Gde mogu da nadjem prepricano delo? (na netu)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Lane moje:I neka je nije procitao. Pa, ima sta pametnije da cita od knjiga. Ovo je jedna od onih mala, tanka,a ono nikad kraja da joj vidis! Opusteno!!! U sred roka smo.. imammo sta pametnije da citamo![]()
Zato sto nemas te kapacitete da bi je razumeo. Ako nesto ne podnosim, to je kad neki triper blati ovu knjigu.Tasa!:Znaci, najveci smor od knjige. Ja sam citao negde do pola i dalje nisam mogao, jer je preteano smorila. Po cemu je genijalna stavrno ne znam.
A gde je: "Pozdrav, gostic!" 8)Anonymous:imas analizu dela i o svakom liku posebno na www.znanje.org !!!
AKO JE NISI PROCITAO. KNJIGA JE BEZ VEZE. TAJ STRANAC, MERSO, JE LUD ILI DROGIRAN....TRRECE NEMA.
NEKO CE VEROVATNO SAD DA ME DEMANTUJE KAKO NISAM SHVATIO KNJIGU ITD. MEDJUTIM MA KAKVU PORUKU IMALA GLUPA JE DO BILA. KO MU SAMO DADE NOBELOVU NAGRADU.
Ali Taso, stvarno si sad bio previse providan... Upravo si izgubio sav svoj kredibilitet kod mene kad nemas hrabrosti ni da stanes iza svojih reci...lady me!:A gde je: "Pozdrav, gostic!" 8)Anonymous:imas analizu dela i o svakom liku posebno na www.znanje.org !!!
AKO JE NISI PROCITAO. KNJIGA JE BEZ VEZE. TAJ STRANAC, MERSO, JE LUD ILI DROGIRAN....TRRECE NEMA.
NEKO CE VEROVATNO SAD DA ME DEMANTUJE KAKO NISAM SHVATIO KNJIGU ITD. MEDJUTIM MA KAKVU PORUKU IMALA GLUPA JE DO BILA. KO MU SAMO DADE NOBELOVU NAGRADU.
Kao prvo, osoba koja kaze da joj se neka knjiga ne svidja, ne moze da napise nesto toliko dobro o njoj kao sto ti sad tvrdis da si uradio. Ako si ti citao interpretaciju ili sa tog tvog sajta ne moras da prenosis mozemo i mi sami to da pogledamo.Tasa!:1. Ocigledno imate problema vi lady me i Tipkaros. Mislite da nemam drugog posla nego da se raspravljam oko knjige koja me ne zanima. Ja sam svoje rekao coveku koji je post postavio i bas nikakve vise zelje nemam da se sa debilima upustam u raspravu. Ako vas je bas zanimalo ko je napisao post mogli ste IP da pogledate. Inace od 31. 05. prosle godine nijedan post nisam ostavio bez identifikacije...
2. Ja nisam kapacitet onu glupost da shvatim? Ako hocete bas u raspravu da ulazimo, poslacu vam moj rad na temu ''Stranca''.
PS. Hvala Tipkaros sto si me obavestio o odgovorima na ovu temu. I... Sta bese dobi ti na ''Strancu''?
Pozdrav,
Tasić
Ja citam interpretacije? Pa nisam kao neki... Moj sajt? Na cemu si ti?Tipkaros:Kao prvo, osoba koja kaze da joj se neka knjiga ne svidja, ne moze da napise nesto toliko dobro o njoj kao sto ti sad tvrdis da si uradio. Ako si ti citao interpretaciju ili sa tog tvog sajta ne moras da prenosis mozemo i mi sami to da pogledamo.
A pa da tebe profesor mrzi. Nego te i sad na maturskom nesto zamrzele ostale profesorke u skoli, sta ces, zavera protiv genijaTipkaros:Kao drugo, ako insinuiras na moje lose ocene iz Srpskog jezika, cisto da te podsetim da je to cisto na bazi loseg odnosa na profesor-ucenik i znas da ja mogu da napisem remek-delo i opet bih dobio 2 jer je takav profesor (nisam jedini, pogledaj Milanceta) .
Ako hoces pusticu scan ovog...troclana komisija bez tvoje profesorke:....Zadatak je sveden na prepricavanje!......Stil pisanja je slab!....
Tipkaros:Inace, imam jedno od najboljih shvatanja knjiga ovakvog tipa u odeljenju, a to sto profesor "smatra" da ja ne znam o cemu pisem i da sam samo prepisao od nekog ili iz necega, to je njegov problem.
Pa zar pismeni u kome si mogao da se istaknes. Ipak je delo genijalno.Tipkaros:Inace, da ti zadovoljim sujetu, pismeni zadatak, na kom se pisalo o tom delu, nisam radio.
Pod "tvojim sajtom" sam smatrao taj sajt koji si naveo za pronalazenje interpretacija raznih dela. Ujedno, sajt koji ti ocigledno posecujes, jer ne bih rekao da ce se neko truditi da pronadje neki sajt samo zato sto je bio potreban nekom sa foruma...Tasa!:Ja citam interpretacije? Pa nisam kao neki... Moj sajt? Na cemu si ti?
Naravno da sam samo prepricavao zato sto sam vec jednom radio na istu temu pa nisam imao sta novo da napisem. Ako hoces, dacu ti to prvo "originalno" delo, pa njega slobodno okaci. (kao i Hamleta i jos ponesto...)troclana komisija bez tvoje profesorke:....Zadatak je sveden na prepricavanje!......Stil pisanja je slab!....
Nisam dosao u skolu iz potpuno drugih razloga, a inace znas i sam koliko sam dolazio u skolu ove godine...Tasa!:Pa zar pismeni u kome si mogao da se istaknes. Ipak je delo genijalno.Tipkaros:Inace, da ti zadovoljim sujetu, pismeni zadatak, na kom se pisalo o tom delu, nisam radio.
Ne izvlaci se sad.Tasa!:PS. Mislim, da nisam rekao da je knjiga losa, vec samo da je mene smorila dok sam je citao.