Gde mogu da nadjem prepricano delo? (na netu)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lane moje:I neka je nije procitao. Pa, ima sta pametnije da cita od knjiga. Ovo je jedna od onih mala, tanka,a ono nikad kraja da joj vidis! Opusteno!!! U sred roka smo.. imammo sta pametnije da citamo
Tasa!:Znaci, najveci smor od knjige. Ja sam citao negde do pola i dalje nisam mogao, jer je preteano smorila. Po cemu je genijalna stavrno ne znam.
Anonymous:imas analizu dela i o svakom liku posebno na www.znanje.org !!!
AKO JE NISI PROCITAO. KNJIGA JE BEZ VEZE. TAJ STRANAC, MERSO, JE LUD ILI DROGIRAN....TRRECE NEMA.
NEKO CE VEROVATNO SAD DA ME DEMANTUJE KAKO NISAM SHVATIO KNJIGU ITD. MEDJUTIM MA KAKVU PORUKU IMALA GLUPA JE DO BILA. KO MU SAMO DADE NOBELOVU NAGRADU.
lady me!:Anonymous:imas analizu dela i o svakom liku posebno na www.znanje.org !!!
AKO JE NISI PROCITAO. KNJIGA JE BEZ VEZE. TAJ STRANAC, MERSO, JE LUD ILI DROGIRAN....TRRECE NEMA.
NEKO CE VEROVATNO SAD DA ME DEMANTUJE KAKO NISAM SHVATIO KNJIGU ITD. MEDJUTIM MA KAKVU PORUKU IMALA GLUPA JE DO BILA. KO MU SAMO DADE NOBELOVU NAGRADU.
A gde je: "Pozdrav, gostic!" 8)
Tasa!:1. Ocigledno imate problema vi lady me i Tipkaros. Mislite da nemam drugog posla nego da se raspravljam oko knjige koja me ne zanima. Ja sam svoje rekao coveku koji je post postavio i bas nikakve vise zelje nemam da se sa debilima upustam u raspravu. Ako vas je bas zanimalo ko je napisao post mogli ste IP da pogledate. Inace od 31. 05. prosle godine nijedan post nisam ostavio bez identifikacije...
2. Ja nisam kapacitet onu glupost da shvatim? Ako hocete bas u raspravu da ulazimo, poslacu vam moj rad na temu ''Stranca''.
PS. Hvala Tipkaros sto si me obavestio o odgovorima na ovu temu. I... Sta bese dobi ti na ''Strancu''?
Pozdrav,
Tasić
Tipkaros:Kao prvo, osoba koja kaze da joj se neka knjiga ne svidja, ne moze da napise nesto toliko dobro o njoj kao sto ti sad tvrdis da si uradio. Ako si ti citao interpretaciju ili sa tog tvog sajta ne moras da prenosis mozemo i mi sami to da pogledamo.
Tipkaros:Kao drugo, ako insinuiras na moje lose ocene iz Srpskog jezika, cisto da te podsetim da je to cisto na bazi loseg odnosa na profesor-ucenik i znas da ja mogu da napisem remek-delo i opet bih dobio 2 jer je takav profesor (nisam jedini, pogledaj Milanceta) .
troclana komisija bez tvoje profesorke:....Zadatak je sveden na prepricavanje!......Stil pisanja je slab!....
Tipkaros:Inace, imam jedno od najboljih shvatanja knjiga ovakvog tipa u odeljenju, a to sto profesor "smatra" da ja ne znam o cemu pisem i da sam samo prepisao od nekog ili iz necega, to je njegov problem.
Tipkaros:Inace, da ti zadovoljim sujetu, pismeni zadatak, na kom se pisalo o tom delu, nisam radio.
Tasa!:Ja citam interpretacije? Pa nisam kao neki... Moj sajt? Na cemu si ti?
troclana komisija bez tvoje profesorke:....Zadatak je sveden na prepricavanje!......Stil pisanja je slab!....
Tasa!:Tipkaros:Inace, da ti zadovoljim sujetu, pismeni zadatak, na kom se pisalo o tom delu, nisam radio.
Pa zar pismeni u kome si mogao da se istaknes. Ipak je delo genijalno.
Tasa!:PS. Mislim, da nisam rekao da je knjiga losa, vec samo da je mene smorila dok sam je citao.