi poomoc i to hitnooo..ko je voljan i ima inspiracije i vremena..neka mi pomogne..pleaseeee
Imam pismeni u pon..tj.odbranu maturskog rada..dramaa... :shock:
I nesto ide na fazon kao sta cu dalje u buducnosti..Kao sta sam naucila tokom srednjeg skolovanja(zavrsila sam ekonomsku)..i sta dalje..da li fax ili ne..a ja naravno DA..pa pls HELP...sto bi vi pisalii???? :confused:
HVALA UNAPRED :)

Da li bi neko mogao da mi pomogne, treba mi hitno neki sastav na ove teme:
1."Bolno je kada covek shvati da je do zvezdanoplave svetlosti tesko doci"
2."Beskrajno plani krug i u njemu zvezda"
3."Branim ovo nebo u ocima, branim ovo sunce na dlanu"
4.Spas je dosao u pravi cas"

Bila bi puno zahvalna ako bi neko bio rad i pomogao mi u sto skorije vreme da napise neku od ovih tema jer mi to treba sutra :confused:

Unapred zahvalna!!!

Jasno k'o dan da nikad nisam bio tvoj
ti nisi bila moja
al' kasno da znam, kad srce vec se
raspuklo na dvoje
pa zaboli, duso moja

I nije sto sam noci bolujem
imenom tvojim svaku zvezdu nazovem
i nije sto sam sa sobom ratujem
jer lako bih sve da tebe nisam imao

Ref.
Ja molio bih, draga
za tebe ziveo, to znas
ispred tvoga bio praga
samo da oprostaj mi das

Na kraj sveta da odletis
tebe nasao bih ja
ponekad mene da se setis
samo zelja ostala

Nije sto znam da je necu imati
samo se jednom prava ljubav dogodi
i nije sto sam uz tebe noci provodim
jer lako bih sve da tebe nisam imao...

Svakog dana kad
ti sama ostanes
na mene pomislis
i more suza isplaces

Po ko zna koji put
od nje ti dolazim
legnem kraj tebe
i njenim mirisom te probudim

Ref.
Mogu da ti kazu
da za tebe bas
i briga me
pricaju da
s´jednom, drugom
trecom spavam
ubijam te
da te cuvam najvise
na svetu kada prevarim te
ali kad ti kazu
da te ne volim
tad lazu te

Da se promenim
kazes tesko je
ko jednom prevari
da bude veran kasno je

Evo kajem se
i ne bih podneo
da desi mi se sve
sve ono sto sam tebi radio

Shvatio sam sve u trenu kad si otisla
da je lakse biti onaj koji ostavlja
stavio sam slike nase pored kreveta
i na jastuk jednu ruzu da te podseca

Ref.
Da te ceka kad se vratis
da me sanjas, da me pamtis
da te prodje sto te muci
samo, draga, dodji kuci

Sve te ceka kad se vratis
sve sto sanjas, sve sto pamtis
sve da prodje sta te muci
samo, draga, dodji kuci

Popio sam crnu kafu hladnu, jutarnju
bacio jos jedan pogled ka ogledalu
gledalo me lice stranca pa sam stavio
i na njega zadnju sliku sto sam nasao

Ref.
Da te ceka kad se vratis
da me sanjas, da me pamtis
da te prodje sto te muci
samo, draga, dodji kuci

U tami disko kluba desava se igra gruba
Stekovana dva su puba, ja u oku sam im trn
Moram brzo proci jer u dzepu imam moci
Sta ce biti, dal’ cu proci, na terasi gajim grm

uo-oo pravila pravi Babilon
uo-oo kakav bes na licu tom

Rizlu imas a licnu kartu nemas
Mozda ces veceras ti u stanici da dremas

Sve sto si vid’o vid’o, cuo sto si cuo
Zaboravi svaku lepu pricu, navikni na sranje
Ti bi da se kupas, e pa moze malo sutra
Bices u bedaku, nema vops i nema *****
Sve sto je bilo lepo sada bice ruzno
Nesto ti je bilo smesno sada to je tuzno
Ima da se droljas, nema petla kukurike
Sve ce bre da nema bre sve zbog jednog cike

Rizlu imas a licnu kartu nemas
Mozda ces veceras ti u stanici da dremas

Jbt brate znaci ja sam umrla od smeha...Moj extra drug znaci obozavam ga,ima za maturski da pise "Sarajevske pogacice sa sirom"...ide za pekara...A Krle budala,a stavrno mi je extra brat edrug,znaci jeste narkomanchina,al je extraaa

A brete oni nisu normalni brate...kaze Cane,sto ide s njim u razred(i on je extra al je glup koooo..njega izbacili iz skole je r gadjao prof stolicom,a on ide i dalje)i sad kaze Cane:"Ja kad pravim hleb-pljunem u testo..."-LJAK

@Ana,Izvini,hoces li mi,molim te,reci sta ovim hoces da kazes?Kome ti pises o svojim drugovima Krletu,Canetu...Sta se ikoga od nas tice dal' su oni narkomani,dal' su extra,dal' su ih izbacili iz skole,zasto su ih izbacili iz skole i slicno...Em sto je ovo tema o sastavima(dakle,veze nema sa onim sto ti pises),em ni na ciji post ne repliciras...Ajd mi,molim te,pojasni,bez losih namera te pitam.

Zasto se ti stalno trudis da izbegnes odgovor na pitanje,i da pises nesto sasvim suprotno!!Dakle,em sto je ovaj forum o skolama(dakle,nije mi jasno zasto pominjes to sto tvoj drug pljuje u hleb i slicno),em je ova tema koja nema veze sa tvojim drugovima.Pitam te -zar mislis da nekoga zanima sto su tvoji drugovi narkomani,extra,gde rade i slicno...Izvini,a dovoljno o tebi govori cinjenica da se druzis sa narkomanom i likom koji pljuje u ono sto sprema...

Ok,mozes li mi navesti koga?
-Ja pokusavam sa tobom lepo,dobronamerno,ali ti nista ne umes,ili ne znas da cenis.
Dakle,na svakoj temi pises o ljudima koji nama nisu poznati,pises o tome kako si se ti napila,kako si smrsala,i slicno.Da ne nabrajam nepotrebno.Ja bih se zapitala koga to zaista zanima?Ajde da poznajes nekoga,da ste iz iste skole,pa da repliciras tom nekom ...Al,ti pises sama sebi,ocito.
Meni to realno ne smeta.Samo se,citajuci tvoje postove zapitam-dal' je sa tobom sve u redu...

Brate oni su ti najjaci ortaci...I ja ne delim dugove po tome da li je neko lep,rzuna,narkoman ili ne,ima mobilni od 100 ili 1000 evra...Samo trazim da me neko akpira,i pruza koliko ja...

Ja se ne hvalim-nemam cime dobro si rekla...Valjda si kapiras da sve vreme govorim kako mi je zivot sranje i kako je Krle jedini koga imam

AnaBg:):
Jbt brate znaci ja sam umrla od smeha...Moj extra drug znaci obozavam ga,ima za maturski da pise "Sarajevske pogacice sa sirom"...ide za pekara...A Krle budala,a stavrno mi je extra brat edrug,znaci jeste narkomanchina,al je extraaa

A brete oni nisu normalni brate...kaze Cane,sto ide s njim u razred(i on je extra al je glup koooo..njega izbacili iz skole je r gadjao prof stolicom,a on ide i dalje)i sad kaze Cane:"Ja kad pravim hleb-pljunem u testo..."-LJAK

xaxaxaxaxaxaxa,e ovo prvi put cujem i slatko sam se nasmejao! :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa sta ce da pise majke ti??? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back