Saobraćajne nesreće!

Opisi nam taj dozivljaj
Polako sam se približavao raskrsnici, nisam ni kočio, samo pustio gas, kad me snažan i neočekivan udarac bacio prema volanu. Uspeo sam da ukočim auto, u glavi mi se vrtelo, boleli me vrat i leđa. Posle pola sata sam povraćao, pa mi je bilo malo bolje. Kad je stigla policija, prijatelj me je odvezao u bolnicu. Tamo mi stavili ''kragnu'' i pustili me kući.

Ne znam da li ste chuli za saobracajku koja se desila u okolini Krushevca letos....
Leek je ladno sa motorom krecajuci se tu oko, 200-220 udario u zadnji deo BMW-a (chini mi se da je bila kockica) i usmrtio vozacha BMW-a i sebe naravno....
shta reci ...:rool:

Nešo, želim ti brz i uspešan oporavak! ;)
Eto, i na jednom drugom Forumu jednog lika sa Yugom udarila jedna budala sa Krajslerom odpozadi. Ovaj stajao na semaforu,a ovaj mortus pijan ga toliko jako udario da ga je izbacio na sred raskrsnice. Šteta totalna, ne isplati se ispravljati karoseriju Yuga. Lik je nekoliko meseci nosio kragnu (spasio ga naslon) i na kraju dobio 450 evra kao nadoknadu. :(

Nešo, želim ti brz i uspešan oporavak! ;)
Eto, i na jednom drugom Forumu jednog lika sa Yugom udarila jedna budala sa Krajslerom odpozadi. Ovaj stajao na semaforu,a ovaj mortus pijan ga toliko jako udario da ga je izbacio na sred raskrsnice. Šteta totalna, ne isplati se ispravljati karoseriju Yuga. Lik je nekoliko meseci nosio kragnu (spasio ga naslon) i na kraju dobio 450 evra kao nadoknadu. :(

Ајд' што је он добио само 450еур вероватно да Југо није вредео више, много већи посао је ако је овај из Крајслера добио, мало затвора, мало новчане казне, и наравно трајно одузимање дозволе... али нажалост, верујем да није било тако.

Ајд' што је он добио само 450еур вероватно да Југо није вредео више, много већи посао је ако је овај из Крајслера добио, мало затвора, мало новчане казне, и наравно трајно одузимање дозволе... али нажалост, верујем да није било тако.
Koliko sam ja razumeo, to je bila cifra za lečenje, (po meni trebao je dobiti mnogo više), a Yugo obaška.

'Ебо му је кеву... колико видим није био нешто претерано буџен осим задњих фарова и алуфелни тако да може да узме другу шкољку за 100-200еур и пребаци све што је имао на овом. Реално, колико видим ово је Југо из 80тих година, тако да колико год он био буџен не вреди више од тих пара које је добио. А што се тиче повреда, то не треба коментарисати...

'Ебо му је кеву... колико видим није био нешто претерано буџен осим задњих фарова и алуфелни тако да може да узме другу шкољку за 100-200еур и пребаци све што је имао на овом. Реално, колико видим ово је Југо из 80тих година, тако да колико год он био буџен не вреди више од тих пара које је добио. А што се тиче повреда, то не треба коментарисати...
Baška to što je samo prednje kočnice i doboše platio 300 eur. A karoserija nova nije ispod 400. A majstori? :confused: A vreme utrošeno u njega (1.6 motor)?
A povrede? Uh, što bih ja banananirao tog pandura što je pisao zapisnik i pustio pijanog idiota da se "odšeta" sa mesta dogadjaja.
Nažalost, na putevima ima i stoke. Nije džaba smišljen onaj znak.
212212ix6.jpg

А па јбга требао је да буде спреман на то... свако ко купи нпр нов ауто мора да буде спреман на то да ће га на излазу из салона огребати нека пијана будала или нека надркана баба ударити торбом по хауби... ;)

А колике су цифре? Нпр за тебе колика би могла да буде? И кога то конкретно треба тужити?
Treba tužiti onog ko je izazvao saobraćajnu nezgodu,odnosno njegovo osiguravajuće društvo. Prilikom prijave štete prijavljuje se materijalna (na vozilu) i nematerijalna (troškovi lečenja, pretrpljen strah, gubitak zarade i sl). CIfre su različite, to jure advokati. Odeš, daš mu sve papire i on radi. Zavisno od dogovora je i plaćanje, ja recimo idem na varijantu gde mu ne plaćam ništa, a on na kraju uzima procenat.

Da...
Kada vidim šleper, a pogotovo više njih, obavezno smanjim brzinu i naiđe mi neka nelagoda, jer znam da vole međusobno preticanje i često prelaze belu liniju...Uostalom, imao sam iskustva sa šleperima koji upadaju u "makazice". Jednom je bilo toliko gusto, da su i preticani šleper i šleper koji je preticao, morali da stanu u mesto, da se ja i on ne bi "zalepili"... Bio sam na mostu, tako da nije bilo šanse za bežanje van puta. Srećom nisam išao brzo jer je na tom delu puta loš asfalt... A vozio sam i dete...
Brka mi se pokretima ruku i grimasama kao nešto izvinjavao...

Back